Αυτό μας ελειπε...

390 54 11
                                    

Χτυπούσε δυνατα. Εγώ δεν είχα πραγγειλει ούτε room service ούτε τίποτα. Αποφάσισα να μην ανοίξω γιατί έτσι που χτυπούσε μου ακουγόταν για κανένα ψυχοπαθή. Εκατσα στο κρεβάτι μου και από την βαρεμάρα μου μπήκα για ντουζ. Απολαμβανα κάθε σταγόνα που έπεφτε στο δέρμα μου. Εκανα ντουζ μιση ωρα. Μόλις βγηκα αποφάσισα να φτιαχτω και να πάω μια βόλτα στην Νέα Υόρκη αγου θα έφευγα σε λιγο καιρό. Βάφτηκα ελαφρά και εβαλα ⬇

Βγηκα έξω και έκανε όντως λίγο κρύο οπότε έβαλα και ένα σκουφάκι

Ουπς! Αυτή η εικόνα δεν ακολουθεί τους κανόνες περιεχομένου. Για να συνεχίσεις με την δημοσίευση, παρακαλώ αφαίρεσε την ή ανέβασε διαφορετική εικόνα.

Βγηκα έξω και έκανε όντως λίγο κρύο οπότε έβαλα και ένα σκουφάκι. Περπατούσα στους δρόμους και κοιτουσα τις βιτρίνες. Ψωνισα και λιγο αλλά κυρίως Περπατούσα. Είχε πάει μεσημέρι. Πήγα πήρα κάτι να φαω από ένα fast food και εκατσα στο παρκο. Μάλλον είχε κάποια εκδήλωση και είχαν μαζευτεί ερωτευμενα ζευγαρια τα οποία ντυνοντουσαν με ρούχα για γάμο και οποίο ζευγάρι έπαιρνε τις περισσότερες ψήφους κέρδιζε διάφορα δωρα. Καθόμουν και χάζευα τα αγαπημένα ζευγαράκια. Έλεγα και εγώ στο εαυτό μου την γνώμη μου κα ποιος έπρεπε να νικησει. Εκεί που σκεφτόμουν ένα τύπος με μάσκα κοστούμι με τράβηξε από το χέρι και με έβαλε στο καμαρίνι όπου έντυναν τις νυμφες. Αν και χτυπιομουν μάλλον το είχε οργανώσει καλά αυτός ο τύπος και δεν με άφηναν να φυγω. Αυτό μου ελειπε τωρα... Αφού με ετοίμασαν με πήρε από το χέρι και βγήκαμε έξω. Μπορώ να πω ότι είχαν μείνει άφωνοι οι περισσότεροι αλλά ο τύπος ακόμα δεν εβγαλε τη μασκα του. Ήμουν σε ραντεβού στα τυφλα. Ουαουυυ. Η φωτογραφία που νίκησε ήταν η δικιά μας στη οποία εκείνος μου φιλούσε το μέτωπο και εγώ κοίταζα κατω. Μόλις έβαλα πάλι τα κανονικά μου ρούχα έπρεπε να μάθω ποιος ήταν. Το έψαχνα παντού αλλά τιποτα. Εξαφανιστηκε. Το μόνο που θυμάμαι είναι η μάσκα και αυτό το καπελο. Επίσης η φωτογραφία έλειπε άρα την πήρε εκεινος. Όλη την ώρα αυτό σκεφτόμουν. Συναντήθηκα και με τα παιδιά (got7) τους χαιρέτησα γιατί έφευγαν για κορεα. Πήγα στο ξενοδοχείο να κοιμηθω λιγακι αλλά έλα που σας έχω πει είμαι τόσο άτυχη. Ανέβηκα στο δωμάτιο μου και έξω από την πορτα έγραφε μια πινακίδα ότι το δωμάτιο είχε πρόβλημα υγρασίας και τετοια. Μου είχαν μεταφέρει τα πράγματα σε ένα άλλο δωμάτιο έτσι πήγα εκει. Ξάπλωσα και με πήρε κατευθείαν ο ύπνος.

* και αν κοιμάται πως θα την ξυπνησω. Θα την κουβάλησα απλά και θα την βάλω να κοιμηθεί στο κρεβάτι της*
(Τα λόγια αυτά τα σκέφτηκε ο μυστηριώδης τυπος)

Μετά από 1 ωρα ξύπνησα αλλά βρισκόμουν στο παλιό μου δωματιο. Το οποίο ήταν γεμάτα τριαντάφυλλα και κεριά. Σηκώθηκα και απέναντι μου είδα τον τύπο με το καπέλο και τυχαίνει μάσκα να κρατάει την φωτογραφία μας και να με κοιταει με ένα παράξενο υφος. Άρχισε να με πλησιάζει πολυ. Όσο ερχόταν τόσο ξαπλωνα εγώ. Φτάσαμε σε απόσταση αναπνοής όμως. Μου ψιθύρισε -Είσαι δική μου . Μόνο δική μου . Δεν ήθελα να σε πληγωσω . Ξέρεις δεν ήταν όλο το λάθος δικό μου κατάλαβε με . Ξέρεις πως σε αγαπώ και πως ποτέ δεν θα σε αφήσω .
    Ήρθε από πάνω μου και μου έδωσε ένα γλυκό φιλί στα χείλια . Το φιλί όσο πήγαινε γινόταν και πιο άγριο . Έβγαλε την μπλούζα του και ότι άλλο φορούσε και είχε μείνει μόνο με το εσώρουχο . Έβγαλε από πάνω μου την κουβέρτα που με σκεπαζε και με έγδυσε  και εμένα . Είχα μείνει μόνο με τα εσώρουχα.  Σε κάθε άγγιγμα του ένιωθα ένα ρίγος να με διαπερνάει.  Οι ανάσες μας είχαν αρχίσει να βαρενουν....
   Με έβαλε να καθίσω στα πόδια του και να τα τυλιξω γύρω του . Έβγαλα το σουτιέν μου και το κάτω εσώρουχο μου και εκείνος φόρεσε π $#^&$ο .
   Ήμασταν πρόσωπο με πρόσωπο.  Τον κοίταζα στα μάτια και ήξερα πως και αυτός το ήθελε όσο εγώ .
    Μπήκε μέσα μου αργά και βασανιστικά χωρίς να έχει αφήσει τα χείλια του από τα δικά μου κάνοντας με έτσι να φτάσω πιο γρήγορα στην κορύφωση.  Με τον χρόνο που περνούσε γινόταν πιο βίαιος και πιο ερωτικός .
   Τα χέρια του ήταν γύρω από την πλάτη μου φέρνοντας με πιο κοντά του .
   Τα χέρια μου στην πλάτη του γδερνοντας την λόγω της ηδονής που με κατεκλυε.....
   Μόλις φτάσαμε και οι δύο στην κορύφωση τον κοίταξα και του είπα προσπαθοντας να βρω την ανάσα μου .
     -Με αγαπάς ;
- Πιο πολύ από όσο αγαπώ τον ίδιο μου τον εαυτό ....
   Είπε και κοιμηθηκαμε αγκαλιά μέχρι να μας βρει το πρωί .

Χευ baes😍😍😍 τι κανετε?? Jungkook is back😍😍 ελπίζω να σας αρεσε 😍 😍 αστεράκι πλιζζ 😍 🌟 🌟
Θα ήθελα να μου πείτε με ποιον να κάνω την επόμενη ιστορία μου με ποιο συγκρότημα γιατί σε λίγο τελειώνει η συγκεκριμένη ιστορία💝💝💝💝💝  ** ευχαριστώ πάρα πολύ την efaki9182 που με βοήθησε στο ντέρτι πάρτ😍😍😍 έχει ταλέντο το κοριτσι😍😍

Ένα goodnight gift:

Omg και 3 lol😍😍😍😱

Ουπς! Αυτή η εικόνα δεν ακολουθεί τους κανόνες περιεχομένου. Για να συνεχίσεις με την δημοσίευση, παρακαλώ αφαίρεσε την ή ανέβασε διαφορετική εικόνα.

Omg και 3 lol😍😍😍😱

Ένας άλλος κόσμος!Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα