V.

749 75 1
                                    

,,Oh, bábika tak strašne si mi chýbala." Zašepkal chrapľavo blízko pri mojích perách, ale svoj pohľad neodtrhol od mojích očí. V jeho nádherných azurových očiach sa blýskalo čosi čo som v nich ešte nevidela. ,,Si tak nádherná. A hlavne si len moja. Moja a nikoho iného." Za každým slovom dal malý bozk na moje pery. Síce bol prehnané majetnicky no aj napriek tomu bol úžasný ,,Alex?" Nechcela som rušiť túto krásnu chvíľu kde sme boli len my dvaja. No musela som sa ho to opýtať. Veď predsa za opýtanie nič nedám no nie? ,,Ale zlatíčko, o tom sme sa už rozprávali. Nevolaj má Alex. Ale Joker." ,,Oh prepáč Joker." Jemne som sa na neho usmiala aby sa na mňa nehneval. ,,Výborné. Tak čo si potrebovala?" ,,No vieš, ja som sa ťa chcela opýtať či by som mohla ísť späť do práce?" v jeho očiach sa odrážal hnev. Oh, to som asi nemala.  Odsotil má od seba a mne sa v tej chvíli podlomili kolená a ja som spadla na zem. Alex sa nahnevané prechádzal hore a dole po izbe. Zastal pri veľkom okne. Bol mi otočený chrbtom. Ja som sa zatiaľ postavila na nohy. ,,No vieš, ja len aby som tu nemusela byť sama keď budeš preč." Snažila som sa hovoriť pomalý, dúfala som, že nebude počuť tu nervozitu a strach v mojom hlase. Pomalými krokmi som prešla za jeho mohutný chrbát a rukami ho objala okolo pásu. Alex dýchal zhlboka, vedela som, že sa takto chce ukľudniť. Čelo som si oprela o jeho mohutný chrbát a do medzery medzi jeho lopatkami, pretože som vyššie nedotiahla tak som mu tam zanechala malý bozk. Cítila som ako sa pod mojím dotykom uvoľnil. ,,Prepáč." Bolo jediné čo som mu povedala. Hlavu som sklonila na dol, bála som sa pohľadu do jeho očí. Otočil sa na mňa celým telom a medzi palec a ukazovák chytil moju bradu. Tým má donútil čeliť jeho pohľadu. ,,Oh, bábika na teba sa nedá hnevať. Ale už to nikdy neurobíš. Pamätaj si, si len moja. A ja nenechám aby mi ťa niekto vzal." Celý čas sa mi pozeral do očí a následne má opäť pobozkal. Bozkávali sme sa dlho a vášnivo.

Nobody's of view
Kathreen ho každým dňom milovala viac a viac. Aj keď si to nechcela pripustiť, tento chlap so strašidelným úsmevom sa jej pomaly dostával pod kožu. Ale škoda, že v Joker-ovom prípade nešlo o lásku. Kathreen nemiloval, bol ňou len posadnutý. Nedokázal si predstaviť, že by sa jej musel vzdať. Bola len jeho. Teda musela byť jeho. Už v prvý deň čo ju uvidel, vedel že musí byť jeho. Aj keby nechcela. Veď kto by sa divil, že? Joker bol blázon, ale kto vie či sa ozajstným bláznom nestal až keď spoznal ju.

❄❄ Ďakujem za komenty a ⭐ ⛄ dúfam, že sa vám časť páči⛄ ak máte niečo, čo by ste chceli v ďalšej časti, tak mi napíšte do komentárov💙❄❄

The Joker 2Donde viven las historias. Descúbrelo ahora