Bitch...

374 18 14
                                    


Loui's Pow...

Sakra! Měl si něco udělat, a ne nechat jí jít! Teď si o ní úplně přišel!  řve na mě mé svědomí. Má pravdu, nesmím jí nechat jít. Rozběhnu se za ní. Nemůžu jí znovu ztratit, kurva! "Anne, stůj!" zakřičím na drobnou osůbku. K mému překvapení vážně zastaví a otočí se. Rychlými kroky k ní přejdu a všimnu si slz tekoucích po jejích tvářích. Tak strašně moc jí chci obejmout a říct, že je všechno dobrý.. "Prosím nechoď, nezvládnu to bez tebe. Potřebuju tě. Potřebuju vidět tvůj úsměv, cítit tvou vůni, objímat tě. Já vím, že jsem to posral na plný čáře, že tohle se nedá jen tak odpustit, ale prosím.. Dej mi šanci" její oči začnou slzet ještě víc a já k tomu taky nemám daleko. "Myslela jsem si, že mi neublížíš.. Ale ty si to udělal. Zradil si mě.. Odpustila bych ti cokoliv, ale tohle ne.. Promiň Louisi, miluju tě" šeptne a rozejde se pryč. Není horší pocit než vidět člověka, kterého milujete víc než cokoliv jiného odcházet. Odcházet vaší vinou.

Tomlinsne, ty jsi takovej vůl...

O Pár Dní Později...

S nechutí jdeme všichni čtyři do budovy Modestu. To zas bude keců. Asistentky po nás hází 'sexy-svůdné' pohledy, jako by měly nějakou šanci. Zakroutím nad nimi hlavou a vstoupím do místnosti s našimi manažery. Kromě nich tu, ale sedí i jistá bruneta. "Danielle?!" vyjeknu. Co ta tady dělá?! Od toho,  co je součástí zničení mého vztahu jsem na ní neskutečně naštvaný. "Co tu dělá??" zavrčím naštvaně. "Ale, ale Louisi. Zbavila jsem tě té štětky, měl by si mi být vděčný" ušklíbne se jedovatě. "Kdybys nebyla holka už ležíš na zemi ve smrtelných křečích" zařvu. "Ty vlastně nejsi holka, ty jsi zrůda! Nechápu, jak jsem to s tebou mohl vydržet" řeknu už klidněji. "Notak mládeži, nechte toho!" křikne Simon od stolu. S klukama se posadím na pohovku, na kterou už se díkybohu vejdeme a zabíjíme Danielle pohledem.

"Slečna Campbell byla tak moc hodná a pomohla nám s jistou záležitostí" mrkne na ní Simon. "S jakou?" nechápe Niall, ani já moc ne. "Pomohla nám se zbavit slečny Lecter. Chápejte, podle veřejnosti není pro Louise dobrá, my potřebujeme nějakou, co se dá lehce ovládnout. Jednoduše ti seženeme novou přítelkyni" založí si ruce a já ještě pořád sešrotovávám ty informace. "Ty jsi taková svině"-uchechtnu se-"určitě si to udělala za peníze, co?" ta čupka se jen blaženě usměje. "Podle veřejnosti není dobrá?! Oni dva se milují a veřejnosti jim byla u prdele! Louis byl konečně po tom roce šťastný a vy jste jim to zničili! Myslíte, že fanynky si toho nevšimli? Jak nám pořád měníte přítelkyně? Ony poznají, která je pravá, a která je od vás vybraná! Je mi z vás špatně!" řve Niall a já nestačím zírat.

Počkat, počkat.. Mně až teď došla jejich poslední věta: "Seženeme ti novou přítelkyni". "Nato rovnou zapomeňte! Já s žádnou jinou nic mít nebudu!" křiknu. "Ale budeš muset, jinak ti znepříjemníme život ještě víc" nakloní se ke mně Simon. "Co bys řekl tomu, kdybych i já odešel z One Direction? Myslíš, že by tříčlenná kapela měla ještě úspěch? Neměla. Takže teď se tady jede podle mě" vím, že ho mám v hrsti. Tohle si nemůžou dovolit. "Mně ani klukům nebudete dohazovat žádnou přítelkyni, nikdy! Jinak bude 1D beze mě, a to přece nikdo nechce" odteď to je tvrdá hra. "A teď pokud dovolíš musíme jít do studia" zvedneme se a chystáme se odejít. "Louisi, pamatuj si. Je hodně snadný tě ožrat a svést, tak si nato dávej pozor" projde okolo nás bruneta. Mám chuť jí nakopat do prdele.. Naštvaně zavrčím a s klukama jdu rovnou do studia...

Hh... Ahojky?😅 Jak se dneska máte?😆 Konečně jste se dozvěděly, proč to Louis udělal😬 Osobně nemám nic proti Danielle (ikdyž něco se najde😏), ale ona se mi sem tak pěkně hodila, že jsem jí tam musela dát😄 Jak si myslíte, že to dopadne? Pokud máte na kohokoliv otázku, zeptejte se ráda odpovím😇😍 Teď už se, ale mějte krásně, posílám pac a pusu😘
Anne🙈

Girl With Camera-1D FFKde žijí příběhy. Začni objevovat