Boston,babe

81 2 0
                                    

10:35,Pondelok,15.9.2016
Sedím na hodine biológie a stále sa spamätávam z ranného zážitku.
"Kurva,Kurva,Kurva!"
Keď som začula tieto slová,ostala som v šoku.Išli spoza mňa,tak som sa len otočila a zbadala dievča,ktoré zbieralo zo zeme rozsypané kúsky telefónu.Bola som prekvapená,že použila práve túto nadávku,no Slovenka byť nemohla,som z agentúry jediná.Preto som opatrne začala po anglicky.
"Kokso,tak tento už len tak ľahko dokopy nedáš,dievča."

"Ach,ani mi nehovor.Mne ten Iphone asi nikdy nebude súdený."

"Ale každopádne,ďakujem,že si mi pomohla pozbierať aspoň to,čo ostalo."

"V pohode,nemáš začo.Inak,priznám sa,že som ťa najprv len začula nadávať,preto som sa otočila a prišla."

"Oh,ty si mi rozumela? A to som dúfala,že budem môcť nadávať bez toho toho aby mi niekto rozumel.Vtedy totižto nemám výčitky.Ako to,že si mi rozumela?"
Smiala sa a ja už skoro tiež,ale stále som tak trochu nechápala prečo si ju nepamätám z našej skupiny keď nieje američanka.Alebo žeby bola?

"Som Martina a som zo Slovenska a tak trochu dúfam,že aj ty si, tak mi prosím povedz,že to tak je." Snažila som sa akože zahrať,že ju prosíkam.

"Ach,tak Slovenka!Kto by povedal,že na americkej škole narazím na Slovenské dievča akurát vo chvíli, keď konečne nadávam vo svojom rodnom jazyku.Moc peknými slovami sme sa teda nezoznámili,ale neboj,viem aj krajšie.Si asi na výmennom,že?Ja som z Poľska.Patricija,teší ma."

O chvíľu na to sme museli utekať každá na svoju hodinu,ale stihla mi povedať,že tu nie je na výmennom pobyte ale ,že tu normálne býva aj s rodičmi.

"Slečna Hlinková,viem,že žijeme v demokratickej krajine a určite to viete aj vy,no neželám si,aby ste celú moju hodinu prečetovali.Nenúťte ma Vám ten telefón zobrať."

Omg tak ona si to všimne na konci bioly hej? Ja umrem,tak končíím!
13:13
"Čaute kočkyyy! Dobré správy mi amigos! Eric a Erin idú na budúci týždeň preč a hadájte čo? My ten týždeň máme tie prázdniny!Budú PAARTYY!"
Ten premotivovanec mal asi poslednú hodinu španielčinu.

"Och milujem ťa Maxim! Konečne budem môcť využiť svoju masku! Sláva Erin,Ericovi a ich cestovateľským srdciam!"

"Ale nehovor,už ma miluješ? Takto zradíš svoju kamarátku? Alebo,žeby ťa to konečne prešlo?"

Dobiedzal do Shany Maxim,lebo od tej noci u nehi si nedala pokoj a na každej párty sa snažila o to,aby sme sa dali dokopy.Všimla som si,že nemá rada keď nemá pravdu a preto sa snaží aby jej veštecké prehúlené teórie boli správne.My sa s Maximom na tom len zabávame.Aj keď,musím uznať,Maxim je pekný a je ho holandský prízvuk ma priťahuje.No...

"Halooo Martina,nekukaj do toho telefónu toľko,plánujeme niečo veľkéé!"

"Jaj,čo? Jááj ale šak viete,že somnou rátať nemôžete."

Ja som to sem úplne zabudla napísať! Cez ten voľný týždeň,čo budeme mať,idem za mojou "tetou" do Bostonu.Je to dcéra babkinho priateľa Peťa.

"God,ozaj!Tak ty ma necháš samého so Shanou a jej ružovou maskou?To ti fakt ďakujem."Smial sa Maxim.Debil :D.

" No ty si fakt debil Maxim.Ale Martie,toto nám fakt nemôžeš urobiť,ja som sa tešila,že teraz mi môj miliónový pokus dať vás dokopy konečne vyjde! Predsa,keby som Vás zavrela v Maximovej izbe a zamkla Vás,určite by k niečomu došlo,však predsa domáce prostredie a...

Denník môjho ja-Rok v AmerikeWhere stories live. Discover now