Namnlös del 89

31 7 6
                                    

Jag är för trött för att komma på ett namn till delen right now.
Okej så många av er ville se typ kärlek och drama o massa sånt stuff.
Jo jag har gått igenom en del ja men jag har berättat tidigare om det jobbigaste så tänker inte dra den storyn igen för det är bara tråkigt för er att höra samma sak igen.

Men iallafall så finns det en kille, låt oss kalla honom för A för vill inte nämna några namn men han börjar på A så han får heta A just nu.
Men då är det så att jag har känt A längre än någon annan person i mitt liv och vi är fortfarande jättebra vänner och han har börjat i min klass nu till terminen och det gör mig jätteglad.
Men jag har ju då känt honom hela mitt liv och jag har haft känslor för honom förra året. Vi va på g vid jul men sen blev det aldrig något så I guess ingen av oss har känslor för den andra längre.
Men här är problemet.
ÄNDA SEDAN DESS HAR ALLA MINA VÄNNER OCH HANS VÄNNER TROTT ATT VI ÄR TILLSAMMANS!!!!!
Ni kan inte ana hur många gånger jag fått höra "hur går det med A då?" Av mitt fkn ex som är en av hans gamla bästa vänner från förra året då dom gick i samma klass.
Och samma sak får jag höra från mina bästisar och jag lackar ur totalt jag vet att jag sparkade min tjejkompis idag för att hon höll på.
Okej låt oss bara säga att jag är en tjej som hade en bit av aggressivitets problem när jag var yngre typ. Men nu jag kan sparkas och slåss och det är väldigt lätt att få mig att lacka ur för det där vilket jag gör dagligen.
Han bryr sig ju inte och säger liksom till sina Friends "vi är inte tillsammans!" Men på ett lugnt och sansat sätt. Jag skriker och sparkar mina närmaste Friends om dom ens nämner det.
Heheheheheheheh vilken snäll person jag verkar vara.

Grejen är att han har samma keps dagligen o jag tar den alltid av hans huvud o har den under resten av dagen haha sen får han tillbaka den efter skolan och det är sånna saker mina tjejkompisar mobbar mig för.
Sen så visst har väll tanken på honom och mig tillsammans kommit upp i mitt huvud och fine ja jag har väll tänkt på hur det skulle se ut om jag kysste honom eller tvärtom.

Men jag har inga känslor bara för det!
Dessutom snackade jag med honom och han sa liksom "jag tycker om dig som en vän" och det gjorde mig glad för det är vad jag också känner sen svarade jag liksom "och jag gillar dig som en vän".
Men grejen är att även om vi hade haft känslor för varandra så hade det blivit så weird när det var slut för grejen är att våra mammor är jättebra kompisar så det är därför vi blivit kompisar i första hand.
Men då så skulle vi liksom göra slut skulle det bli konstigt när vi automatiskt träffas och den andra kan komma på tal ibland eftersom att våra mammor är så bra kompisar.
Och dessutom har jag inga känslor för honom!
Vad alla än säger!
Tror jag....
Okej alltså det är jättekomplicerat så jag vet inte.
Och allt är liksom en enda röra för jag liksom hånglade med en helt annan kille i lördags som är as snygg och det måste ju betyda att jag inte har känslor för A ifall att jag kan hångla med någon annan person också.
Snälla säg att jag har rätt nu annars kommer jag bli mer mindfuckad än jag redan är.

Okej nej nu måste jag seriöst sova om jag ska orka upp imorgon!
Så godnatt alla fina och fula barn!😘
Nej jag skojade bara, ingen är ful alla är fina💓
Så godnatt alla fina barn och ickebarn💓

//Queen A👑

Mitt ointressanta livWhere stories live. Discover now