Ζήλειαα......

493 59 17
                                    

***Μετά από 2 μηνες******
Πλέον με τον jungkook είμαστε ζευγάρι και όλα είναι μια χαρά. Έχω κάνει το ντεμπούτο μου στην Big Hit και μπορώ να πω πως έχω επιτυχία😂

Σήμερα με κάλεσαν αν πάω σε μια φωτογράφιση με διαφορά idols. Ξύπνησα χωρίς να ενοχλήσω κανένα φτιάχτηκα⬇⬇

 Ξύπνησα χωρίς να ενοχλήσω κανένα φτιάχτηκα⬇⬇

Ουπς! Αυτή η εικόνα δεν ακολουθεί τους κανόνες περιεχομένου. Για να συνεχίσεις με την δημοσίευση, παρακαλώ αφαίρεσε την ή ανέβασε διαφορετική εικόνα.

Κατέβηκα κάτω να φαω και είδα τον jungkook. Νόμιζα ότι κοιμόταν. Ναι δεν κοιμόμαστε μαζί γιατί δεν θέλουμε να δώσουμε δικαιώματα να λένε διάφορα.

Α: Καλημέρα.
Jung: Καλημέρα αγαπη.
Α: γιατι είσαι ξύπνιος τέτοια ωρα.
Jung: γιατι έχω φωτογράφιση.
Α: αα ναι και γιατί δεν μου είπες τιποτα.
Jung: εσύ μου είπες δηλαδη?
Α:καλά έλα να φαμε.
Κάτσαμε να φαμε και δεν μιλούσε κανένας. Πήγα να σηκωθω και να φύγω αλλά με τράβηξε και εκατσα πάνω στα πόδια του και κοιταζομασταν στα ματια. Μου έδωσε ένα γλυκό φιλί και φύγαμε για την φωτογράφηση.
Α: εμμ kookie που έχεις φωτογράφηση?
Jung:εκεί που έχεις και εσυ. Και μην με λες kookie δεν είμαι μωρο.
Α: είσαι για εμενα.
Jung:μα αφού είμαι ο oppa σου.
Α: χμμ άστα αυτά τώρα και οδηγα.
Φτάσαμε επιτέλους και μπήκαμε στο χώρο ο οποίο ήταν γεμάτος από idols. Πήγα εκατσα σε μια καρέκλα χωρίς κανέναν δίπλα μου γιατί ήμουν soloist. Λίγο πιο πέρα ήταν ο jungkook τον οποίο κοιτούσαν υπερβολικά κάτι κοπέλες. Τούρμπο εγώ αλλά δεν έδινα σημασια. Βγαλαμε τις φωτογραφίες μας και ήρθε ένα δίπλα μου...

??: Γεια.
Α: Γεια.
??: όλα καλα??
Α: Ναι αλλά να ρωτήσω κατι?
??: φυσικά.
Α: σε ξερω?
??:δε νομίζω αλλά δεν θες να με γνωρισεις?
Α: εμμ ναι γιατί οχι. Αντρεα.
S: suho χαρηκα.
Α: τελειωσες με την φωτογράφηση?
S: Ναι εσυ??
Α: Ναι και εγώ. Πάμε να δούμε τις φωτογραφίες??
S: αυτό θα σου έλεγα.
Πήγαμε ν πάρουμε τις φωτογραφίες και να δούμε ποιες θα ανέβουν.

*Jungkook's pov*
Ποιος είναι αυτό που της μιλάει και γελάνε. Που πάνε? Δεν θα αντέξω να τη χάσω. Πρέπει να φύγει αυτός μακριά της. Τώρα θα δει.
*jungkook's pov end

Αφου είδαμε τις φωτογραφίες πήγαμε πάλι στις θέσεις μας. Ψάχνω τον jungkook και τι να δω. Μιλούσε με μια ξανθιά από ένα συγκρότημα. Δεν θα τα πάμε καλααααα.

Ευτυχώς τελείωσε η φωτογράφηση και πήγαμε σπίτι. Μέσα στο αμάξι τσιμουδια. Βγήκαμε επιτέλους και πήγαμε σπίτι. Όλοι ήταν εκει αλλά έλειπε πάλι ο J hope. Να σας ενημερώσω ότι ο suga με την εφη είναι ζευγάρι και τα πάνε πολύ καλά γιατί τους αρέσει να κοιμούνται όπως και ο v με την θεο είναι μαζι και τα πάνε πολύ καλά αλλά πιο καλά από όλους είναι η Χαρά με τον J hope την αγαπάει πολύ και την προσέχει. Είναι τόσο ρομαντικός που μην σας πω μπορεί να παντρευτούν κιόλας σε κάνα χρονο. Ασ αφήσω αυτά. Εκατσα δίπλα στον jimin και παίζαμε ένα παιχνίδι στο κινητό του. Πάντα έχανα.

Rm: παιδιά σήμερα θ έρθουν οι exo σπίτι για να παραγγείλουμε πίτσες και να δούμε καμιά ταινια.
Jung: Α τι ωραία. Ειπε με ένα ύφος ειρωνικό.
J:ωραία.
Α:Παιδιά εγώ θα πάω βολτα με τον Jackson και τον Mark γιατί έχω πολύ καιρό να τους δω.
Rm:ενταξει τοτε.
Η ώρα πήγε 8 και με περίμενε ο Jackson κάτω δεν άλλαξα ρούχα οπότε κατέβηκα γρήγορα. Τους χαιρέτησα με και φύγαμε. Με τον jungkook δε μιλάω αλλά οκ. Πήγαμε σε ένα τελειο μέρος με τον Jackson και τον Mark αλλά μετά ήρθε και ο BamBam μαζί με τον Jb. Περνούσα τέλεια αλλά έπρεπε να φύγω γιατί αύριο ήταν δύσκολη μερα. Με πήγαν σπίτι. Μπηκα μέσα και ήταν όλοι εκεί μαζεμένοι ακόμα.
Jimin: γειαααα. Πως περασες?
Α: μια χαρά εσεις?
Jimin: ωραία. Έλα να παίξεις.
Εκατσα δίπλα του και παίζαμε το συνηθισμένο θάρρος ή αλήθεια.
Jung: suga θάρρος ή αλήθεια?
Suga: θάρρος.
Jung: πάρε την εφη σε στυλ νύμφης και βγες έξω να φωνάξεις σε αγαπω.
Το έκανε ο suga όλοι να γελάμε σαν χαζά.
Suga: suho θάρρος ή αλήθεια?
S: αληθεια.
Suga: είναι αλήθεια ότι θες ένα φιλί από κάποια εδώ μέσα?
S: Ναι.
S:jungkook. Θάρρος ή αλήθεια?
Jung: θάρρος.
S: έχεις το θάρρος να φιλισει κάποιον από εδώ μέσα τώρα αμέσως?
Ο jungkook εγνεψε και ήρθε κατευθείαν πάνω μου και μου έδωσε ένα φιλί άγριο μπορώ να πω. Έφυγα πήγα γρήγορα στο δωμάτιο μου και σκεφτόμουν πως έχει αλλάξει η ζωή μου. Ξαφνικά έρχεται ο jungkook και πέφτει από πάνω μου χωρίς να με αφήσει να πω τιποτα.
Αφού μου χάρισε ένα φιλί έκανε το πρώτο βήμα και μου έβγαλε την μπλούζα έκανα και εγώ το ίδιο . Δεν έμεινε να πούμε τίποτα πια ....Αυτά που θα έλεγαν πολλά είναι τα κορμιά μας. Αφού βγάλαμε τα περιττά ρούχα που μας εμποδιζαν ο Jungkook φόρεσε ένα προφ*;$@*και με κοίταξε για να δει αν ήμουν έτοιμη . Ποτέ και για κανέναν δεν έδωσα το κορμί μου . Όμως ο Jungkook είναι διαφορετικός . Του εγνεψα καταφατικα και πριν το καταλάβω ήταν ήδη μέσα μου κάνοντας με να ανατριχιάσω ολόκληρη . Είχα βάλει τα χέρια μου στην πλάτη του και τον εγδερνα οπότε γινόταν βίαιος . Το απολαμβανα το όλο συναίσθημα. Ήταν η πρώτη φορά που με έκανε κάποιος να αισθανθώ τόσο όμορφα . Αφού συνέχισε έτσι για λίγα λεπτά ακόμα με κοίταξε και μου είπα
Jungk - Σε αγαπω.
Α: και εγω.
E - Me too
Ήταν το μόνο που κατάφερα να πω .....
Αφού φτάσαμε και οι δύο στην κορύφωση ξαπλωσαμε αγκαλιά στα λευκά σεντόνια που κάλυπταν τα γυμνά κορμιά μας ....

Αυτά ειναι😂😂😂 ελπίζω να σας αρεσε 😍.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην efaki9182 όπου έβαλε το χέρι της στο ντέρτι παρτ😂 την αγαπω και το ξερει. Επίσης να διαβάσετε την ιστορία της είναι τέλεια. Το κορίτσι πρέπει να γίνει συγγραφέας 😍😍

Έτσι ο kookie. Από μωρο αντρακλας.😍😍😍 αστεράκι πλιζζ 😍 🌟 🌟

Ένας άλλος κόσμος!Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα