Sommaren 2015 sög

55 11 26
                                    

Nu till min andra jobbiga svacka i livet.
Detta inträffade förra året, alltså sommaren 2015.
Kommer inte att skriva ut några namn✋🏼
Men här ska ni få veta om hur jag låg och grät en hel jävla sommar typ..!
Enjoy it..😁

Jag var lycklig och kär. Jag levde som i en dröm.
En underbar dröm.
Min pojkvän var helt underbar.
Allt var underbart och helt perfekt.
Men alla drömma tar ju slut och det gjorde denna också.
En vecka innan skolavslutningen.
Han skrev till mig på kik "måste prata med dig efter skolan" och jag kände liksom på mig att han skulle göra slut men jag skickade tillbaka till honom "har något hänt?" Och då svarade han liksom bara ett enkelt "nej" och jag skev snabbt tillbaka till honom då "okej" sen så gick jag till skolan som vanligt.
Skoldagen flöt på som vanligt och slutade sedan...
Jag gick och pratade med honom och han sa att han ville göra slut för att han inte tyckte att man kunde ha ett seriöst förhållande i våran ålder.
Jag blev jätteledsen för jag gillade honom liksom verkligen, men det första som kom upp i huvudet då var liksom "så vårt förhållande har inte varit seriöst för dig?" Och det gjorde mig då ännu ledsnare...
Men sedan gick jag hem med min kompis, som passande nog bor på samma gård som denna kille... Och hon och alla mina andra bästisar var där så vi var fem stycken (med mig då). Men jag låg liksom på golvet hemma hos henne, grät och lyssnade på Adeles album 21, vilket var idiotiskt gjort då jag bara blev ännu ledsnare men jag kände liksom att jag bara behövde få gråta ut.
Sen så fortsatte sommaren, jag var med mina kompisar och allt men var fortfarande jätteledsen och sårad.
För att en av mina bästisar, som då var bästis med honom fortfarande, berättade att han gillade en annan tjej. Och då krossades jag verkligen, hade han varit så sjukt feg att han ljög när han dumpade mig?!
Sen är jag hemma hos min bästis, hon som bor på samma gård som denna dumma kille, och berättar vad jag fått veta för henne. Då är hon den enda som är ärlig mot mig för hon säger liksom "jag vet att du kommer bli ledsen nu men jag tycker det är rött att du får veta det liksom. Det är mig han gillar, men oroa dig inte jag tycker att han är ett asshole" säger hon och jag blir jätteledsen när jag får veta att min vän som berättade att han gillade någon också visste vem det var han gillade men att hon faktiskt inte sa något.
Så livet sög alltså ordentligt då. Det var flera gånger som jag var hemma hos den här ärliga kompisen och bara låg på golvet hos henne och grät, och hon fanns alltid där och stöttade mig, det är en riktigt guld värd vän kan jag säga.
Sedan åkte jag iväg till USA med min familj och gjorde min drömresa, men fortfarande kunde jag inte njuta till 100% för att jag var liksom jätteledsen och ordentligt sårad.
Sen började skola, alla gick skilda vägar eftersom vi började 7:an och på vår förra skola var det bara upp till 6:an.
Han började självklart på samma skola som mig, men turligt nog inte i samma klass för jag går i Kulturklass (7c) och han går i en vanlig klass (7a).
Jag gav honom jättemånga bitchblickar i matsalen varje gång jag såg honom (hehe lol vilken bitch jag var, jag säger bara det, om blickar kunde döda då skulle han vara död för läääääääääääääääääääänge sedan...).
Men sedan så gick månaderna och min bästis, hon som berättat att mitt ex ljög när han gjorde slut och hon som var bästa vän med honom, blev sedan tillsammans med honom...
Hon frågade mig liksom om det var okej och självklart sa jag att det inte gjorde mig något för jag älskar liksom henne och vill att hon ska vara lycklig och det tänker jag inte låta mina egna känslor stå inväger för. Men ska jag vara ärlig, att höra honom kalla henne för "Bae" "Baby" "älskling" och massor av annat sådant fick det att göra ont i hjärtat. För jag kan ärligt säga att jag saknar den underbara tiden vi hade tillsammans.
Dessutom så känns det så sjukt fel att liksom först att dom går till alla ställen som han och jag var på och sedan dessutom att han ALLTID frågar när hon och jag är själva med varandra om han får komma dit. Jag säger liksom att jag inte vill och hon vill liksom inte heller men hon är rädd för att såra honom så hon har liksom skickat att han inte får komma sen skrivit "//Alva" visst jag vill inte att han ska komma nej, men jag tycker liksom inte att man skriver sådär. Men aja gjort är gjort liksom.
Nu bryr jag mig inte ett skit om honom kan jag säga, eller jag önskar jag att jag inte gjorde det.
Ska jag vara ärlig så bryr jag mig fortfarande om honom för trotts allt som han har gjort så vet jag att han egentligen är en bra kille och grejen är att min kompis säger att hon ska göra slut men hon brukar vara rätt så känslokall när hon dumpar folk liksom... Och jag vill inte att han blir sårad eller får hela sin sommar förstörd på samma sätt som jag fick min...
Jag vet, jag vet att killar inte visar det på samma sätt men ändå bara för att han inte visar något betyder det inte att han inte är ledsen.

Som ni märker är inte mitt liv så enkelt som det kan verka ibland...
Tror jag fick med allt om detta nu.
Jag kan väll bara säga att denna sommar kommer antagligen att bli bättre mentalt för mig...
Men aja nog för nu.

Bye!

Alva💗

Mitt ointressanta livWhere stories live. Discover now