Muža...

927 66 22
                                    

3 osoba:
Momentálne sedela Jimena vo svojej obrovskej komnate a zhovárala sa zo svojim budúcom manželom, ktorého jej vybral jej dedko.

Jimena s tým súhlasila bez námietok. Keď bola mala, rodičia jej vraveli, že ak jej raz výberu manžela, bude s tým musieť súhlasiť bez námietok. V tem deň im odpovedala, že ak by to malo pomôct francúzskej ríše alebo ich česti, urobí to.

Rodičia sú na ňu určite pyšní. Stala sa z nej krásna a sebavedomá kráľovna. Lenže jej niečo chýbalo. Niečo, čo jej srdce trhalo na malé kúsky... Chýbal jej kráľ Harold.

Vojna sa nakoniec neuskutočnila. Ak by začala vojna, riskovala by pri tom milióni životov a to ona nemohla dopustiť.

Naopak Kráľ Harold prespával v jej izbe, v ktorej trávil svoj celý čas. Každý deň počítal dni do jej pôrodu. Ak sa narodí dieťa, ktoré nie je bastardom, otec, teda kráľ alebo princ ma právo navštíviť nasledovníka trónu. Ich vzťahy sú zmätene. Všetci v riši si myslia, že dieťa, ktoré čaká kráľovna Jimena patrí Liamovi Paynemu, kráľovi, ktorý pochádza z Talianskeho kráľovstva. Tento muž ma jediný cieľ:

Zabiť kráľovnú Jimenu hneď po svadbe, aby bol jediným kráľom a aby prevzal obrovský majetok. Lenže on ešte netušil, že jediný, kto dopadne zle bude on.

Princezná Jimena sa cítila veľmi zle. Jej srdce pukalo, keď sa dozvedela, že kráľ Harold ide do vojny.

Bála sa oňho. Niečo z nej jej nahováralo, že ho ma viac ako rada. Aj keď jej ubližoval. Práve on bol ten, ktorý si ziskal srdce najžiadanejšiej ženy celého sveta. Jej kráse sa nikto nevyrovnal. Jej dedko zvykol vravieť, že prevzala pozíciu svojej matky, ktorá bola v tom obdobi najkrajšiov a najžiadanejšiov ženou sveta. A dnes... V tomto storočí sa ňou stala Jimena Gomezová.

Čo sa týka kráľovný Anabell, jej závisť bola cítiť na kilometre. Nenávidela fakt, že celý svet hovorí o Jimena ako o ,, Anjelovi bez krídel " presne tak sa označila Jimena Gomezová. Ako anjel bez krídel.

Keď nastal čas pôrodu, kráľ Harold bol na vojne. Kráľovna Jimena porodila princa zo zelenými očami, kučeravymi vlasmi a jamkami v lícach.

Počas toho, ako bol kráľ Harold a Kráľ Payne na vojne, Jimena sa tešila z jej princa, ktorý jej pripomínal jediného muža. Kráľa Harolda.

Muža s vysokou postavou.

Muža s ostrou čelostou, tvarovanými perami, smaragdovými očami, ktoré žiarili viac ako diamant.

Muža s diabolským uškrnom a s prefikanym úsmevom.

Muža so srdcom kameňa.

Muža s obrovskou daukou arogancie a namyslenosti.

Muža, ktorý si vzal jej nevinnosť.

Muža, ktorý si berie jej dušu i srdce.

Muža, ktorého miluje.

Pozn:
Kto chce venovanie?
Btw: strašne ma potešilo vaše komantare, ďakujem :)

*Scajka*

Kráľová obeť Where stories live. Discover now