30. Bölüm *Piçevenkler Kralı*

1.8K 89 9
                                    

Bu bildirimler niye diyorsanız arkadaşlar hayatın bana başka tarafları ile gülmesinin ispatı. Bölümleri yayından kaldırdım yanlışlıkla hepinizden özür diliyorum yb bu okuyacağınız bölüm... :)) opüldünüz

Gif: Deniz:) tamamen bölümden bağımsız

Bölüm şarkısı: shawn Mendes -camila cabello "l know what you did last summer "

Hatırlatma... İyi okumalar :)

Odamın kapısınıda örttüm. Saçımdaki havluyu çıkartıp saçlarımı bağladım. Ateş birşeyler mırıldandı ama duymadım. Sonra ise gülümsedi ve kolumdan tutup beni kendine çekti. Ben Hızla yatağa düştüğümde şaşkındım.

"Ateş bırak beni!! " diyerek çırpındım ama huysuzca konuştu. " çok uykum var ve seni yatağından etmek istemem mızmızlanma ve uyu " o sırada sol bacağını ayaklarımın üzerine atmış kolları ile belime sarılırken kalkmamı engellemişti. Ben şaşmış bir halde iken boynuma çarpan nefesi ile adeta kış ayında içilmiş sıcak bir çikolata gibi hissettim.

" erimiş.... "

" uyumalısın, uykum var "

Denizden ....

Gözlerime giren ışık "sıkıysa uyu" der gibi gözlerimi açmam için diretiyordu. Benimle bu savaşı kazanmış olacakki, Gözlerimi yavaşça araladım odamdaydım. Esnedim ve çıplak ayaklarımı soğuk parkeler ile buluşturdum. Önce tuvalete gidip elimi yüzümü yıkadım daha sonra ise merdivenlerden indim mutfaktan gelen tıkırtılar ile olduğum yerde durdum kimdi bu?? Eve hırsız girmiş olabilirmiydi? Yada annem gelmiştir?

"Ne bitmez uykun varmış ama günaydın Uykucu"

"Anne??" dedim şaşkınlık ve heyecan karışmış bir halde.

"Günaydın kuzum" dedi. Koşarak yanına gittim ve anneme sarıldım.
"Bana geleceğini söylememiştin"

"İşlerim bitince sabaha karşı yola çıktım senide uyandırmak istemedim "

Annemi anladığımı belirten mırıltılar çıkardım suyumu içerken kafama birşey dank etti ve öksürmeye başladım. Ateş??! O dün bize gelmemişmiydi??! Ya annem görmüşse!? Yok canım?! Görse bir sürü soru sorardı. Benim annemdi sonuçta bu. Korkarak bir soru sordum.

"Anne" doğradığı salatalıkladdan kafasını kaldırdı.

"Efendim kuzum? "

"Şşey sen saat kaç gibi geldin?"

"Saat yedi filandı kuzum odana girdim uyuyordun üzerini örtüp çıktım bende " derin bir nefes aldım ve odama çıkmak için izin istedim annemden.

" çabuk ol deniz "

"Tamam anneee"

Odama çıkıp direk telefonumu aldım ve ateşi aradım.

Çalıyor..

çalıyor ..

çalıyor ...

çağrı sonlandırıldı..

Telefonu kulağımdan çekip tekrar ekrana baktım niye açmıyordu? Tekrar aradım.

Çalıyor ...

Çalıyor ...

Meşgul ...

Bende aramayı bırakıp aşağıya indim. Annemle güzel bir kahvaltı yaptık. Teyzemi filan sordum durumu iyiymiş. Hastaneden çıkmış evdeymiş. Annem odasına dinlenmek için çıktı. Bende koltuğa yayıldım. Daha sonra çalan telefonum ile daldığım filmden tırsarak telefonu açtım.

Beni Aşka İnandır!!(BAKIMDA) Where stories live. Discover now