Seg o stressig vecka

32 7 7
                                    

Så titeln förklarar pretty much I guess.
Men iallafall anledningen till att jag varit så off på wattpad senaste veckan är att förra veckan var det något varje kväll, det är på kvällarna jag skriver för ja e liksom i skolan på dagen, men sen så ba ja nu är det ny vecka med inte så mycket att göra.
Detta har varit en jävligt seg vecka från måndag (juste det var måndag igår👏🏻) låt mig förklara varför.

Så jag går upp kvart i sex som jag ställt mitt alarm på o känner att jag mår åt helvete. Min hals gör ont. Jag är täppt så kan inte andas. Min nacke gör så ont att jag bara vill gråta.
Jag berättar detta för pappa som är uppe och han säger att jag ska gå upp och prata med mamma och fråga vad hon tycker. Hon säger att jag ska vara hemma så hon ringer och sjukanmäler mig. Sen gick jag och la mig igen. För då är det ju så att mamma och min lillebror har smittat mig👏🏻😭

Sen idag så skulle jag vara hemma igen. Har varit en sjukt seg dag har varit uppe ur min säng som höst sju gånger för har bokstavligen legat i sängen hela dagen och kollat Netflix..👌🏻
Nu när jag ska sova slutar det med att jag har sett fyra filmer och kollat åtta avsnitt av vänner👏🏻👏🏻👏🏻
Så roligt liv har jag haft.
Ska vara hemma imorgon också☹️

Ni kanske ser det som "OMG JA JAG ÄR SJUK OCH FÅR VARA HEMMA FRÅN SKOLAN MITT LIV ÄR BÄST!!!"
Men jag är inte en sån unge.
Jag bryr mig massor om skolan o får smått panik när jag är sjuk för att jag missar så mycket och även om jag har min skoldator här hemma har jag inte orken till att gå in och jobba hemifrån.
Varje gång jag ställt mig upp idag har allting snurrat runt och jag tror typ att jag ska ramla omkull eller nått😖

Jag hoppas dock att jag är sjuk på torsdag.
Vi har utvecklingssamtal då och jag hatar det. Plus att jag har ändå inte någon som kommer. Det är inte så att mina föräldrar inte bryr sig om att komma.
Det är bara det att mamma fortfarande mår jättedålig och har feber så hon lär ju vara sjuk på torsdag också.
"Men din pappa då?" Tänker ni kanske.
Jo han är med jobbet nere i Göteborg... Igen, han åker imorgon bitti och kommer hem på torsdags kväll. Och vill ni veta det värsta?
Han fyller år på torsdag.
Så han får inte ens vara hemma hela sin födelsedag. Eller ja han hade behövt åka till jobbet i vilket fall men han är liksom inte här på morgon så vi kan inte direkt sjunga för honom som vi brukar göra.

Jaja jag har vant mig vid att han inte är hemma. Precis som att jag har vant mig vid att enda gången jag slipper äta middag själv är när jag är sjuk typ.
Eller som att jag har vant mig vid att pappa missar mina matcher eller uppvisningar och sånt för antingen så är det någonting med jobbet eller så måste han vara på nån av min lillebrors matcher bara för att han ät tränare för både min brors innebandylag och fotbollslag.

Jaja ni ska inte behöva lyssna på allt detta jag har redan tagit mig igenom denna skit flera gånger helt själv så allt blir väl okej på något sätt. Nån gång.
Nu tänker jag sova så godnatt...

//Queen A👑

Mitt ointressanta livWhere stories live. Discover now