Nehoda

949 63 4
                                    

,, Kráľ môj " Uklonil sa sluha. Zadíval som sa do jeho tváre a pohľadom som mu naznačil, aby začal hovoriť.

,, Jimena Gomezová mala nehodu, " Ani som sa nenazdal a letel som do jej komnaty.

,, Kde je?! "Zvrieskol som na strážnikov, ktorý stáli pred jej komnatou.

,, V ošetrovaní, kráľ môj, " Odpovedali,pri čom svoj pohľad nezdvihli zo zeme. Okamžite som utekal do ošetrovne kde bola moja Jimena.
              Jimena Gomez:

,, Zlato... Si v poriadku? " Spýtal sa Harold. S falošným úsmevom som prikývla. Stisol mi rameno, načo som zasyčala bolesťou.

,, Čo sa stalo? " Rozhodne som nemala v pláne mu povedať pravdu. Neveril by mi a Kráľovna Anabell by ma ihneď dala popraviť. To som si nemohla dovoliť.

,, Zatočila sa mi hlava a šmykla som sa" Zaklamala som. Chytila som svoje bruško, ktoré bolo už naozaj veľké.

,, Si tak nezodpovedná! Mohla sa tebe alebo dieťaťu niečo stať! " Výkrikol a prehrabol si svoje kadery.

,, Prepáčte.. ," Utrela som si slzu, ktorá mi stiekla. Dopekla aj so ženskými náladami.

,, To nič... pšst, nič sa nestalo, " Nesmelo som prikývla a Zakňučala som bolesťou, ktorá vychádzala z mojho brucha.

,, Si v poriadku? " Prikývla som a usmiala som sa. Položila som si ruku na bruško a cítila som kopance bábätka.

,, Možem? " Kráľ sa za posledné mesiace veľmi zmenil. Sem-tam na mňa zvýšil hlas, ale to bolo iba, keď som ho nahnevala.

Mala som podozrenie, že to na mňa hrá a slová, ktoré mi vraví niesú pravdivé. Lenže som o tom nemala žiaden dokôz. Najhoršie na tom bolo, že som ich v jednu noc načapala s kráľovnou, ako sa milujú. Bolo to pre mňa trápne, ale nemohla nič urobiť. A najhoršie na tom bolo, že ja som bola tá, ktorá za všetko pykala. Ako som mala veriť slovám, ktoré mi vravel? Ako som mu mala uveriť, že ma miluje, keď sa miloval s Anabell?

V jednu sekundu bol Harry milý a starostlivý, no potom sa zmenil na hnusneho a bezcitného kráľa, ktorý dával popraviť nevinných ľudi.

,, Kráľovna Anabell by nebola nadšená," Šepla som, keď mi hladil brucho. Pozrel sa na mňa pohľadom, ktorý by vedel vraždiť.

,, To je jej próblem, "Odpovedal. Zacítila som tupu bolesť v mojom podbrušku a nahlas som výkrikla.

,, Jimena? Si v poriadku? " Prikývla som a opäť som zakričala bolesťou. Náhle som skrčila nohy a pohľad sa mi naskytol na kaluž krvy, ktorá vychádzala z mojho lona.

Do ošetrovne vtrhol Egdib, ktorý ma ošetroval. Pribehol ku mne a ruku položil na moje čelo, ktoré horelo.

,, Kráľ môj, prosím, odíďte. Potrebujem ju vyšetriť ," Harry pokrútil hlavou. Egdib su zúfalo povzdychol a vyhrnul mi sukňu.
~~
,, Moje dieťa! Zachráňte mi dieťa! " Výkrikla som a drvila som Harryho ruku. Nechcelo som prísť o svoje dieťatko. To dieťatko bolo mojim všetkých. Ak sa mu niečo stane, prisahám, že sa postarám o to, aby sťali Anabellinu hlavu. Tá hlúpa mrcha ma hodila dolu schodmy.

,, Nebojte sa, všetko bude v poriadku, len sa snažte ukľudniť, aby sme vedeli zastaviť krvácanie. "Prikývla som a zhlboka som sa nedychala. Myslela som na svoje detsko a na svojich rodičov, ktorých zabil Turecký kráľ.

,, Dobre, krvácanie sme zastavili. Dieťatko je v poriadku, ale nesmiete sa namáhať, Jimena," Prikývla som a vďačne som sa usmiala.
~~
,, Harry? " Spýtala som sa šeptom. Spytavo sa na mňa zahľadel a dlaň položil na moje čelo, aby zistil, či nemám teplotu.

,, Mohla by som ísť za svojou mamou? Iba by som ju rada videla. Hoci len na 10 minut. Dovolili by ste mi to? " Prikývol a ja som bola šťastím bez seba.

,, Ďakujem Vám ," usmiala som sa.

,, Počúvaš mam? " ,, Prepáčte, zamýslele som sa " Prikývol a svoje srdcovité pery priložil na môj odhalený krk. Rozviazal mi bielu nočnú košelu a prilepil sa na moje pery.

A možno som urobila chybu, keď som dovolila, aby sa ma opäť dotkol. Možno som urobila chybu, aj keď som sa rozhodla sa mu pomstiť.

Pozn:
Konečne nová časť :)

Kráľová obeť Where stories live. Discover now