~Part 2 - continue~

196 15 0
                                    

....Dar eu nu mai putem mișcă un deget ,stăteam acolo ca o proastă și mă uitam cum nenorocită ăia se bucură de buzele iubitului meu,de odata o lacrimă mi s-a prelins pe obraz si nu îmi venea să cred , ca mă doare așa tare " Asta pentru ca il iubești proasto !! " îmi zicea conștiința ,fara sa fac nimic am plecat fulger de acolo. La un moment dat jimin m-a văzut și s-a smuls din sărutul furat de jessica și a alergat disperat după mine.
Ajunsa in spatele terenului ,in dreptul vestiarelor , eu respirăm adânc pentru ca lacrimile să nu îmi apară pe chip ,Jimin s-a apropiat, zicandu-mi :-- Mada! Ești bine?
Ce ai văzut ..nu a fost ceea ce pare ,nu am nimic de-a face cu Jessica !!!.. Ea m-a sărutat brusc, după ce m-a rugat s-o învăț ceva despre autoapărare.
Iubito mă auzi ? îmi zise el ,dar eu eram întoarsă cu spatele cugetând fiind confuză .
--Aha,te aud. zic sec.
Jimin se apropie de mine si ma prinde de talie ,sprijinandu-se cu capul pe umărul meu zicandu-mi :--Scumpo te rog iartă-mă ,ca am fost un prost și nu am acționat prompt sa o opresc pe fata aia disperata sa ma sărute.
A fost o greșeală uriașă,stiu,dar nu trebuie să ne afecteze relația nu ?
Eu în acel moment am explodat și m-am smuls din brațele sale zicandu.i: --Serios jimin ! A fost o greșeală ?
Da probabil ,dar cum crezi ca m-am simțit când iprocrita ăia te.a sărutat!!!! Nu înțelegi ce dureros e pentru mine.!! Off...nu înțelegi nimic.
Lasă -mă!! si am plecat lasandu-l pe jimin in spate, trist si cu o stare de vină în suflet .
În aceea zi am făcut antrenamentul ca si cum nu aș fi fost eu,apoi am plecat rapid pentru a nu mă întâlni cu nimeni și m-am încuiat în camera mea , luând ceva de somn,asfel dormind pana dimineața.
Cand m-am trezit a doua zi ,m-am uitat la telefon să văd cât e ,dar notificările veneau in disperare ,avem peste 50 de apeluri și mesaje de la jimin . Toate începând așa :--" Iubito ești bine? Te rog iartă-mă "
Ști că te iubesc. Iubito !!"
-"Te rog iubito nu lăsa ca o tipa ca Jessica să ne distrugă relația ., eu te iubesc iubitooo!!!!".
" Te rog vino la cafeneaua noastră la ora 13:00 să vorbim. Te rog iubito atât îți cer ", lăsând telefon jos am făcut un dus , am mâncat un baton de fibre integrale cu fructe ,apoi m-am schimbat în niște blugi negri shinny și un tricou + hanorac crem si tenesi albi si am plecat spre cafenea.
Ajunsă acolo ,l-am văzut pe jimin cu o mutră pe care nu o mai văzusem niciodată , era așa abătut și trist . " Oo doamne ! Are cearcăne cumva ? A slăbit ? " Îmi tot puneam întrebări de genu ,"Ce o fi in capul lui ? El trebuie sa aiba grija ,trebuie sa exceleze ! Off Park Jimin ! De ce nu ai grija de tine ?".
Ajunsă la masa m-am așezat spunând " Bună " și el s-a ridicat si m-a îmbrățișat puternic ,soptindu- mi cu lacrimi în ochi -:Mulțumesc că ai venit iubito !!! Îmi făceam griji pentru tine. apoi i-am zâmbit și ne-am așezat .
--Sunt bine.i-am zis
Tu cum ești ?
- Eu nu sunt deloc bine ,pentru ca din cauza unei fufe,noi în loc să ne iubim si sa ne bucuram de viață împreună,noi suntem în stare asta iubito !
Hai sa ne împăcăm iubito , nu mai pot suporta situația asta.
Te rog !! zise cu lacrimi în ochi , prinzandu-ma de mâini.
"Nu îmi venea sa cred ca Jimin ar putea fi vreodată intr-o stare nasoala ca acesta .El chiar suferea...."

#TERMINATA *Memoriile unei campioane ❤💪 {fanfaction Park Jimin}Where stories live. Discover now