Multumiri + Volumul 4

2.3K 142 133
                                    

Nu stiu de voi, dragilor, dar eu zambesc ca o fraiera la ecranul leptopului. Nu-mi vine sa cred ca am ajuns aici, nu-mi vine sa cred ca in decursul acestor 2 ani am putut face atatea chestii. Si eu am ramas surprinsa de ce mi-au scris degetele!!! (<- efect dramatic) 

Habar n-am cui sa-i spun "Multumesc" prima data, sunt patru persoane ce se lupta pentru primul loc, mi-au fost mereu alaturi si le raman datoare. 

Voi incepe cu doua fete (clone) tare importante, PattiCMaria si AlexaandraGheorghe, doua fete care m-au ajutat enorm. Cel mai probabil, fara ele acum n-as mai fi fost pe site, iar povestea ar fi fost stearsa.... Iar eu as fi regretat amarnic! Va spun de pe acum, fetele astea doua sunt speciale, iar povestile lor merita citite, mai ales cand au o idee de care eu n-am mai auzit pe site! Merita sa citit Pactul de PattiCMaria si Impletind iubirea de AlexaandraGheorghe

Urmatoarea, dar la fel de importanta, e tipa caruia i-am dedicat ultimul capitol, AimeeReneixer. E un mic geniu, chiar daca e la inceput de drum, si promite multe in Zbucium de suflete. Daca n-ar fi fost nici ea, n-as fi putut sa ajung unde sunt acum, adica la finalul Volumului III.

Ultima, dar nu cea din urma, persoana caruia ii multumesc este the_queen_shadow, m-a suportat muuuulta vreme si m-a ajutat sa-mi inbunatatesc scrisul. E mai mult decat perfecta povestea ei Cu o ciocolată..., iar eu o ador!

Urmatorii care merita multumiri sunt... zeci de persoane, poat sute, poate mii. Sunteti voi, cititorii mei. Ati fost alaturi de mine pana aici, m-ati ajutat sa evoluez si sa continui sa scriu. Chiar daca "scriu pentru mine", unele idei mi le-ati dat chiar voi, sau m-ati ajutat sa le dezvolt. Fara sa stiti, ati contribuit extrem de mult la evolutia mea.

Nu pot sa va spun multumesc la fiecare in parte, mi-ar trebui saptamani intregi.

.

.

.

.

.

Am sa o iau direct si am sa va spun raspunsul la intrebarea "Exista un al patrulea volum?

Raspunsul este complex: Unii stiti ca sunt la liceu, dar ceea ce nu stiti este ca sunt in ultimul an. Prin urmare, timpul meu din fata monitorului pentru scris se reduce destul de drastic. Volumul patru poate fi scris, am ideea in minte, o pot scrie, dar n-am timp. Scoala nu-mi permite. Voi scrie Volumul IV dupa ce voi termina cu toata agitatia din ultimul an.... Pana atunci poate ca voi publica seria :D

PS: Voi mai scrie pe wattpad, dar nu in aceeasi masura cum am facut-o pana acum. Timpul petrecut aici se reduce. 

Puterea celor trei fecioare (Întrând în lumea vârcolacilor, Volumul III)Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum