Finland

56 12 26
                                    

Jag är nu i Finland, kom fram i söndags kväll.
Planet var över en timme försenat, alltså det stod på Arlanda och väntade och vi lyfte 70 minuter efter att planet skulle gått från början... -.-
Så det var ju inte kul men sedan gick flygresan bra jag köpte hur jävla mycket choklad och annat godis som helst i taxfreen och det är slut, åt inte allt på planet men det jag inte åt på planet har jag och min syssling ätit upp när jag skriver detta vilket är måndag klockan halv tolv på natten.

Dom har flera olika hus här men det finns bara wifi i ett av dom, vilket inte är det som vi sover i, utan det som mina sysslingars mormor och morfar bor i. Det är deras mormor och morfar som äger hela tomten och allt och detta är deras sommarhus.

Min syssling avskyr ordet syssling. Hon heter Johanna och har Wattpad, och om ni är smarta går ni in och följer henne för hon är fan king, efter mig såklart... Men iallafall så heter hon Johannatindraa och är allmänt bäst efter mig så gå in och följ henne.

************

Nu ska jag berätta för er vad jag har gjort idag!

På morgonen när jag vaknade så låg jag med min mobil i tio minuter, tills jag insåg att jag inte hade något wifi eller något 4G och alltså inte kunde kolla mina sociala medier... Så jag väckte Johanna och vi började göra oss i ordning, då var klockan 9.20, vi kom till frukosten kanske fem över tio och hade ätit klart vid ungefär tjugo över tio.
Sedan så åkte jag, Johanna, Johannas lillasyster Maja, deras mamma och deras kompis mamma (alltså det är en annan familj här också som är jättetrvliga men dom är Johannas föräldrars kompisar och dom har liksom en bäbis som bara är sååååååå söt!! Seriöst jag dör han är urgullig, Johanna älskar honom och ibland tror jag att hon älskar honom mer än mig... *snyft* ingen älskar mig *snyft* JK alla älskar mig... Säger vi!) och handlade i affären som ligger ungefär fem minuter bort med bil.
Då köpte dom det dom skulle behöva till middagen och till lunchen samtidigt som vi "kids" köpte glass.
Sen kom vi hem och vi badade och Johannas mamma tog massor av snygga bilder när vi hoppad från bryggan jag, Johanna och Maja, när vi alla hoppar tillsammans, när vi hoppar själva och när bara jag och Johanna hoppade.

Sedan åkte jag ring efter båten om ni vet vad det är, och jag var king för jag ramlade inte av en enda gång, trots att Johannas pappa och deras kompis som körde dom försökte få mig att ramla hur mycket som helst genom att få mig att studsa på alla vågor men jag ramlade inte av för att jag är bäst. Sedan åkte jag med Maja i knät och det gick också bra för vi trodde typ vi skulle ramla av hela tiden men det gjorde vi inte.
Sen åt vi glass på kvällen och tog det lugnt.

Idag när jag uppdaterar detta idag tisdag då jag inte hade något internet igår kväll.
Men idag har vi varit och handlat på något ställe det var jättechill för jag köpte MASSOR av godis. Plus lite godis till min lillebror som är kvar i Sverige lolz.
Sedan var vi i ett stort tomathus/en stoooooooor tomatodling och fick äta massor av tomater och sedan fick vi med oss så sjuuuukt mycket tomater. Och efter det har vi bara chillat och kan äntligen uppdatera.
Men kommer inte uppdatera så mycket för än på typ fredag för då är jag hemma igen😁💞
Aja vi hörs väll friendos💎

//Alva👑 (tänker köra med kronan för enligt mig är jag helt jävla bäst och kunglig👑 kanske inte enligt alla andra men enligt mig iallafall💁🏼👑)

Mitt ointressanta livTempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang