O.40

2.4K 202 24
                                    

"Lisa,sahneye çıkıyoruz! Telefonunla ilgilenmeyi bırak artık." 


Lisa ablasına göz ucuyla bakıp kafasını salladı.2 gündür konuşmak istemiyordu,kalbi çok kırılmıştı ve tavşan Jungkook'un tam bir aptal olduğuna inanıyordu.Sevdiğini anlaması için engel de neymiş,Lisa ona hiç çıkma teklifi etsin diye engelliyor muydu? Kendisine gerizekalı diyordu ama kesinlikle Kookie gerizekalığın en üst sırasında yer alıyordu. Telefonun kilit tuşuna basıp masaya gelişigüzel bir şekilde bıraktı.Ablalarının yanına gitmeye karar vermişti,en azından biraz güleceğim ve sahneye sıfır motivasyon ile çıkmayacağım diye kendini ümitlendirmeye başlamıştı bile.


-Konser çıkışı,bir kafede-

"Konser çıkışı kafeye gelmek çok harika bir fikir gerçekten" diye söylendi Lisa.Üzerinde ki parıltılı kıyafetlerle hiç dikkat çekmiyorlardı gerçekten,yurda gidip uyumak istiyordu sadece bunun için huysuzlanıp Jennie'yi rahatsız etmeye başlamıştı bile. 

"Hadi ama,yurtta da kahve içebiliriz.Bence yurda gidelim.Hı olmaz mı,hem orada ayaklarımızı da uzatıp kalpli pijamalarla rahat rahat gezebiliriz.Hadi yurda gidelim." diye ayağı kalkınca Rose onu kolundan tutup oturttu. "Otur yerine maknae,sadece kahve içip günün değerlendirmesini yapacağız.Ayrıca siparişleri verdik bile." deyince yapcak bir şey kalmamıştı.Tek bir yol,sevimliliğe başvuracaktı.Hem belki ablası ona kıyamazdı."Sana aegyo yapsam eve gider miyiz?" diye gözlerini kırpıştırdı.Hepsinden net bir hayır cevabı gelince arkasına yaslanıp camdan dışarı bakmaya başladı.


jkmmayor:  sana ne kadar taptığımı biliyorsun

gözlerimi bir anlığına kapasam bile huzursuz oluyorum 

seni her gördüğümde nefessiz kalıyorum 


jkmmayor yazıyor... 


charliesce: beni hiç görmedin salak

hiç bi zaman sarılmadın

ya da nefessiz kalıcak şekilde bakmadın 

ve bu hiç bir zaman, sonsuza dek hiç bir zaman olarak kalıcak 


jkmmayor: nasıl bu kadar güzel olabilirsin,tüylerimi ürpertiyorsun 


charliesce: Tanrı vergisi kardeşim 


jkmmayor: YAHHHHHHHHHH NE KARDEŞİ 

NE KARDEŞİ

BURDA İLANI AŞK YAPIYORUZ

KARŞINA BAKSAYDIN Bİ 

YÜRÜ GİT 

YOK SANA AŞK İLANI 

KARDEŞİM DEDİ 


Lisa,mesajları okuduktan sonra karşı masaya baktı.Tavşan Jungkook'u çatık kaşlarıyla ona bakıyordu.


PILLOW || LizKook ✅Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin