5.Bölüm

4K 247 7
                                    

"Hadi uyan Kate" dedim Kate'in yatağında zıplarken "Günaydın zıp zıp melez" dedi Kate "Günaydın uykucu vampir hadi kalk 2 gün sonra okullar açılıyor alışverişe çıkalım" dedim Kate alışveriş dediğimi duyar duymaz yataktan kalktı ben bu kızı nasıl uyandıracağımı çok iyi bilirim ya alışveriş yada parti ikiside vazgeçilmezi Kate 2 dakika sonra yanıma geldiğinde hazırdı üstüne siyah beyaz çizgili elbisesini giymişti ve omzunada siyah çantasını takmıştı ayağınada siyah sandaletlerini giymişti bende hemen hazırlanmaya başladım üstüme toz pembesi crop-top altıma beyaz şortumu ayağıma da beyaz converselerimi giydim beyaz deri sırt çantamıda omuzuma taktım ardından makyaj masama geçtim Kate işini bitirmişti siyah eyeliner ve rimel sürmüştü bende beyaz göz kalemi çektim ve rimel sürdüm ardından aşağı indik annemler kahvaltı yapıyorlardı bizde kahvaltı yaptık ve annemlere hoşçakalın dedik ardırdan arabaya bindik "İlk ne almaya gidelim?" Dedim "Okul eşyaları" dedi Kate okul eşyaları aldıktan sonra kıyafet ve ayakkabı aldık "Kate hadi gidelim ben çok yoruldum" dedim "Tamam" dedi Kate ve arabaya bindik eve geldiğimizde kapıyı Camella açtı malesef anahtarımı evde unutmuştum içeri girdiğimizde salona geçtik "Hoşgeldiniz kızlar" dedi babam ve Albert "Hoşbulduk" dedik Kate ile aynı anda ardından odalarımıza çıktık ve aldıklarımızı dolaba yerleştirdik
(...)
"Tatlım kendinize iyi bakın bay bay" dedi annem annemler ve teyzemler kendi evlerine gidiyorlardı sonuçta 2 gün sonra okullar açılıyordu "Hoşçakalın" dedik Kate ile birlikte ardından herkes evine gitti "Film izlemeye ne dersin?" dedi Kate "Olur ama sadece 1 film anlaştık mı?"
"Anlaştık hangi film?"
"Sana kalmış" Kate televizyona aksiyon filmi koydu ikimizinde film konusunda ortak noktasıydı.

"Kate ben yatmaya gidiyorum iyi geceler" dedim "Tamam iyi geceler bende birazdan yatarım" dedi Kate "Tamam ama geç kalma"
"Tamam" dedi Kate ardından yukarı çıktım ve üstümü değiştirdim dişlerimi fırçaladıktan sonra biraz kitap okudum ardından yattım yarın hiçbir şey yapmayı düşünmüyorum.

Bu müzik seside ne? Kate kahvaltı hazırlıyor olmalı banyoya girip duş aldıktan sonra beyaz tişörtümü ve altına siyah eşortmanımı giydikten sonra aşağı indim "Günaydın uykucu melez" dedi Kate "Günaydın film tutkunu vampir"
"Bugün ne yapmak istersin?"
"Mümkünse hiçbir şey"
"Tamam"
"İtiraz etmiyecek misin?"
"Hayır" dedi Kate vay canına bu Kate için bir ilk evde durmak istememe itiraz etmedi bende elimi Kate'in alnına koydum hemen ama ateşide yoktu iyi olduğundan az çok emin olduktan sonra kahvaltımızı yaptık ve mutfağı toplayıp salona gittik.

"Jenn çok sıkıldım dışarı çıkalım mı?" dedi Kate ben biliyordum bu kız tüm gün evde duramaz "Tamam nereye gidiyoruz?"
"Sahile gidelim biraz yürüyüş yaparız"
"Tamam" dedim ardından sahile gittik 1 saat yürüyüş yaptıktan sonra eve döndük "Jenn ben havuza giricem sende geliyor musun?" Dedi Kate "Tamam sen çık ben geliyorum" dedim ardından dışarı çıktığımda Kate suyun üstünde yatıyordu ve Kate'in üstüne atladım "Kızım napıyosun ya" dedi Kate biraz şakalaştık ardından biraz yüzdük "Kate ben çıkıyorum" dedim "Tamam bende geliyorum" dedi Kate. 1 saatimizi havuzda geçirdikten sonra eve girdim ve banyo yaptım banyodan çıktıktan sonra pijamalarımı giydim tabikide uyumayacağım ama banyodan sonra pijama giymek gibi bir alışkanlığım var . Aşağı indim ve evet Kate herzamanki gibi film izliyordu "Kate yine mi gerçekten mi?"
"Sessiz ol film izliyorum burda"dedi Kate of Kate senin film izlemediğin zaman yok ki. Kate'in yanına oturdum ve biraz patlamış mısır yedim. Filmi izlerken gözüm saate kaydı "Kate saat 1 oldu yarın okul var hadi yatalım ... ben yatıyorum sana iyi geceler" dedim "İyi geceler" dedi Kate ve odasına gitti . Odama gidip dişlerimi fırçaladıktan sonra çantamı hazırlayıp yatağa yattım  ve kendimi uykunun kollarına bıraktım.

TEK MELEZ (Askıya alındı)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin