Smrť Anabell

875 75 5
                                    

,, Spinkaj zlatíčko... " Šepla som malému Harrymu a hojdala som ho v kolíske. ,, Mamička ťa lúbi " Usmiala som sa na jeho spiacu tvár. Nenávidela som fakt, že mi dedko chcel zaobstarať slúžka, ktorá by kojili a starala by sa mi o Harryho. Som jeho matka. 7hodin driny stal zato. Porodila som ho a aj sa oňho postarám. Sama. Bez jeho otca, bez dedka, bez slúžiek... Postrám sa oňho sama.

Slastné som privrela oči, keď som zbadala ako spinka. Bol taký zlatý. Tie jeho hnedé kadery. Aj keď boli príliš krátke, boli vidieť. Bolo ich len pár pramienok, ale už sa dali vidieť kučierky. A tie jeho smaragdy... Žašla som nad nimi.

Vstala som a rozhodla som sa ísť zistiť od dedka nejaké informácie o Liamovi, kedže išiel aj on do vojny bojovať proti Haroldovej ríši.

Ani som nemusela ísť do jeho komnaty, kedže stal pred mojou. Usmiala som sa a poklonila som sa.

,, Dedko? Mohli by ste mi dať informácie o Liamovi? " Spýtala som sa ho a odstúpila som od dverí, aby mohol vojsť dnu. Nakukol do kolísky, usmial sa na Harryho a sadol si na veľké kreslo.

,, Sadni si, Jimena. " Nervózne som si hrýzla som si do spodnej pery. Bola som nervózna. Jeho tvár bola veľmi sklamaná.

,, Liam zomrel. " Tieto slová boli pre moju dušu ako dýky. Liama som mala uprimne rada. Bol to mojim veľmi dobrým kamarátom. Ale niečo vo mne jasalo radosťou, že si ho nemusím vziať.

,, Zabil ho kráľ Harold " Civela som naňho s pootvrenymi ustámi. Harold mi zabil snúbenca.

,, Dievčatko,choď si oddýchnuť,je neskoro " Prikývla som a poklonila som sa, keď sa postavím. Pokýval mi hlavou a odišiel z mojej komnaty.

Unavene som si zívla, keď ma služky prezliekli a odlíčili ma. Poďakovala som a ľahla som si do postele. Upadla som do stresujúceho spanku plného Haroldových zelených očí.

Harry's POV
,, Zaplatíš zato, že si chcel ublížiť Jimene! " Naštvané som Výkrikol a môj meč zasiahol jeho brucho. Zrútil sa k zemi a ja som sťal hlavu.

Moji vojaci zabíjali jeho strážnikov. Usmial som sa a vysadol som si na koňa.

,, Oznámte celej našej ríši, že Liama Payneho zabil Harold Styles! " Výkrikol som na svojho strážnika, ktorý sa ihneď pobral splniť moju žiadosť. Alebo skôr rozkaz.

Next day:
,, Harry, zlatko, už si doma. Tak veľmi si mi hýbal, synček " Usmiala sa moja matka. Úsmev som jej opätoval a pobozkal som ju na chrbát ruky.

,, Aj vy ste mi chýbali, mama " Vzala ma do hrejiveho objatia. Odtiahol som sa od nej, pobozkal som ruku svojho otca a zdvorilo som sa poklonil.

,, Choď za Anabell a vyrieš ju. Je to nechutná mrcha, ktorá si nárokuje na naše kraľovstvo " Prikývol som a kráčal som do jej komnaty. Bez zaklopania som vošiel dnu a pohľad sa mi naskytol na jej hnusnú tvár.

,, Zbaľ si veci, odchádzáš "

,, Čo? Kam? " Zamračila sa. Unudene som si povzdychol a zakričal som na strážnikov, ktorý vbehli do mojej komnaty a vzali Anabell do cely, kde bude čakať na svoju smrť.

,, Čo to robíte?! Okamžite ma pustite! " Kričala ako zmyslov zbavená. Skoncujem s ňou.
~~
,, Anabell urobila veľa hriechov. Práve preto ju čaká koniec. Bude mať sťatú. hlavu. Všetci sa budete dívať, ako bude trpieť, pretože je to bosorka! " Výkrikol som a kývol som na muža. Ten ihneď vzal sekeru a sťal jej hlavu. Očami som vyhľadal Jimenu, ktorá stála na balkóne a dívala sa na Anabellinú smrť. Usmial som sa na ňu.

Jej krásne vlasy mala voľne rozpustené a na hlave mala korunu. Telo jej zakrývali modré šaty s diamantmi uprostred hruďe a jej krk bol zvýraznený jemným diamantovým šperkom.

A bola to pravda;

Naozaj bola anjel bez krídel.

Pozn;
Anabell je.. K.Ó. Jej smrť bola rýchla 😺 Tak jej treba. 👐🏼
Ďalšia časť bude uplne dokonala!

Ak ju chcete velmi skoro musí tu byť;

5 Komnetárov a 25 votes😘

*Scajka*

Kráľová obeť Where stories live. Discover now