Gröna Lund is tha shit

34 6 10
                                    

Så idag var jag på Gröna Lund.
Jag hade jättekul med min kusin ( aka majken098 )
Jag åkte Frittfall cause en av mina morbrödrar och alla andra som var där tvingade mig typ till det, men det var inte hemskt då jag gjort det tidigare, tyckte faktiskt det var rätt så kul även om man typ tror man ska dö när man åker upp...

Jag åkte Katapulten tre gånger, en gång med min morbror (han som åkte FrittFall med mig också) och med min kusin, och sedan två gånger med bara min kusin för att min morbror hans fästmö och min yngsta morbror var tvungen att åka hem (då hade mina föräldrar och min bror kommit, dom lämnade oss inte själva på Grönan på kvällen om nån trodde det✋🏼)

Jag åkte Jetline några gånger och jag och min kusin gjorde alltid jättefula miner när vi kom till kameran förutom en gång då vi bestämde oss för att vara goals, vilket vi var, och hålla händerna i ett hjärta vilket blev jättebra trots att jag typ failade sönder, kameran hade redan hunnit tagit bilden turligt nog.

Jag van en stor basketboll på fjärde bollen jag kastade, vilket var lite roligt då min pappa och min lillebror som absolut skulle ha en sån hade spenderat flera hundra på det redan och missade varje gång... Jag överdriver inte och förstår ni hur mycket choklad jag kunde ha köpt för dom pengarna?!

Jag och min kusin lurade med våra morbrödrar på nästan allt som snurrade runt vilket var jättekul för dom blir typ åksjuka samtidigt som vi sitter och dör av garv... Bland annat åkte den yngsta av dom och den andras tjej PopExpressen med oss.
Juste jag och min kusin har åkt PopExpressen 8 gånger.
IDAG?!?!!!
Liksom varför antar jag att ni tänker..
Jo jag ska berätta varför.
För att det alltid blev dåliga låtar och då skulle vi åka tills det blev bra låtar igen. Men det blev det och då hade hon och jag åkt 7 gng men sen precis innan vi skulle hem så åkte vi den igen för då var det typ ingen kö.
Och vet ni vad?
Då blev det Justin Biber låt.
Igen🔫
Och Justin Biber är en stor idiot som suger och kan slänga sig i en vägg.
Ledsen alla Belibers men så tycker jag faktiskt✋🏼
Så jag vart jättearg på det förstår ni😂
Och jag är så rolig för båda gångerna som det spelades Justin Biber så satt jag och skrek massa saker under sången som "Justin Biber suger" och "Justin är en idiot!" Det hördes dock inte så tydligt då musiken var väldigt hög, men jag vet att det satt två tjejer som var typ femton i en vagn bredvid oss typ. Dom satt först och var jätteglada sen skrek jag och då bitchblickade dom mig...

Sen åt jag också B&J idag vilket var helt underbart som vanligt.
Så ja det var väll typ så min dag såg ut tror jag?
Juste jag ville gå in i House of Nightmares tillsammans med min kusin men hon var för feg, jag var jättearg på henne då, och ingen annan ville heller och jag vill inte gå själv bara för att folk säger att det fortfarande är personal som går runt och skrämmer dom som går det och det ger mig panik, inte typ dockor och clowner och sånt skit utan bara det att just veta att det är folk som typ går runt om dig och tänker skrämma dig. Det är typ det jag är rädd för.
Juste jag fick min kusin att åka Blå tåget. Hon var livrädd. Jag var inte så rädd om man säger så då jag åkt det massor med gånger förut och bara inte tycker att det är läskigt helt enkelt.
Så det var allt för nu och ba så alla vet är jag snart klar med kapitlet till MT tror jag... Blev lite försenat kommer stå varför i slutet av kapitlet.

Mitt ointressanta livحيث تعيش القصص. اكتشف الآن