VIII.

669 68 3
                                    

Kathreen

Opäť prišiel neskoro a s do trhaným oblečením. Už to ani neriešim. Veď takto chodí stále. No takto neskoro chodí od toho momentu v kúpeľni. Síce ma to štve, ale nemôžem mu nič povedať.
Bože ako veľmi by som mu chcela pomôcť, byť normálnym no on tu nikdy nie je. Cítim sa tu strašne sama, od kedy som tu, som nebola von. Viete si predstaviť čo to je byť zavretá v jednom obrovskom dome úplne sama. Veď som sem zavretá už pomalý 5 alebo 6 mesiacov. Prestala som to počítať, keď som zistila že ten muž je Alex. Vedela som, že ten úsmev a hlas odniekiaľ poznám. No nikdy som si nemyslela, že to bude on. Veď kto by veril bláznovi? Bláznovi, ktorého som nechcela milovať. No milovala, aj keď som veľmi nechcela onto to nešlo. Nedalo sa nemilovať ho. Jeho by ste museli poznať, aby ste ma mohli pochopiť. Ale je tu jedna vec ktorej sa bojím viac ako toho, že ho milujem. Joker je späť. Ten vrah, ktorého pár mesiacov nikto nevidel. Najviac sa bojím, že ublíži Alexovi.

Nobody's of view

Od tej chvíle v kúpeľni, dní ubiehali ako voda. Kathreen travila stale menej času s Jokerom. Joker veľmi dobre vedel, že ho Kathreen miluje. Síce to nikdy nepovedala nahlas, no on vedel, že ho miluje. Miluje ho tak veľmi, že by pre neho urobila všetko. A on to dobre vedel. Vedel aký ma na ňu vplyv. Lichotilo mu, že sa práve tak krásne a nevinné stvorenie zamilovalo práve do neho. Do blázna, ktorý ňou bol posadnutý. Joker bol psychopat, vrah a kráľ podsvetia. No Kathreen ho aj napriek tomu milovala. Milovala ho viac ako svoj život. A on? On bol posadnutý jej krásnou a nevinnou dušou, ktorá teraz patrila len jemu. Dlho hľadal svoju kráľovnú, ktorá by ho navždy milovala. Začínal sa báť, že už nikoho takého nenájde. No nakoniec ju našiel, našiel ju v prekrásnej psychiatričke, ktorú nechcel nechať ísť. Kathreen bolo nápadné, že Joker chodí domov neskoro s do trhaným oblečením. Aj keď jej nikdy nepovedal prečo, jej to nevadilo. Možno bola naivná. No kto by jej to zazlieval ? Veď láska je predsa naivna. Kathreen je psychiatrička, a to sa nezaprie. Stále sa mu pokúša pomôcť a dúfa, že sa Joker zmení. A stane sa normálnym človekom. No to on nechcel. Nechcel byť normálny, jemu sa páčilo to čo je. Ale Kathreen v to stále dúfa. Joker sa stále Kathreen chválil. Chválil sa tým, že tak dokonale stvorenie ho miluje. Predstavoval ju ako svoju kráľovnú. A tak sa Joker a Kathreen stali kráľom a kráľovnou Gothanu.

❄❄Ja sa vám veľmi ospravedlňujem, že je taká krátka😔 a dlho nebola nová časť😐, ale teraz vážne nestíham a ani ma nič nenapadá😥Tak dúfam, že sa vám aj to málo bude páčiť⛄ ďakujem za podporu💙 za ⭐ 💙❄❄

The Joker 2Where stories live. Discover now