Chapter 13

142 17 5
                                    

<<Θα εισαι σιγουρα καλα;>> με ρωταει η Candice.

Εχει τρεις μερες που πηρα εξιτηριο απο το νοσοκομειο και γυρισα πισω στο σπιτι μου. Η Candice σχεδον μετακομισε μαζι μου για να με προσεχει μεχρι να "αναρρώσω πλήρως" οπως ειπε και ο γιατρος.

<<Θα ειμαι μια χαρα... Αντε φυγε ο Paul σε περιμενει>> της λεω και τη σπρωχνω κυριολεκτικα εξω απο το σπιτι.
<<Αν γινει κατι με παιρνεις κατευθειαν τηλεφωνο. Θα το εχω ανοιχτο>> μου λεει και με αγκαλιαζει.
<<Ενταξει, μην ανησυχείς>> της λεω και κλεινω τη πορτα.

Παω τεμπελικα μεχρι τον καναπε και ανοιγω να δω τηλεοραση. Μα να μην εχει τιποτα καλο να δω! Πιανω να κανω τις εργασιες της επομενης εβδομαδας. Και τις επομενης. Μετα απο δυο ωρες και αφου εχω ξεμπερδεψει απο μαθηματα, ανοιγω το ψυγειο και φτιαχνω κατι να φαω. Βαριεμαι να ειμαι μονη μου. Συνήθισα να εχω τη Candice μαζι μου. Με τη Rebekah μιλαμε καθε μερα σχεδον στο τηλεφωνο αλλα δεν την εχω ξαναδει απο τοτε που πηρα εξιτηριο. Η αληθεια ειναι πως φοβαμαι να βγω εξω μονη μου. Πως με βρηκε ο Damon; Και γιατι εκανε αυτο που εκανε; Δε του εφτασε που μου κατεστρεψε τη ζωη μια φορα; Τη στο διαολο θελει απο μενα; Η Rebekah και η Candice και ο Tayler μου ειπαν να κανω μήνυση αλλα φοβαμαι τα αντίποινα.

Το κουδουνι της πορτας με βγαζει απο τις σκεψεις μου. Τρεχω να ανοιξω αλλα σταματαω κατευθειαν μπροστα απο τη πορτα. Κι αν είναι αυτος;!

Κοιταζω απο το ματακι και βλεπω τον Tayler. Ευτυχως.
<< Χευ!>> του λεω καθως ανοιγω τη πορτα.
<<Χευ. Ηρθα να σου κανω παρεα. Η Candice...>>
<<σου ειπε οτι θα ημουν μονη μου. Ειναι για σκοτωμα>> τον διακοπτω.
<<Αν ενοχλω να φυγω>> μου λεει.
<<Οχι μεινε. Απλα μου τη δινει που νομιζει που κανει λες και δεν μπορω να μεινω για λιγο μονη μου. Να προσεξω τον εαυτο μου>> του λεω και πηγαινουμε προς το σαλονι. Αυτος καθεται στη πολυθρονα και εγω στον καναπε.
<<Απλα ανησυχει για σενα. Κι εγω ανησυχω. Εισαι τρεις μερες κλεισμενη στο σπιτι. Πας μονο για μαθημα και μετα κατευθειαν εδω παλι>> μου λεει και γερνει προς το μερος μου.
<<Δεν εχω πολυ ορεξη να βγω>> του λεω και κοιταζω κατω.
Μετακινείται στην αδεια θεση διπλα μου και μου πιανει το χερι.
<<Το ξερω πως αυτο που περασες ηταν απαισιο, αλλα η ζωη συνεχιζεται>> πιάνει το πηγουνι μου και σηκωνει το κεφαλι μου για να τον κοιταω στα ματια.
<<Και οτι κι αν γινει, θελω να ξες πως εγω θα ειμαι εδω για σενα>>.

Κοιταζω μια τα ματια του, μια τα χειλια του. Τα προσωπα μας ειναι χιλιοστα μακρυα. Πιανει το προσωπο μου μεσα στα χερια του και τα χειλια του συναντουν τα δικα μου. Ειχα ξεχασει ποσο ωραια φιλαει. Μεσα σε δευτερολεπτα βρισκομαι ξαπλωμενη στον καναπε και αυτος απο πανω μου. Το στομα του αφηνει σημαδια στο λαιμο μου, καθως ρουφαει και δαγκώνει απαλα. Τυλιγω τα ποδια μου γυρω απο τη μεση του και τα χερια μου γυρω απο το λαιμο του. Χωρίς να χαλασει το φιλι μας, μας σηκωνει απο το καναπε και πηγαινει στο δωματιο μου. Με ακουμπαει απαλα στην ακρη του κρεβατιου και βγαζει τη μπλουζα του. Μενω αφωνη στην θεα του γυμνασμενου του κορμιου. Με μια κινηση με ριχνει πισω στο κρεβατι και ερχεται απο πανω μου συνεχιζοντας τα φιλια στο λαιμο μου και κατεβαινει προς το στηθος μου. Νιωθω τα χερια του κατω απο τη μπλουζα μου και ανατριχιαζω. Τον θελω. Νιωθω το κορμι μου να ζηταει το δικο του. Μου βγαζει τη μπλουζα και το σορτσακι μου σε δευτερόλεπτα και τον βλεπω να χαζευει το στηθος μου. Ξεχασα πως δεν φορουσα σουτιεν... Σκυβει και φιλαει καθε εκατοστό του κορμιου μου. Απο το λαιμο, στο στηθος και μετα στη κοιλια και οσο παει κατεβαινει. Μου βγαζει το σλιπακι αργα και βασανιστηκα. Δεν μπορω να περιμενω αλλο! Τον αρπαζω απο το τζιν και τον φερνω πιο κοντα μου. Με μια κινηση μας γυρναω και βρισκομαι εγω απο πανω τωρα. Τα χερια μου ξεκουμπωνουν το τζιν του και το κατεβαζω μαζι με το μποξερακι του. Σκυβω και τον φιλαω ξανα. Στο στομα, στον λαιμο. Και κατεβαινω πανω του. Τον νιωθω να μπαίνει μεσα μου. Βγαζω μια κοφτη ανασα καθως ηδονή κατακλυει το σωμα μου. Θελω να τον βασανισω! Κραταω τον ρυθμο αργο και σταθερο καθως συνεχίζει να αφηνει σημαδια στο κορμί μου. Τα χερια του απολαμβανουν το σωμα μου χαιδευοντας καθε σπιθαμι μου. Μια κοφτη ανασα βγαινει απο τα χειλη του. Σκυβω και τον φιλαω ξανα καθως μας γυρναει και βρικεται απο πανω μου. Τυλιγω τα ποδια μου γυρω του και εκεινος ανεβαζει ρυθμο. Οι εισχωρησεις γινονται πιο γρηγορες. Πνιγει της φωνες μας σε ενα παθιασμενο φιλι καθως τελειωνουμε και οι δυο. Καθομαστε ακινητοι για λιγο μεχρι να επανελθουμε. Το κεφαλι του στο στηθος μου και εγω να μπλεκω το χερι μου στα μαλλια του. Σηκωνει το κεφαλι του και με κοιταζει στα ματια.
<<Σ'αγαπαω>> μου λεει
<<Κι εγω σ'αγαπαω>> του απανταω και του δινω αλλο ενα φιλι.










Sooooo

Ελπιζω να σας αρεσε! Περιμενω τη γνωμη σας στα σχολια και μη ξεχασετε το μιρκουλι γλυκουλινι πορτοκαλι αστερακι⭐ (mariakoko181100 😂)

!Spoiler Alert! : Βασικα δεν εχω ιδεα.😋

Φιλακιααα
-Αντιγονη💋

Doubt | ✔ Where stories live. Discover now