Skolan anmäler till socialtjänsten

49 1 0
                                    

... och socialtjänsten kanskr anmäler till polisen 0m att en man som jag känner nästan våldtog mig.

Allt började med att min foster pappas pappa dog (min förebild) och jag var väldigt ledsen och nere över det. Då skrev mannen till mig och frågade hur jag mådde. Jag svarade och det fortsatte att vi skrev varje kväll men efter ett rag började han fråga om vad jag hade för underkläder och sånt och då slutade jag svara på vad han skrev.

Han fortsatte att skriva och då började han skriva att jag skulle göra olika sexuela saker och att jag skulle skicka naken bilder och sånt. Jag läste vad han skrev men jag visste inte vad jag skulle svara.

Ett halv år senare skulle han köra mig till min familj i den andra staden som är 10 min från min stad. Då lurade han in mig i hans lägenhet och försökte våldtag mig. Men då såg jag att klockan var 10.00 och då skulle jag va i den andra staden. Då slutade han och körde mig.

Nu är det över 1 år sen som han började skriva till mig men han har slutat och inte gjort något på några månader nu men jag mår fortfarande jätte dåligt över det.

Jag berättade för kuratorn för 1 vecka sen och igår (onsdag) så sa han att han kommer anmäla till socialtjänsten.

Jag vill verkligen inte det och det vet han. Om mina foster föräldrar inte tror på mig så kanske dom inte vill ha kvar mig och då får jag flytta. Jag vill inte flytta. Jag har mina vänner och sporten här. Jag har börjat uppfylla min stora dröm nu. Spela hockey i FBK dam.

Varför ska just allt hända mig!!!

Jag gör ett sista försök för att inte kuratorn ska anmäla nu. Jag smsar honom nu. Även fast det är sent... Kl 22.41

Hatar mitt liv!

Foster FamiljWhere stories live. Discover now