▰2.0{Final}▰

5.9K 382 73
                                    

••

~Bir Yıl Sonra~

Yoongi artık Yoonji ile evlenmek istiyordu. Birlikte olalı tam bir yıl olmuştu. Bu gün Yoonji'ye evlenme teklifi edecekti. Ama o süslü şeyler hazırlamak yerine sadece bir sahile çağırmıştı Yoonji'yi. Saat gecenin on biriydi.

Yoonji koşar adımlarla sevdiği adamın yanına geldi. Nefes nefese oturdu Yoongi'nin yanına. Yoongi ona gülümsüyordu. Yoonji ona tekrar aşık olmuştu şu an. Aslında Yoongi her güldüğünde tekrar aşık oluyordu ona. Yavaşça Yoongi'ye sokuldu.

"Üşüdüm oppa"

Yoongi ona yine gülümsedi. Yoonji ne olduğunu anlamaya çalışıyordu. Yoongi farklı davranıyordu bu gece. Yoonji meraklı gözlerle bakmaya devam etti sevdiğine. Yoongi usulca kalktı oturduğu yerden. Yoonji'nin önüne diz çöktü. Yoonji ona şaşkın şaşkın bakıyordu. Onun bu haline kıkırdadı Yoongi.

"Yoonji zamanı geldi. Ben artık evlerimiz karşı karşıya olsun istemiyorum. Artık aynı evde yaşıyalım istiyorum. Her sabah seni göreyim istiyorum. Çocuklarımın annesi sen ol istiyorum. Bu yüzden benimle evlenir misin?"

Yoonji ona anlayışla bakıyordu. Yoongi bir cevap bekliyordu. Yoonji Yoongi'ye yaklaşarak dudaklarına küçük bir öpücük kondurdu. Sonra da ona sarıldı.

"Evlenirim Yoongi ama sadece çocuklarımız için."

Birbirlerinden ayrılıp gülmeye başladılar. Şu an ikiside çok mutluydu. Yoongi onu uzaktan izlerken hiç bu kadar ileriye gideceklerini düşünmemişti. Ama şu an her şey çok farklıydı. Sevdiği kadın onu istiyordu.

~İki Ay Sonra~

"Siz Min Yoongi bey iyi günde, kötü günde, hastalıkta, sağlıkta Kim Yoonji hanımı Eşiniz olarak kabul ediyor musunuz?"

"EVET!"

"Siz Kim Yoonji hanım iyi günde, kötü günde, hastalıkta, sağlıkta Min Yoongi beyi Eşiniz olarak kabul ediyor musunuz?"

"EVET!"

"Peki ya siz bu iki gencin evliliğine şahitlik ediyor musunuz?"

"EVET!" 

Düğün biter bitmez Yoongi koştura koştura yeni evlerine getirdi Yoonji'yi. Tamam Yoonji'yi seviyordu ama artık dayanacak hali kalmamıştı. Yoonji evin içine girince Yoongi hızlı bir şekilde kapıyı kapattı. Yoonji Yoongi'nin bu haline sadece gülüyordu. Yoongi Yoonji'yi kucağına aldığı gibi yatak odasına çıkardı. Onu yavaşça yatağa bırakıp üstüne çıktı.

"Yah ilk önce gelinliğimi çıkartmalısın azgın."

Yoongi kızın gelinliğini üstünden sıyırıp attı. Yoonji şu an sadece iç çamaşırlarıyla duruyordu karşısında. Zaman kaybetmeden kendi üstündekileri de çıkardı. Sonra tekrar Yoonji'nin üzerine yerleşti.

Yoonji şu an çok utanıyordu. Bir kaç saat önce karısı olduğu adamın karşısın da yarı çıplak duruyordu. Sadece birbirlerinin gözlerine bakıyorlardı. Yoonji ne kadar belli etmese de o da dayanamıyordu artık. Yoongi'yi deli gibi istiyordu.

"Tamamen benim olmaya hazırmısın?"

"Hazırım."

"Seni Seviyorum Min Yoonji."

"Seni Seviyorum Min Yoongi."

Bu sözlerden sonra hızlıca dudakları birleşti. Onlar en başından beri birbirine aitti. Kalpleri birbiri için atıyordu. Kim Yoonji artık Min Yoonji olmuştu. Yoongi'nin hayallerini süsleyen kız artık gerçekti...

••


Evet kitabımın sonu. Okuyan ve oy veren herkese teşekkürler. Şimdi bana diyeceksiniz Güney Kore'de evlilik olunca kadın erkeğin soyadını almaz. Ben burada Türk versiyonu yaptım. Ona fazla takılmayın sjsjjsj. Her neyse umarım beğenmişsinizdir. Başka kitaplarımda görüşmek üzere hoşçakalın.❤


The Secret My Neighbor | Min Yoongi√ Where stories live. Discover now