I

45 1 0
                                    

              
    --- Ce naiba e asta??!! Întreabă Andree privind nervoasă către mine.
---Nu știu ce naiba este!!!Lasă căutările și pleacă din cameră să mai dorm și eu
---Bine...idiotul
      Mă întorc să dorm dar acum nu mai am somn, mă ridic din pat și merg la duș guy6când sună telefonul.Andree urlă la telefon în bucătărie că și cum ceva rău se întâmplase.
- Idiotul!!! Ridicarea din pat.Striga la mine cu un glas puternic.
Cobor să văd ce dracu are nebuna
-Mergem la Timișoara în România.Spune ea pe un ton trist
-ce căutăm acolo??
-Coițe,am zis că mergem si punct.
---bine, să vedem ce-i cu tine
Mă schimb și plecăm spre aeroport,oricum urâm orașul ăsta,cine dracu a zis să mergem aici.
  Nu am mai fost în România de foarte mult timp,nici nu îmi amintesc ultimele zile petrecute alături de bunici,acum era si timpul să mai fac o vizita pe "acasă".
  Plecăm cu taxiul,o pizda urca si ea cu noi,alaturi de un câine maidanez care latră încontinuu.Andree se joacă pe telefon iar idioata ce pare a manelista cu părul ăla roz ascultă muzica la telefon dar fără căști,ma simt exact ca pe străzile din țară.
  Ajungem la aeroport și îi arăt degetul mijlociu tipei ăleia și plec,ea înjura și taxiul pleacă.In timp ce tâmpita de Andree cumpără bilete eu privesc oamenii din jurul meu,par așa liniștiți,nepasatori de ce dracu se petrece în jurul lor,t trăiesc în cutia lor închisă de realitate.
  -plecam în 5 minute,haide nu avem timp de pierdut,îmi spune Andree și pleacă grăbită,nu înțeleg ce dracu are și ce sa întâmplat acasă,sau vrea să scape de mine ca ea să se distreze cu noul ei iubit.
-acum!acum!

Până la SfârșitNơi câu chuyện tồn tại. Hãy khám phá bây giờ