~ Partea a-VII -a ~

122 13 0
                                    

Meciul începu , iar eu eram lipită de tv,sustinându-l pe iubi meu. Totul era ok ,la început ,dar după pauză finala dinainte de runda 6 ceva s-a schimbat când jimin a intrat din nou în ring ,parea confuz,ametit si nu mai avea simțul coordonării.
Nu inteleg el e atât de bn echilibrat,intotdeauna el e foarte ager ,dar acum nu.
Nu știam ce să mai cred,parcă era drogat ,dar jimin nu face de-astea din cauza asta stări lui .. oponentul a profitat de confuzia lui si l-a învins, astfel jimin a pierdut centura de campion pentru care a luptat atâti ani . Doamne nu pot să cred !!!!
In timpul ăsta la stadion era zarvă mare ,lumea nu înțelegea ce o fi pățit jimin in timpul meciului ,când el este de neinvins.
În vestiar după ce jimin își reveni se înfurie foarte tare .. tratând și spărgând tot ce prindea în cale ..
---Ce dracu sa întâmplat cu mine?
Așa ceva nu e posibil!
Ce mi s-a întâmplat ? In acest timp veni antrenorul și managerul spunandu-i :--- Ce naiba ai băiete!! Asta a fost ,nu ai fost destul de bun ,poate data viitoare vei reuși să obți alt titlu.. --- Ce ai zis? Alt titlu? Tu ești nebun ?Eu crezi ca am muncit atât ca să iau alt titlu.. Nenorocitule!! iar atunci jimin ii dadu un pumn în fața . antrenorul ,iar managerul înfuriindu-se ii spuse: --Off! Copil prost. Nu te-a prins ?
Ești expirat !! Ai ajuns la 25 de ani .Gata!!
Trebuie formați și băgați alți în locul tău.
Trebuie să te lași,de asta te -am făcut să ai starea aia si sa pierzi ,pentru a te retrage în liniște ,așa că taci si o sa primești și tu ceva.
--- Auzi la el !După ce am făcut ceva din tine ,acum comentezi... Băiete invata ca viața e o javra. zise cu voce aroganta și plecă. Jimin era terminat ,pierdu-se totul pentru care luptase și l-au și scos din echipa ,atunci de tristețe,nervi și alte sentimente de genu el se îmbăta crunt si veni acasă ,daramand totul în calea lui injurand și blestemând totul din jurul lui.
Auzind zgomote cobor si îl văd intr-o stare deplorabilă pe jimin pe care nu am văzut-o niciodată. M-am apropiat și l-am întrebat :--Iubitule ești bine ? Ce ai patit? -----Haha. Ai apărut și tu ?să mă vezi asa.
Pleacă, lasă -mă așa singur !!
Nu am nevoie de nimeni și de nimic. Am pierdut totul.
--O să fie bine iubitule! Vei vedea !! O sa fie bine .
.--Cum sa nu...Pleacă !!Nu auzi !! Și se ridică și mă impinge ,incât aproape ca mă lovesc in scari avea o mutră ce mă speria.
--Iubitule. Ce naiba ai patit?? Am tipat eu de odată si el zâmbind pervers si psihopat intreabandu-ma : --Ce am pățit ? Chiar îți pasă Fufa?
--Cum poți să întrebi asta ? Normal ca îmi pasă ,te iubesc .. Prostule !
---Aaaa.. Serios ?? Atunci ...
Se apropie de mine și vrea să îmi desfacă nasturi de la cămașă să mă facă a lui ,dar mă smulg plângând, fugind în casă.
El în spate zicandu-mi :-- Așa fugi Fufa! Nu am nevoie de tine De nimeni....

Nu înțelegeam ce a pățit,poate meciul o fi fost de vină?
Dar atât încât să-l schimbe așa si să devine o bestie fara suflet?? Până ieri îmi spunea vorbe dulci,nu mai înțeleg.. Nimic.. Oricum asta nu o s-o iert așa ușor era să-mi fac rău mie cât și lui bebe ,trebuie să plec ,nu pot sta așa aici...
Îmi fac bagajul și plângând ,plec..
"Nu pot sa cred ca am trăit in minciună pana acum!
Sa fie asta sfârșitul ? Oare ce o să-i spun copilului ?
Ca tati a facut-o pe mami sa plece ?? Off Doamne! Ce doare! "

Intr-un final am ajuns la matusa mea Byun Eun Jin, sora mamei care avea o casa pe plaja de la râul Han în jos...
Bat la ușă cu lacrimi în ochi fiind încă în stare de soc.
Matusa îmi deschide surprinsă si mă întreabă ,salutandu-mă mai întâi : --Scumpo ce- ai patit?
--M-a rănit !Foarte tare matusa... zic eu plângând..
Foarte tare..
-- Haide scumpo ,să intrăm . O să fi bine ,ești acasă acum
--Dar ești singură? Știind că de obicei Beakhyun ,varul meu este acasă ,nelasand-o pe matusa Eun jin singura...
--Nu scumpă are treaba ,a primit un proiect la firmă lui de construcție și a fost trimis în alt oraș .(varul meu este arhitect ,mă bucur mult pentru el si pentru matusa, s-au descurcat foarte bine după moartea unchiului meu... ) "Doamne oare si eu voi o mama singura ?Nu ! Nu si nu ! Nici nu vreau sa ma gandesc !". După ce i-am povestit totul matusii, mi-a făcut un ceai cald,mi-a făcut patul si am adormit inn timp ce lacrimile mi se plelingeau pe chip...

În acest timp jimin zăcea ca un mort in casă răvășită..

A doua zi ,m-am trezit fara vlaga parcă nu aveam chef de nimic si abia vorbeam..
Matusa facea tot ce putea să mă mențină bine ,dar eu parca ma topeam pe picioare... "Doamne Jimin cum ai putut sa ma rănești așa ? Te iubesc !! "
Acasă Jimin se trezește intr-un final din beție cu o mahmureala teribilă intrebându-se ce s-a întâmplat si cine a făcut în casă așa dezordine,mă strigă ,dar fără succes,pasind spre masa din sufragerie vede un bilet pe care scriea:"

"Adio iubirea mea Jimin ...
Nu mai pot sta in aceiasi casa cu tine .
Nu mai pot sta dupa ce s-a intamplat noaptea trecuta !Nu cand copilul meu si eu suntem in pericol ...."

Semnat :___Park Madaline

#TERMINATA *Memoriile unei campioane ❤💪 {fanfaction Park Jimin}Where stories live. Discover now