Chapter 10

142 19 4
                                    

<<Θα φτιαξω πρωινο>> μου λεει ο Tayler ενω εγω πιανω τα ρουχα μου απο τη καρεκλα.
<<Δε χρειαζεται. Απλα θα ντυθω και θα γυρισω σπιτι>> του απανταω. Ευτυχως ειναι Σαββατο και δεν θα χασω μαθηματα στη σχολη περιμενοντας τον κλειδαρα.
<<Ενταξει. Θα σε παω εγω>> μου λεει και του χαμογελαω.

Μετα απο μια ωρα αναμονης επιτελους μπαινω στο διαμερισμα μου. Πεταω τη τσαντα μου στον καναπε και βγαζω τα παπουτσια μου. Ειμαι ψυχικα εξαντλημενη. Νιωθω απαισια. Εχω τυψεις που απο την μια υπόσχομαι στον Ian να περναω χρονο μαζι του, να του δωσω μια ευκαιρια ενω απο την αλλη κοιμαμαι με τον Tayler. Και μεσα σε ολα αυτα ανησυχω και για τον Stefan. Ναι..εσπασε μονο το χερι του αλλα ξεροντας την αδερφη του το σπασμενο του χερι ειναι το τελευταιο πραγμα που θα επρεπε να τον ανησυχει.
Στελνω μηνυμα στη κολλητη μου μηπως καταφερω και τον σωσω...

*Τι εκανες με τον Stefan;*

*Τιποτα. Ακομα*

*Να 'σαι καλη μαζι του*

*Γιατι; Αφου καθε φορα κανει και χειροτερες μαλακιες*

*Θα του μιλησω εγω. Εμενα με ακουει περισσοτερο*

*Ναι. Ακουει εσενα αλλα την αδερφη του και τη μανα του μας εχει γραμμενες*

*Ειστε η εξουσια και ειναι επαναστατης. Ηρεμησε*

*Καλα. Συγνωμη για χθες. Που εμεινες;*

*Στου Tayler*

*😍*

*Σκασε. Θα σου πω λεπτομερειες απο κοντα. Ερχομαι για το σκ. Ειναι οκ εε;*

*Φυσικα. Σε περιμενω*

Αφου κανω ενα μπανιο για να χαλαρώσω βγαζω το σακο μου και βαζω μεσα μερικα συνολακια και τα παπουτσια μου. Περνω καλλυντικά και οδοντοβουρτσα, λεφτα, φορτιστη, κινητο και παω να ντυθω. Αφου ψαξω για κανα δεκαλεπτο καταληγω σε αυτο το συνολακι.

Βαζω το σακο μου στο πισω καθισμα και ξεκιναω για Michigan

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Βαζω το σακο μου στο πισω καθισμα και ξεκιναω για Michigan. Δεν μπορω να σταματησω να σκεφτομαι τον Ian και τον Tay. Πως εμπλεξα ετσι; Πως βρεθηκα στη μεση; Να μην μπορω να διαλεξω. Απο τη μια μερια, με τον Ian νιωθω μια περιεργη ελξη. Ενα παθος. Νιωθω πιο...ζωντανη μαζι του. Παρακουω τους κανονες. Αψηφω τις συνεπειες. Μαζι του ειναι μια περιπετεια. Αλλα ειναι πολυ επικίνδυνο. Ρισκαρω να αποβληθω. Να καταστρεψω τη καριερα μου. Η Αγγλικη Φιλολογια ειναι το ονειρο μου απο τοτε που με θυμαμαι και εχω ορκιστει να μην αφησω κανεναν να μου το χαλασει. Απο την αλλη, ο Tay ειναι τοσο γλυκος, τοσο προστατευτικος. Τον θελω. Μου αρεσει. Ειναι σιγουρο. Μπορει και να τον αγαπω. Αλλα το παθος μου για αυτον δεν συγκρινεται με τιποτα με το παθος μου για τον Ian. Τι θα κανω;... Πρεπει να ξεκαθαρισω τη κατάσταση και να "διαλεξω" εναν πριν σοβαρεψουν τα πραγματα.
Το παθος που νιωθεις για τον Ian μοιαζει με το παθος που ενιωθες για τον Damon.
Οχι! Οχι! Οχι! Ο Ian δεν εχει καμια σχεση με τον Damon. Εκεινος με εκμεταλλεύτηκε για να αποδειξει κατι στους φιλους του. Αλλα η Candice οντως ειπε κατι τετοιο για τov Ian. Οτι παιζει με τις μαθητριες του. Δεν γινεται να βρεθω στην ιδια κατασταση ξανα. Δεν μου το επιτρεπω. Πρεπει να τον απομακρυνω. Άμεσα.

Doubt | ✔ Where stories live. Discover now