19.Bölüm

2K 90 48
                                    

Isabel'den
Çalan alarmımla birlikte yataktan kalktım ve okula tekrar lanet ettim. Arkadaşlarım olmasa özel ders alırdım veya almazdım 18 yıldır lise okuyorum bu nedir ya?!

Dün akşam babama gelen bir telefondan sonra direk odama çıkıp bavulumu hazırlamamı istemişti neden olduğunu sorduğumda ise sadece "Jennifer" demişti ve bu benim her şeyi anlamama yetmişti.

Jennifer ve ben eskiden çok yakın arkadaştık tabii Jennifer o zamanlar melez olduğunu ve benim de bir vampir olduğumu bilmiyordu. Muhtemelen şu anda gittiğimde bile beni hatırlamayacak. Aslında Jennifer'ın yanından hiç ayrılmazdım fakat ülkede vampirler arasında kargaşa vardı ve bu olay biraz daha sürerse illaki insanların haberi olacaktı sonuç olarak vampirlerin İngiltere'deki başları yani babam olaya el attı ve işler düzeldi fakat o zamanlar vakit bulamadığımızdan son zamanlarda ise Jennifer'ın değişim döneminde olduğu için yanına gidemedik fakat bu akşam gidecektik küçüklük arkadaşımla tekrar buluşacaktım.

Dolabımdan beyaz tişörtümü ve siyah dar paça pantolonumu alıp tuvalete gittim. Hızlı bir şekilde duş aldıktan sonra getirdiğim kıyafetleri üstüme geçirdim ve odama geçtim. Saç kurutma makinasını fişe taktıktan sonra aynanın karşısına geçip bir hafta önce boyattığım gri-siyah karışımı olan saçlarımı kuruttum.

Saçlarım kuruyunca tarayıp salık bıraktım ve siyah rimelimi sürdüm ve bu sayede zaten belli olan mavi gözlerim daha çok belli oldu. Hazırlığım bittikten sonra saç kurutma makinasını fişten çıkarttıp sarıp çekmeceme yerleştirdim.

Biraz düşündükten sonra okula gitmemeye karar verdim ve arkadaş grubumuzun olduğu gruba mesaj atmaya karar verdim bizim tayfa erkenci olduğu için yazışmaya başlamışlardı.
Sevilesi Vampirler
Zack:Şu ismi hangi beyinsiz koydu söyler misiniz?
Camry:Lan gerizekalı vampir değil miyiz?
Zack: Sevilesi neden hı güzelim?
Andrew:Sen kimin sevgilisine güzelim diyorsun lan yavşak?!
Zack:Ya şey kuzenim yazmış
Andrew: Biliyoruz lan biz o kuzen numaralarını şerefsiz.
Her sabah olduğu gibi Zack ve Andrew atışıyorlardı. Böyle yazdıklarına bakmayın normalde çok yakın arkadaşlar hatta biraz onlardan bahsedeyim. Camry en yakın arkadaşım her şeyimi paylaştığım tek kişi evet normalde buraya herkes ilk olarak annesini yazar fakat ben yazamıyorum Jennifer'la ayrılmamızı etkileyen savaşta annemi kaybettim babam annemi kaybetmemiz üzerine bir süre boyunca kimseyle konuşmadı bende ailenin tek çocuğu olduğum için tek kaldım fakat bunlar olurken yani ortalama 12 yaşlarındayken evdeki kasvetli havadan o kadar çok sıkılmıştım ki parka inip biraz oturmaya karar vermiştim Camry ile de o gün tanışmıştık gelip yanıma oturmuştu ve bana o güzel gülüşlerinden biriyle gülümsemişti ve o günden beri en yakın arkadaşlarız. Andrew'le liseye geçtiğimde tanışmıştım ki Andrew sayesinde Zack'le de Zack ve Andrew çocukluktan beri arkadaşlar her ne kadar Zack haylaz olsa da her zaman bizi korur destekler işte o ilk lise gününden beri bu grupla sürekli birlikteyiz. Andrew ve Camry sevgililer hatta 5 yıldır çıkıyorlar laf aramızda Andrew 1 yıl sonra falan evlenme teklifi etmeyi planlıyor ha bu arada lise falan dediğime bakmayın hepimiz doğuştan vampir olduğumuz için büyüyüp gelişiyoruz fakat bir süre sonra bu büyüme duruyor ve olgunlaşıyoruz yani şu anda normal bir insan olarak 30 yaşındaki birisinin olgunluğuna sahibiz ben devam edeyim Zack en haylazımızdır fakat her zaman bizi destekler korur Andrew ve Zack ise çocukluktan beri arkadaşlar,Evet bizimkileri tanıttığıma göre artık gruba mesaj atabilirim.
Isabel: Hey millet bugün okula gitmeyeceğim bana katılan var mı?
Zack: Şu mesajı yazan parmaklarını yerim be sonuna kadar katılıyorum kanka
Andrew: Yavşak işte kızın parmaklarını neden yiyorsun mal. Bu arada bizimki de isterse biz de varız.
Zack:Kanka acıktım da parmaklarını yiyeyim dedim muhahahaha
Andrew: Mal
Andrew kişisi Zack kişisini gruptan çıkarttı.
Zack kişisini eklediniz.
Andrew: Ne ekliyorsunuz ya şu beyin özürlüyü?!
Zack: Ama sen böyle deyince kalbim parçaponçik oluyor.
Andrew: Yürü git oğlum ya
Camry: Aşkımmm
Andrew: Efendim sevgilim
Camry: Sen değil Isabel'e söylüyorum
Isabel: Efendim meleğim
Camry: Kızım bugün alışveriş merkezinde %50+%50 indirim var!!!! Hadi gidelim!!!!
Isabel:Tamam çatlak hazırlanıp çıkarım şimdi.
Zack: %50+%50=%100 olmuyor mu yani hepsi bedava
Camry: Hayır zeki fiyata önce %50 indirim yapıyorlar sonra yapılan indirime artıdan tekrar %50 indirim yapıyorlar yani toplam %75 indirim oluyor
Zack: Hee anladım (anlamadım çaktırma)
Andrew: Güzelim senin indirim takip etmene gerek yok ki ben sana alırım
Camry: Zengin sevgilim benim

Yayımlanan bölümlerin sonuna geldiniz.

⏰ Son güncelleme: Dec 15, 2016 ⏰

Yeni bölümlerden haberdar olmak için bu hikayeyi Kütüphanenize ekleyin!

TEK MELEZ (Askıya alındı)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin