Hoofdstuk 49

2.2K 121 19
                                    

"Ben jij Hailey?" Ik knikte en schudde de hand van een mooi meisje, gekleed in een nette blouse en een rokje. Ze had haar lange bruine haren gekruld en haar nagels netjes verzorgd. 

"Ik ben Romi , ik ben je kamergenoot en als je in problemen komt ben ik je persoon voor hulp." Ik knikte en volgde haar naar onze kamer. 

"Het achterste bed is voor jou" Ik knikte en legde mijn koffer op het bed

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

"Het achterste bed is voor jou" Ik knikte en legde mijn koffer op het bed.

"Dus je bent een mode student" Zei ze terwijl ze op haar bed ging zitten. "Ik ben overgestapt naar rechten" Ze trok haar wenkbrauwen op. "Gezellig, ik ook. Ik heb vorig jaar psychologie gevolgd, maar dat werd niks dus dan maar rechten"

Ik knikte. "Ken ik tenminste iemand uit mijn klas" Ze glimlachte. 

"Dus... Heb je een vriendje?" Ik knikte. "Dan moeten we afspraken gaan maken, ik bedoel, ik snap dat je af en toe samen wil zijn 's nachts enzo, maar ik ga er niet bij liggen. En mijn vriend denk ik ook niet" 

Ik lachte hard. 

"Hij heeft ook een kamer, wel met iemand samen, maar er is altijd iets te regelen"

"Hij woont hier op de campus? Misschien ken ik hem" Ik knikte. "Laurens" 

"Aha, jij bent de middelbare scholier die Laurens om heeft gekregen" "Ik zie dat ik al beroemd ben hier" Ze lachte. 

"Er waren een hoop meiden die achter hem aanzaten, maar niet met succes. Als mensen er dan achter komen dat hij een vriendin heeft, gaat dat snel rond"

 Ik opende mijn koffer. "Zal ik je anders helpen uitpakken, dan kunnen we daden gezellig met de andere meiden gaan zitten" "Dat zou heel fijn zijn. Misschien kun je deze foto's ophangen terwijl ik mijn kleren in de kast hang"

Ze knikte en haalde een stapel uit mijn koffer en begon ze boven mijn bed aan de touwtjes op te hangen.  

"Wie is dit?" Ik draaide me om en zag in haar hand een foto van Chris en mij op onze zomervakantie. Ik slikte een brok in. 

 "UHm, dat is mijn vorgie vriend" Ze keek me verbaasd aan en richtte zich weer naar de foto. 

Ik wist dat ze nu allerlei vreemde ideeën kreeg over me maar ik had weer een brok in me keel. Ik wilde hier niet over praten met iemand die ik pas net vijf minuten kem. 

"Heb je nog gevoelens voor hem dan?" Ondertussen had ze nog een paar foto's van Chris in haar handen. 

"Het is ingewikkeld" Ze rolde haar ogen "Whatever..."mompelde ze zachtjes en hing de foto's toch op. Een pijnlijke stilte viel terwijl ik me ook weer op mijn kleren richtte. 

"Bijna een jaar geleden kregen we een auto-ongeluk, hij heeft het niet overleeft" Ik hield mijn rug nog steeds naar Romi gericht zodat ik haar niet aan hoefde te kijken. Ik wist dat ze nu wel naar mij keek want haar ogen brandde in mijn rug.

"Het spijt me Hailey, ik wist niet dat... Sorry dat ik zo bot deed..." 

"Je kon het niet weten" Tranen brandde in mijn ogen en ik wilde niet kijken. Mijn kleren lagen nu allemaal op kleur gesorteerd in de kast maar ik kon nog niet omdraaien. 

Ik voelde een hand op mijn schouder en het leek alsof daar de knop voor mijn tranen zat want vrijwel direct rolde er een traan over mijn wang naar beneden. 

"Hailey..." Romi knielde naast me naar en keek me aan. "Wanneer is bijne een jaar?" Vroeg ze zacht. "Over twee weken" Ze keek even naar beneden. "Weet Laurens van je ex?" Ik knikte. 

"Wil je alleen zijn?" "Nee blijf, laten we dit snel opruimen en naar beneden gaan, ik wil de rest ontmoeten" Ze glimlachte. 

"Laten we dat doen" Ik zag nu pas dat ze zelf ook een traan over haar wang had. Ik veegde hem weg. 

"Mijn broertje, auto-ongeluk toen hij 4 was" Ik trok haar in een knuffel. 

Romi stond op. "Kom, anders zijn we over twee uur hier nog aan het snotteren" Ik lachte en stond ook op. 

Na de laatste dingen in te pakken viel ik neer op het bed wat eindelijk weer leeg was. 

Ik controleerde mijn telefoon zag en dat Laurens me had gebeld. "Laurens heeft gebeld" "Bel dan terug" 

"Hey, ben je al een beetje ingetrokken?" "Ja zeker, heb net alles opgeruimd" 

"Wie is je kamergenoot?" "Romi" "Serieus? Dat is de vriendin van Devon" Devon was de beste vriend van Laurens hier op de campus. Ze wonen in hetzelfde studentenhuis dus met feestjes heb ik hem wel een paar keer gesproken. 

"Kom anders met zijn tweeën naar de cafetaria, daar zouden Devon en ik zo iets gaan eten" Ik keek naar Romi die ieder woord meeluisterde. Ze knikte. 

"Is goed, dan zien we jullie daar over een kwartiertje" 

Heyyyy

Het spijt me voor de langzame update. 

School is begonnen en ik ga nu mijn zesde en laatste jaar in van de middelbare school en dat betekend blijkbaar in de eerste paar weken al te veel huiswerk. 

Ik moet zoveel lezen en maken dat het bijna al mijn tijd opneemt. 

Dat betekend ook helaas dat ik dit schooljaar niet zo veel zal kunnen schrijven. 

IK BLIJF WEL SCHRIJVEN, MAAR NIET IEDERE DAG ZOALS VOORHEEN. 

ook zijn de hoofdstukken wat korter dan eerst, niet veel, maar iets, dat komt ook door tijdnood. Ik eindig het hoofdstuk wat eerder, maar dat betekend ook dat er meer hoofdstukken komen. 

Het is een kwestie van verdelen zei ooit een wijze leraar tegen mij :)


ik krijg trouwens ook veel commentaar op mijn grammatica. Ik zweer ik probeer er zoveel mogelijk op te letten, maar de dyslect in mij maakt nog steeds af en toe foutjes. 

Daarom vraag ik probeer er overheen te lezen, ik ga echt alles nog een keer verbeteren maar dat is een beetje moeilijk aangezien mijn tijd nu nogal krap is.  

LOVEE YAA ALLL

The Next GenerationWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu