-.10

6.9K 561 50
                                    


Mir Hae karşısında bir yandan ağlayan bir yandan da konuşan Taehyung'un dedikleri ile birkaç saniye olduğu yerde kalsa bile ardından hemen Taehyung'u yerden kaldırmış ve salon olduğunu düşünürek girdiği karanlık odadaki koltuğa bıraktı.
Işığı açtıktan sonra orasınının salon yerine yatak odası olduğunu fark etti.

İçerisi soluk beyaz duvarlarda ki çerçeveler, siyah perdeler yatak, yatağın yanında ki üstünde kitap olan yine siyah bir sehpağa, iki kişilik bir koltuk hariç boş ve büyüktü.

Ağlaması azalan Taehyung küçük küçük hıçkırmaya başladığında etrafı incelemeyi bırakarak boyuna kısa gelen koltuktan Taehyung'u kaldırdı ve yatağa yatırdı.

"Burada bekle sana ayılman için bir şeyler getireceğim. Aslında zaten bir yere gidemezsin ama hareket etme." Diyerek yanında getirdiği termosu alıp mutfağı aramaya başladı. Mutfağı bulunca bir bardak bulup içine yaptığı kahveyi doldurdu ve geri Taehyung'un yanına döndü.
Artık ağlamayı kesmiş sadece hıçkıran Taehyung'un yanına oturdu ve içebilmesi için oturttu.

"Sakin ol ve bunu iç biraz daha kendine gelmen lazım." Diyerek bardağı Taehyung'un dudaklarına dayadı.

Taehyung bardağı tutup kahveyi içmeye başladığında içinde hiç şeker olmadığı için acı ile irkilse de içmeye devam etti.
Bardak bittiğinde geri yatar pozisyona geçti ve kısa sürede uykuya daldı.

"Beni duyuyor musun bilmiyorum ama bir daha ki dört martta yanında olacağıma söz veriyorum." Dedi Mir Hae ve ışığı kapatıp evden çıkmadan önce termos ve bardağı yatağın yanında ki sehpaya bıraktı.

(Dört gün dayanamadım ve geri döndüm. Gönül isterdi ki daha uzun yazayım ama işte karşı çadırda ki çocuğu kesmekten yazamadım aslında bunu neden buraya yazdım bilmiyorum zkkzkxöd)

 Gönül isterdi ki daha uzun yazayım ama işte karşı çadırda ki çocuğu kesmekten yazamadım aslında bunu neden buraya yazdım bilmiyorum zkkzkxöd)

اوووه! هذه الصورة لا تتبع إرشادات المحتوى الخاصة بنا. لمتابعة النشر، يرجى إزالتها أو تحميل صورة أخرى.

Sarhoş Tae'yi de buraya bıraktım zmzmkzms

The Boy Who Hates Everyone .KTH. 5حيث تعيش القصص. اكتشف الآن