#borexia #ForeverAlone #StillWantingYou 

私はあなたを愛して


Hello! ^_^
Muțumesc că ți-ai dedicat puțin din timpul tău prețios pentru a-mi citi cărțile. Apreciez fiecare secundă în care citești ceva creat de mine.

Pentru început, PRIMUL VOLUM AL TRILOGIEI CU VÂRCOLACI, Legenda străveche în prezent, ESTE ÎN CURS DE EDITARE. Atâta timp cât sunteți dispuși să treceți peste greșelile de scriere, tastare, gramaticale, sunteți bine veniți să citiți.

Nothing much to say about me except that I'm original and i love the originality. Nu mă cred perfecta dar nici o copie între multe altele. Prefer originalitatea indiferent cât de nebunească sau de ciudată este.

Din cauza ca timpul meu liber a inceput sa se limiteze tot mai mult nu mai imi pot permite sa citesc atat de mult de pe site.

Inca de când am început trilogia cu vârcolaci am avut mari surprize, am stat și două luni fără întrerupere ancorată pe primul loc în clasament iar atunci când am început al doilea volum cele două cărți erau una lângă alta luptându-se pentru supremație. Vara aceasta am pățit încă o dată același lucru dar cu al doilea volum al trilogiei, nu mai ieșeam deloc din topul vârcolacilor și coboram, ocazional, până pe locurile 2 sau 3.


Linkul pentru grupul de pe facebook este:
https://www.facebook.com/groups/928898843860443/
  • Vestu' Salbatic!
  • JoinedJune 3, 2014


Last Message
D-and-G D-and-G Jan 09, 2017 06:01PM
Noua mea poveste 'Intrepidus' va așteaptă cu păreri, critici și comentarii. http://my.w.tt/UiNb/oey1dGNINz
View all Conversations

Stories by ~Geo~
Intrepidus (Lumi Blestemate #1) by D-and-G
Intrepidus (Lumi Blestemate #1) #5 in Werewolf
Lumi Blestemate, Volumul I - Intrepidus Într-o lume în care doar cel puternic supraviețuiește, Anna se luptă să își dovedească puterea în fața celor mai îngrozitoare coșmare. Este vânată de oamenii săi şi se trezeș...
Amintiri de catifea by D-and-G
Amintiri de catifea Romance
Iubita mea, îți mai amintești de mine? Îți mai amintești clipele petrecute împreună? N-aș putea să le uit niciodată. Eram doar noi și un munte de sentimente. Mai ți minte cum mă sărutai, cum mă strângeai la pieptul...
Legenda străveche în prezent (Intrând în lumea vârcolacilor, Volumul I) by D-and-G
Legenda străveche în prezent (Intrând în lumea vârcolacilor, Volumul... #7 in Werewolf
Bella, o simplă adolescentă normală cu o viață aparent fericită. Totul este perfect și frumos până când este introdusă cu brutalitate și fără voia ei într-o lume unde vârcolacii trăiesc ascunși de oameni. De când...
3 Reading Lists