-4-

78 41 6
                                    

Babam sanırım gelmeyecek o'na ne olduğu hakkında bir fikrim yok babam'ın kokusunu şakalarını özledim..


'Lucie babası'nın kaybolmasından sonra. Hayatını yoluna koymaya çalışır. Fakat daha önce çalışmamış olan Lucie bir türlü geçim sağlayamaz. Kasabalının yardımını kabul etmeyen Lucie kasabadan taşınma pilanları yapmaya koyulur.

John sürekli Lucie'yi düşünmekten kendini alı koyamaz. Karakolda lakabı aşk memuru olmuştur.
Benim tatlı Lucie'im bir gün benim olacaksın. Seni bu kötü hayattan alıp çıkaracağım. Ebediyete kavuşacağız bir,gün belki bir,gün. Aklımdan çıkman için kafama bile sıka'bilirdim. Fakat kalbimden söküp atmamın hiç,bir yolu yok seni.
Okadar büyüksün'ki içimde bana sığmıyorsun.
Belki'de bu yüzden beni
istemiyorsundur.
bir,gün belki bir,gün Lucie..

'Lucie Baba seni özlüyorum gelmiyorsun. Kokunu istiyorum vermiyorsun. Anılarını silemiyorum baba acıtıyorlar.
-
Küçük'ken Pazarlarda 2 gold'a fülüt satılıyordu. Benim yaşımdaki çocuklarda. Hep vardı bir,gün giderken pazar kenarında. Fülüt çalan Ghart adında bir çocuk takıldı gözüme. Ben babamın çocuk'u gördüğün'ü bile bilmiyordum. Fakat okadar bir gözlerim istemişki. O fülütten babam bunu fark etmiş. Barakaneye geldiğimiz zaman babam bana bugün sana yaşattıklarım için üzgünüm kızım demişti. Baba bana ne yaşattın'ki ?Biliyorsun Lucie biz yoksul bir aileyiz ben senin herşeyin en iyisine layık olduğunu biliyorum. Fakat elimden gelmiyor. Bugün pazarda'ki çocuk'a nasıl bakıp imrendiğini gördüm Lucie özür dilerim. Sen herşeyin en iyisine layıksın kızım. Demişti babam. Anılar acıtıyor..
(KOCA YÜREKLİ ADAMIM BABAM)

Kötü Av Donde viven las historias. Descúbrelo ahora