Hoofdstuk 24

3K 171 20
                                    

David!

"David?" Kelsie kwam de woonkamer in met een bak popcorn. "Waar blijven Chris en Hailey, het is al laat en het weer wordt slechter" Ik haalde mijn schouders op. "Die zitten vast nog op Hailey's kamer of ergers op een parkeerplaats"

"Ze zouden hier rond negen uur zijn, maar het is nu drie uur in de nacht" Merkte Judith op. "Hailey is niet geweldig in op tijd zijn. Maar ze kan niet 6 uur te laat zijn" Zei Addison. "Misschien zijn ze gewoon niet vertrokken door het slechte weer?" Vroeg Samuel. 

"Nee, dan had Hailey wel iets laten weten" Zei ik langzaam. "Misschien moeten we ze even voor de zekerheid bellen?" Ik zuchtte. 

"Wacht nog even af" Ik richtte me weer op de film. Kelsie zuchtte en ging zitten. "Ik heb hier een slecht gevoel over" Kelsie keek lang naar haar telefoon. 

"Ik ga niet meer wachten" Kelsie toetste een nummer in, waarschijnlijk die van Hailey of Chris. "Ik wordt meteen weggedrukt" "Dan zijn ze vast druk bezig" Zei Addison. 

"Ik ga slapen, ze zijn er vast als we wakker worden, zo ver is het niet" Ik stond op. "Kels, ga je mee?" Ze knikte. "Ik bel nog een keer en dan kom ik" Addison lachte. 

"Hailey is druk bezig, en volgens mij is David jaloers, en wil hij ook wat, maar dan van jou" Samuel grijnsde. "Ik geef hem gelijk" Kelsie knikte. "Oké, ik leg mijn telefoon al weg" 

Ze stond op en liep met me mee naar boven. "Niet te hard" Riep Judith lachend. Kelsie rolde met haar ogen. Op de kamer trok ik haar shirtje uit. "Ik hou van je" Ze glimlachte. We gingen in bed liggen. 

"Kelsie... je gedachte zijn niet in deze kamer" Ik zuchtte en ging naast haar liggen. "Het spijt me, maar het kan niet dat Hailey zo laat is, er moet iets zijn gebeurd. "Kelsie, Hailey is heel goed in zichzelf redden. Er is niks aan de hand! Misschien hebben ze ergens autopech en slapen ze gewoon al in de auto tot de storm voorbij is" 

"Misschien is de storm wel het probleem" "Chris is één van mijn beste vrienden en hij is niet overal even goed in maar hij is een geweldige chauffeur. Hij kan beter auto rijden dan ik en ik ben ook de storm doorgekomen. Chris is voorzichtig en blijft op de juiste weghelft, let goed op. En Hailey is goed in afleiden, waarschijnlijk al helemaal bij Chris, maar niet tijdens het autorijden" 

Kelsie knikte. "Het spijt me maar ik kan er niet mee stoppen" "Kelsie, ze zijn helemaal in orde. Ze slapen al, zijn nog bezig of zijn zo druk in het verkeer dat ze niet afgeleid willen worden. Als er iets aan de hand was zouden we wel iets gehoord hebben. Geloof me" 

"Ik weet het niet" "Ik ken Hailey lang genoeg om te weten dat ze me echt wel iets laat weten als het erg is. Ook haar ouders zouden mij meteen inlichten. Chris zou me iets laten weten als er iets met Hailey was. Maak je nou geen zorgen en ga slapen" 

"Wat als er een boom op ze is gevallen in een afgelegen straatje hier in de buurt. Niemand komt hier om drie uur 's nachts. Dan zitten ze vast in problemen en niemand komt ze helpen." 

"Als het je beter laat voelen kunnen we wel even rond rijden hier in de wijk" Ze keek me aan met grote bezorgde ogen. "Alsjeblieft? Ik weet dat Hailey en ik geen soepele start hadden, maar we zijn echt goed bevriend geraakt en ik wil niet dat er iets met haar gebeurd" "Ik ook niet, laten we gaan" Ik trok een trainingsbroek aan en een shirt en liep naar beneden. 

"Nu al klaar?" Vroeg Addison met wiebelende wenkbrauwen terwijl ze naar boven ging. "We gaan kijken of er in de buurt een spoor is van Hailey en Chris, Kelsie flipt namelijk nog net niet" Haar lach verdween. 

"Doe alsjeblieft voorzichtig. Ik wil niet dat er dadelijk ook iets met jullie gebeurd" Ik knikte. "Maak je geen zorgen Addie, we komen wel terug. Ik ga niet lang zoeken, gewoon zodat Kelsie rustiger wordt." 

"Dat zou fijn zijn" Ze liep verder naar boven. "Als er iets is bel me" Ik knikte en pakte mijn autosleutels en wachtte bij de voordeur op Kelsie. "Laten we gaan"  

The Next GenerationWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu