21.Bölüm *Gıcıkların Efendisi*

2.2K 117 25
                                    

Multi:hikayede belli etmedim ama kızların kıyafetleri var.

Bölüm şarkısı: majeste aşk dediğin multide var dediğim yerde açarsanız çok güzel olur :) iyi okumalar....

Hatırlatma..

" Deniiiz kızım ben geldim! Uyumadınmı hala bu ışıklar niye yanıyor? " içimi kaplayan korku ve adrenalin berbat bir şeydi annem eve gelmişti ama evde Ateş vardı. İşte şimdi sıçmıştım gece gece Ateşin bizde olduğunu anneme nasıl açıklaya bilirdim ki? Annemde eve erken gelmişti bana üç saat demişti.

" Deniz!! Kime diyorum sen ışığı açıp yatmazdın ki?? " annemin topukluları nın çıkardığı tok ses evde duyulurken korku, heyecan, telaş hepsi karışmış bir vaziyette Ateşe baktım. Takii kapım açılmaya çalışana kadar...

" Deniz kızım kapıya ne koydun sen çekilsene!! " panikle Ateşe baktım.

" A-anne ben.. Şeyy.. Yani Şeyy kapım evet kapımın kulpu sıkıştı hem çok uykum var uyumak üzereyim AA şu işe bak kapım kilitlendi! " dedim. Annen inanmış olacakki,

" iyi peki madem, yarın evdeyim gezeriz biraz" dedi yok anasının gözü Ateşi evden yollamam lazımdı ne yapacaktım ben?

"Hmm ta-tamam anne şimdi ben uyusam çok iyi olacak "

" Deniz bir işler çevirmiyorsun değilmi kızım?!? " sesinde merak ve bir şeyleri anlamaya çalışır gibi bir ifade vardı.

" yoo ne çevirebilirimki anne hadi sen git yat bende yatıyorum "

" peki madem, zaten yorulmuştum "
Annemin gittiğini topukluların parkede çıkardığı sesten Anlamıştım rahat bir oh çektim. Ve kapıyı kilitledim

" sanırım bu gece buradayım " sinirle ateşe baktım ama haklıydı annem uyumadan asla bu evden çıkamazdı.

" annem uyusun ve sende defol git!! " diye çıkıştım.
Sırıtmaya devam etti. Önümden ittirip bana yorgan açmış bekleyen yatağıma baktım. Tek isteğim uyumaktı." Işığı kapatırmısın?"

"biliyordum benimle uyumak için-" sözlerini "Ateş!! "diyerek kestim bezmişliğim sesimede yansımıştı.
"ışığı kapat ve sabah odamdan annem seni görmeden git! "

" beraber uyursak neden olmasın " malesef benim odamda bir kanepe yoktu yada yatağım iki kişilik değildi. Bir duvarımın yarısını kaplayan gardorabım onun karşısında ise çalışma masam vardı. Yatağım ise ikisinin ortasındaydı ve sol tarafımda komidin vardı sanırım tek şanslı olduğum konu prizdi yatağımın yanında priz vardı. Odamda değişik aksesuarlarda vardı mesela tavanınımda ve duvarlarımda iskelet ve kuru kafalar asılıydı. Boy aynam ve yanındaki sehpamda ise tarak krem vb şeylerim vardı. Makyaj yapmayı sevmesemde yinede malzemelerim vardı. Geçen sene annem almıştı ama pek kullandığım söylenemezdi. Perde açıktı nefret ederdim perdemin açık olmasından gidip perdeyi çektim. Be yatağıma ilerledim. Ben pike ile yatamazdım yaz bile olsa yorganla yatardım önceden ankarada yaşadığımızdan oranın havası yaz bile olsa buna müsaitti.

"ciddimisin bu sıcakta yorgandamı yatacağız? " tek kaşımı kaldırdım ve hayretle sorduğu soruya karşılık sırıtarak cevap verdim.

" ben yatacağım sen yerde yatacaksın! " dedim tamam o kadar kötü bir insan değildim sadece şaka yapmıştım ama benim yatağım tek kişilikti, ayrıca ben deli gibi yatardım yatakta.

" saçmala ben asla yerde yatmam sen yerde yat ben yatağı alırım " oldu canım başka!" ben dedim zaten iç bizim evde gel diye "diye kaşlarımı çatıp konuştuğumda yatağıma koşturdu ve mavi yorganı üstüne çekip ayaklarını uzattı. Bana sırıtarak bakıp" ben kaptım "dedi. Sinirle yanına adımladım" sen kimin yatağından kimi koyuyorsun?"

Beni Aşka İnandır!!(BAKIMDA) Wo Geschichten leben. Entdecke jetzt