Hotel with surprise

609 22 6
                                    

Den odletu...

Kde mám sluchátka?! Jančím po bytě a hledám jedny pitomý sluchňátka. "Bingo!" křiknu radostně, vytáhnu sluchňátka zpod hromady oblečení a rozběhnu se i s kufrem ke dveřím. Sjedu výtahem do garáží, naložím kufr do mého šedivého Mini Cooperu a vyjedu směr letiště. V rádiu právě dávají Drag me down, takže to pustím na plno a vychutnávám si ty nejsladší hlásky na světě. Áno, u nich se vždycky takhle roztejkám, ale za to já nemůžu. To jejich dokonalost.

Přesně když skončí písnička, tak se docrcám na letiště. Před ním je už nastoupený celý tým i s Catie. Společně se odbavíme a čekáme na náš let. Najednou se letištěm prožene obrovský dav holek okolo patnácti s cedulemi v ruce. Nechápavě se rozhlédnuokolo, ale všichni se tváří stejně nechápavě. Z mého přemýšlení mě vytrhne Will, že už musíme jít do letadla.

S očekáváním vstoupím do dveří první třídy. Tak velký luxus jsem snad ani nečekala! Vyjeveně se usadím na své sedadlo a začnu se rozhlížet po lidech okolo. Nic zajímavého tu není, taksi jako vždy dám sluchňátka do uší a pustím si 1D.

Uběhlo šest hodin a to je jen půlka letu.. Asi umřu tady. Obléknu si mikinu, která je mimochodem z Niallovo kolekce a vydávám se hledat záchod...
Když odcházím, podívám se po lidech okolo. Zaujme mě čtveřice kluků civících do mobilů. Jsou mi něčím povědomí, ale ono přes kšiltovku a sluneční brejle toho moc vidět není. Jeden si všimne, že na ně zírám a upozorňuje ty ostatní. 5 vteřin se na sebe jen díváme, ale já se pak rozejdu k mému sedadlu.

"Anne, vystupujeme" budí mě Catie. Překvapeně se rozkoukávám okolo sebe a zbystřím ty kluky jak se mi smějou. Umlčím je zdvihnutým prostředníčkem a radši vyjdu ven z letadla. "Vítejte v Abu Dhabi" uvítá nás letuška, se kterou se zároveň loučíme.

Nasedneme do dvou velkých RR a rozjedeme se k hotelu. Celou cestu jen koukáme z okýnka. Najednou auto prudce zabrzdí s tím, že jsme u hotelu. Vystoupíme a před námi se tyčí obrovská prosklená budova. Podívám se na Willa, ale jeho pozornost upoutal jeden portýr. Musím říct, že Will má dobrý vkus pokud jde o... Muže? Jestli se to tak dá říct. Se smíchem ho praštím loktem do žeber. "Hej!" křikne potlačující smích. "Nemáš si tady najít další oběť, ale fotit! Tak to popadni a jdem!" zavelím a vejdeme do recepce. Tady mám bydlet 2 měsíce?? Asi už jsem fakt umřela.. Rozdělíme si pokoje, z nějakého neznámého důvodu máme každý svůj. Ale myslím, že to nikomu nevadí.

Otevřu dveře do mého pokoje a moje brada se okamžitě válí na zemi. Rozběhnu se a skočím do obrovské postele. Takhle se válím pět minut, dokud mě někdo nevyruší. "Je skvělé, že si to tu takhle užíváš, ale máme jít do konferenční místnosti" uchechtne se Will zamnou. Nespokojeně zabručím a snažím se z té nádherně vyhřáté postele vylézt. Nakonec mi Will musí pomoct, protože moje nohy se rozhodly protestovat...

Myslela jsem, že umřu nudou. Mleli o nějakém slušnému chování a jsem si jistá, že to říkali hlavně kvůli mně, Catie a Willovi. Pak žvanili o focení, pravidlech a jiných kecech. Jako tryskem jsem se rozběhla, hlavně abych už byla zase v posteli. Jenže někdo mi to nepřeje a zase mě srazí. Tentokrát to, ale vážně moje chyba nebyla. "Neumíš se dívat na cestu?!" štěknu naštvaně, když se zvedám z červeného koberce. "Ty si mi sem vlítla" obhajuje se jeden, mě hodně známý hlas. Překvapeně zvednu hlavu a podívám se na dotyčného. "Ty si ta holka z letadla!" usměje se jako sluníčko. "Jak se jmenuješ? Mimochodem jsem Harry" nahodí 'sexy' úsměv můj idol. "Moje jméno je naprosto nepodstatný. Příště se dívej na cestu Stylesi" prsknu samotnému Harrymu Stylesovi do tváře a radši se klidím. To není možný!

Ahóóóóóój! Ano, One Direction už je zde!👏🏻 Ta holka má neuvěřitelný štěstí😅 jak si užíváte prázdiny? Mějte se krásně😇 Anne🙈

Girl With Camera-1D FFWhere stories live. Discover now