-5-

66 16 5
                                    

Kasabaya 2 gün'lük yol uzaklığında. Bir şehir merkezi var. Oraya gidip yeni bir hayata başlamam gerekiyor bunu hissediyorum orada herşey çok daha iyi olacak..

Bugün çok daha güzel bir gün. Güneş ve yağmur bir arada. Uzun zamandır güneş ile yağmuru bir arada görmüyordum. Umarım yağan yağmur bütün pislikleri temizler. Çünkü kötü hayatın içinde iyi insan olmak pek birşey kazandırmıyor.

Barakanenin girişinden sesler geldi Lucie yine cam kenarın'da biti verdi bir hevesle kapıyı açan Lucie karşısında Mason'u gördü. ahh Mason sen miydin ? sana gönderdiğim mektubu almış olmalısın içeri gel hazırlıklarımı yapmıştım. Evet Lucie benim hala gitmekte kararlı mısın ? Gitmem gerekiyor. Mason babam olmadan burda yaşayamıyorum elbet kendi hayatımı düzene sokacaktım zaten böylesi daha iyi. Yeni bir başlangıç benim için iyi olacak.

Sen öyle diyorsan öyle olsun fakat orda sokaklarda kalmana izin veremem benim küçük tekkişilik evimde kalacaksın. Kira derdi yok su herşey var elettirikde bağlı zaten sadece tek sorun kalıyor geriye iş ama canını sıkmana gerek yok orda sana bir iş ayarlıyacağım. Eskilerden çok arkadaşım var.

Çok teşekkür ederim Mason babamın senin gibi iyi bir arkadaşı olduğunu bilmem iyi oldu. Sahi siz nekadar yakındınız babam ile ?

Biz çok yakındık Lucie sürekli babanı ziyaret etmediğime bakma. Bir zamanlar baban ile beraber yerdik yemeğimizi suyumuzu bile paylaşırdık.  Annen Alice' öldüğü zaman baban dağılmıştı ondan sonra kimse ile görüşmedi. Benimle bukadar sıkı olmasına rağmen bile. Ayda bir benden geçip hal hatır sorar oldu. Bu yüzdendir'ki aramız iyi değilmiş gibi görünür.  Alice'den sonra baban toparlanamadı..

Bir gün baban ile doğu yükseklerine geyik avlamaya çıkmıştık. Çok geyik olduğu duyumu yayılmıştı bütün kasabaya. O'gün doğu yükseklerinde baban ile beraber bütün gün yürüyüp durduk. Hiç geyik bulamamış tık akşam kamp yapıp bekledik. Sabahın hava ararmasıyla yola koyulduk 6 fişenk bende 6 fişenk babanda vardı. Yolda kasabaya yaklaşana kadar baban 3 fişeğini kullandı hiç unutmuyorum 2 sülün birde vahşi oğlak vurmuştu. Yorulup yol kenarını aldık yolda bir çifçi bize doğru gelip vurduklarımızı satıyormuyuz ? diye sordu. Baban ile durup pazarlık yaptılar. Baban 5 golda vurduklarını sattı. Az gitmedik tekrar baban silahını omuzladı hadi Mason şu  koca göbeği'ni alda ormandan gidelim. Hissediyorum bugün şansımız kaçmadı demişti o gün 6 Fişeği'nin 6 sı ile'de baban av yapmıştı barakaneye gelene kadar kalan 3 fişeğiyle 2 sülün birde domuz vurmuştu. Bu güzel günden bana kalan hatıra. O'gün atamadığım 6 fişeğim onları hala saklıyorum. Baban büyük bir avcı ve inanılmaz bir dosttu Lucie o seni herşeyden çok seviyordu.

Aramalara çıkıp onu bende arıyorum her gün illaki izine raslayacağız. Dostumu ben ormanda bırakmayacağım. Bu yüzden canını sıkma.

Hadi hazır'isen gel daha 2 günlük yolumuz var seni şehire götüreyim artık zaman geldi...

Kötü Av Where stories live. Discover now