-14-

8.3K 191 36
                                    

14. Bölüm

"Bana tecavüz etti."

Gözlerim söylediği cümleyle açılırken anlamamış bir şekilde ona baktım. Ellerine bakıyordu, yanağına düşen yaşı silip hafif bir şekilde omuz silkti.

"K-Kim olduğunu söyleyemem çünkü... çünkü bu çok iğrenç bir şey ve ben... ben artık bu evde kalamam."

Babasıydı.

Hiçbir şey düşünemiyor ya da yapamıyordum. Elini tutup önemli değil diyemiyordum, çünkü önemliydi. Ömür'e bunu yaptığına inanamıyordum, o adamın Ömür'e bunu yaptığına inanamıyordum.

"Ben onu durduramadım, Derin." söyleyecek bir şey bulmalıydım ama ağzımdan hiçbir kelime çıkmıyordu.

"Bana... bana iyilik yaptığını söyleyip duruyordu. Cehennemde yanmama engel olacağını, beni normale çevireceğini..."

Kızını tekrar heteroseksüel yapmak için ona tecavüz eden bir baba, bu nasıl olabilirdi?

"Bana olayı anlat." dediğimde kafasını kaldırıp gözlerimin içine baktı. Olayı tekrar anlatmak onu üzmeyecekti, biliyordum.

"Dün gece oldu, kapıyı kapattığında uyandım. Odamın içindeydi ve bana bakıyordu, normal bir bakış değildi sanki... sanki bana bir şey yapmak istiyordu ama bundan pişman olmayacaktı. Onu durduramadım, Derin. Üstüme doğru gelmesine engel olamadım. Bağırdım, çığlık attım ama annem yoktu. Annemin burada olmadığını, ve gelmeyeceğini söylediğinde ayağa kalkmaya çalıştım ama beni geri yatağa oturttu."

Gözünden düşen bir yaşı eliyle sildi. "Bana iyilik yapacağını söyleyip duruyordu."

"Ve anneme bunları anlatırsam... daha kötülerini yapana kadar durmayacağını ve sadece... sadece zevk almam gerektiğini söyledi. Her şey bitince normal birisi olacakmışım ve ona teşekkür edecekmişim, beni bundan kurtaracakmış."

Sinirle soluduğumda gözümden bir yaş düşmesine engel olamadım. Bu çok kötüydü ve Ömür'e yapılmıştı, canımı yakıyordu.

"Derin kurtulmaya çalıştığımda el bileklerimden tutup beni yere eğdi ve kafamı zemine vurdu. Etrafı bulanık görmeye başladığımda da... tek duyabildiğim bir kemerin açılış sesi ve benim sırtımın yatağa konulmasıydı."

Hıçkırarak ağlamaya başladığında kollarımı ona sardım. Sıkıca sarılıyordum ve onun ağlayışını dinliyordum. Yapabileceğim hiçbir şeyin olmamayışı beni daha da sinirlendiriyordu.

"Ben burda kalamam Derin... Artık burda kalamam."

Kollarını benden ayırırken gözleri hala ellerindeydi.

"Bize geliyorsun." dedim ellerini tutarken.

LEZB || GirlxGirlHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin