Chapter 15

121 11 2
                                    

Rebekah's POV

<<Stefan! Πηρες παλι το κινητο μου ρε γουρουνι!;>> φωναζω μεσα απο το δωματιο. Εχω κανει τον τοπο ανω κάτω και κινητι πουθενά!
<<Οχι στη κουζινα το παρατησες! Σταματα να με κατηγορείς για ολα!>> τον ακουω να λεει απο το σαλονι και κατεβαινω τρεχοντας τα σκαλια. Ωρες ωρες αναρωτιεμαι γιατι μενω ακομα με τη μανα μου και το μαμμόθρεφτο αλλα λυπαμε τη μανα μου να την αφησω μονη μαζι του.

Κοιταζω το ρολόι. 6 η ωρα...περιεργο. Συνηθως κατα τις 5 μιση με παίρνει τηλεφωνο η Nina. Λες να εγινε κατι ξανα; Δεν θα το αντεξω. Εγω φταιω για αυτα που πέρασε. Αν απλα εφευγα μαζι της. Δεν θα τολμουσε να τα βαλει μαζι μου ο μαλακας! Το ξερει οτι με πατερα μποξερ και θειο δασκαλο καρατε δεν εχει περιθωριο να κανει κινηση. Γαμωτο! Γιατι δεν με εχει παρει ακομα;

Πανω στην ωρα χτυπαει το τηλεφωνο αλλα δεν με παιρνει η Nina. Ειναι η Candice. Οχ! Τι εγινε παλι;

Rebekah; Μηπως ηρθε σε εσενα η Nina;
Οχι! Τι εννοείς; Εφυγε;!!
Τα ρουχα της λειπουν, το ιδιο και η βαλιτσα που ειχε κατω απο το κρεβατι και η ιδια ειναι αφαντη.
Κλεισε να τη παρω τηλεφωνο μηπως το σηκωσει σε εμενα. Θα σε παρω να σου πω αν μαθω τιποτα.
Ενταξει. Κι εγω τι ιδιο

Αμεσως παταω την επαφη της Nina. Κλειστο. Γαμωτο ρε κοριτσι μου. Που στο διαολο εισαι; Στελνω μηνυμα στο φβ και κανονικο μηνυμα αλλα καμια απαντησει κι απο εκει. Θα τρελαθω. Κι αν τη βρηκε παλι αυτος ο πουστης; Το ορκιζομαι αν τη πειραξε θα του ταισω τα μπαλακια του!

Κληση

Ελα αγαπη μου; Πως παει;
Joseph σε παρακαλω, μπορεις να με πας μεχρι το Winsconsin; Το αμαξι μου ειναι συνεργειο και ειναι επειγον. Η Nina ειναι MIA*.
Ναι φυσικα. Θα περασω να σε παρω σε πεντε οκ;
Ενταξει.

Τελος κλησης

Αυτο το κοριτσι θα με τρελανει.

Nina's POV

Μολις προσγειωθηκε το αεροπλανο πηρα ενα ταξι και πηγα στο ξενοδοχειο. Αφου βολευτηκα στο δωματιο, ανοιξα το κινητο μου. 4 αναπαντητες απο τη Rebekah, 3 απο την Candice και 7 απο τον Tayler. 5 μηνυματα απο τη Rebekah και αλλα 5 απο τον Tay. Μπραβο μου. Χαμο προκαλεσα παλι.

Κληση

Nina τι στο διαολο που εισαι;
Beks σε ικετευω μην αρχησεις το κηρυγμα κι εσυ. Πηρα το πρωτο αεροπλανο για Νεα Ορλεανη. Θελω μερικες μερες διακοπες απο ολους τους. Υποσχεσου να μην πεις σε κανεναν που ειμαι.
Το υποσχομαι. Θες να ερθω;
Οχι. Θελω να μεινω λιγο μονη μου. Απλα πες τους να μην ανησυχούν και πως σκοπευω να γυρισω το πολυ σε 6-7 μερες ενταξει;
Καλα βρε κοριτσι μου. Τι να σου πω. Θα μπορουσες να μου το πεις πριν φυγεις.
Θα με σταματουσες.
Ισως.
Πρεπει να κλεισω. Θα σε παρω αργοτερα.
Στον Ian τι θες να πω;
ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΓΑΜΗΘΕΙ!

Doubt | ✔ Where stories live. Discover now