Gör rätt men får skit

129 1 0
                                    

Jag hatar mer och mer att bo här. Petter och Sus barn är 23 år och har 2 egna barn som heter Hugge och Ole. Jag brukar alltid leka (passa) Hugge men får aldrig ett tack för det. Dom timmarna som jag är hemma så är jag med Hugge och får aldrig ett tack!

Nu har jag varit med kompisar på stan och kommer hem och ska värma en pizza. Så kommer såklart Hugge till skafferiet (där pizzan är) och tar fram en påse med godis. När jag säger "Nej, du får inte godis nu. Du får det sen." Så skriker han såklart 'Nej! Mitt lördags godis!' Gäddy hör det och käller ut mig för att jag tar hans godis som han inte äns ska ha nu.

Så här är det alltid! Hatar det!

Jag får skiten för något jag gjort bra. Alltid är det mitt fel men ändå är det jag som ska ha Hugge jämt. Allt jag har att säga är 'Idioter!'

Ni fattar nog att jag inte gillar att vara hemma när det är såhär varje dag och det slutar aldrig. Spelar ingen roll vad det är för det är mitt fel. Det är bara små saker men när det är såhär varje dag i flera år så tröttnar man och bara blir irriterad.

Foster FamiljWhere stories live. Discover now