10.Bölüm

3.6K 201 10
                                    

Bu bölümü bana yardımlarından dolayı gokce1d ye ithaf ediyorum

Medyadaki Jake

"MELEZ BURAYA GEL" bunu kim söylemişti? neden koridorda kan vardı? merdivenlerden inerken Kate ve Alex'e de mesaj attım aşağı indiğimde arabanın yanında bekliyorlardı fakat yanlarında 2 kişi daha vardı. Herkes sorar bakışlarla bana bakıyordu "Herşeyi anlatacağım ama ilk olarak buradan uzaklaşmamız lazım" dedim ardından arabaya bindik. Arabayı Alex kullandı ve baya hızlıydı 2 dakika sonra eve geldik. Eve girer girmez babamı aradım "Alo" dedim "Alo Jenn efendim" dedi babam "Baba bugün cadı okulundayken ... "herşeyi anlattım "Tamam canım evine giremezler merak etme yarın buraya gelin bu konu hakkında konuşalım muhtemelen amcandır"
"Tamam baba bay bay"
"Bay bay" telefonu kapattıktan sonra salona geçtim "Jenn ne oldu?" diye sordu Kate bende herşeyi anlattım . Herkes bana şaşkın gözlerle bakıyordu bende sorar gözlerle baktım "Jenn bu Thomas buda kardeşi Jake ikiside vampir "dedi Kate ardından onlara dönüp "Thomas ve Jake bu benim kuzenim Jennifer kendisi melez buda Alex kendisi kurtadam" dediğinde bize baktılar "Tanıştığıma memnun oldum " dedim "Bende tanıştığımıza memnun oldum "dedi Jake fakat Alex ve Thomas birbirlerine bakıyorlardı kabul ediyorum sonuçta biri kurt biride vampir ezeli düşmanlar yani ardından acıktığımı farkettiğim anda mutfağa gidip kendime ve Alex'e makarna yaptım diğerlerinede birer bardak kan koyduktan sonra salona gittim herkese hazırladıklarımı verdikten sonra koltuğa oturdum ve makarnamı yedim "Hadi film izliyelim" dedi Kate "Kateeee" dedik Alex'le aynı anda bıkkın bir ses tonuyla "Bize uyar" dedi Thomas ve Jake ardından Kate televizyonda Supernatural'ı açtı. 1 saat sonra ben,Alex ve Jake odama çıktık ve UNO oynadık. Saat 12 olduğunda Thomas ve Jake eve gitti, Alex odasına çıktı fakat Kate izlemeye devam etti. Sabah saat 4'te su içmeye kalktığımda Kate 3.bölümü izliyordu ama hiçbir şey söylemedim şimdi onu çekemezdim suyumu içip yattım.
JAKE'den
Jenn ve Alex ile oyun oynarken çok eğlendim ikiside çok kafadengi ama Jenn'in melez olduğuna inanamıyorum vay canına TEK MELEZ "Sence Kate nasıl? " diye sordu Thomas "İyi kıza benziyor" dedim "Bence çok güzel , çok tatlı ayrıca benim gibi Supernatural delisi"
"Oooo birisi aşık mı olmuş?"
"EVET BEN KATE'E AŞIĞIM" diye sokakta bağırdı Thomas "Tamam sakin" dediğimde gülüşmeye başladık "Ama Kate benim, o her ne kadar istesede istemesede" diye bir ses geldi ormandan bunu kimin söylediğini anlamak için ormana koştuk fakat kimse yoktu bizde eve gittik biraz playstation oynadıktan sonra yattık.
JENN'den
Vay canına uzun bir zaman sonra alarmımın sesiyle uyandım umarım Kate hala Supernatural izlemiyordur. Yatağımdan kalkıp banyoya gittim kısa bir duş aldıktan sonra üstüme beyaz tişört ve siyah gömlek altımada siyah kotumu giydikten sonra eyelinerımı sürüp saçıma hafif maşa yaptıktan sonra aşağı inerken Kate'in odasından müzik sesi geliyordu. Bende odasına gidip kapıyı açtığımda Kate Arctic Monkeys R U Mine dinliyordu ve deli gibi dans ediyordu "Kate hadi okula gidiceğiz" dedim "Tamam ama önce gel sana bişey söyliyeceğim" dedi Kate ve kolumdan tutup beni yatağa oturttu "Sence Thomas nasıl?" İşte başlıyoruz Kate bana bunu son sorduğunda aşık olmuştu fakat bir süre sonra adam psikopat çıkmıştı ve o adam yüzünden şehir değiştirmek zorunda kalmıştık "İyi ama sen en son bu soruyu sorduğunda olanları hatırlıyor musun?"
"Evet hatırlıyorum ama ben onu sevmiyordum"
"Tabi canım geceleri uyumayıp onunda mesajlaşan bendim dimi?"
"Ah Jenn neyse bence çok yakışıklı, çok karizmatik ve çok tatlı"
"Ooo birileri aşık olmuş"
"Evet ama onada aşık olmamak elimde değil!"
"Kate tamam ama önce tanı sonra psikopat falan çıkar" dedikten sonra gözlerimi devirdim sonra kapı tıklandı ve Alex içeri girdi  "Kızlar sizinde bildiğiniz gibi bugün cuma dedikodunuzu yarın sabah yaparsınız " dedi ve Kate Alex'e yastık fırlattı "Tamam bay Alex geliyoruz" dedikten sonra Kate'in yatağından kalktım "Aa!!" dedim "Noldu Jenn ? " dedi Alex "Bugün babamın yanına gideceğiz"
"Ee?"
"Okula gitmesek olur mu?"
"Hayır okula gideceksin "tam Kate bir şey diyecekken "Sende gideceksin Kate hem Thomas, Jake ve Laura'da var"
"Sen Laura'yı nerden tanıyosun?"
"Ben herkesi tanırım" dedi Alex ukala bir tavırla "Ukala"
"Aa melez prensese yakışıyor mu böyle sözler" dedi Alex ardından bakışmaya başladık "Sizin gibi aşıkların yanında duramam" dedi Kate ve odadan çıktı "Aşıklar mı?" Bizde Alex'le gülüşmeye başladık ama bu çok güzel gülüyor tamam Kate haklıymış ben Alex'den hoşlanıyorum hatta baya bi hoşlanıyorum "JENN!!!" diye bağırdı Kate ardından merdivenlerden yuvarlanma sesi geldi bizde koşarak Kate'in yanına gittik bayılmıştı.Alex Kate'i kucağına alıp salona götürüp koltuğa bıraktı bende mutfaktan bir bardak kan aldıktan sonra Kate'e içirdim Kate gelecekte olacakları görebiliyordu muhtemelen bişey görmüştür. Kate 2 dakika sonra ayıldı "Jenn" dedi Kate "Efendim bitanem"
"Geliyor"
"Kim geliyor?"
"Robert"

TEK MELEZ (Askıya alındı)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin