The woods of beacon hill

25 1 0
                                    

*pov sky *

Ik kon maar niet in slaap vallen. Ik weet niet wat . Opeens hoorde ik 2 stemmen in Stiles z'n kamer. Ik hoor hun praten over een probleem en het klonk vrij ernstig. Alleen een ding verbaast me ,want die andere stem die ik in de kamer hoor was van een wolf. Na een tijdje hield het fluisteren op en hoorde ik ze helemaal niet meer ,In de eerste instantie dacht ik dat het moeilijk zou zijn om mij als wolf hier te verbergen, maar blijkbaar zijn er meerdere wolven in dit gebied. Ik vroeg me af of Stiles wat zal weten van het supernatural gedoe...

Een tijdje later toen ik niet meer in slaap kom bedacht ik me dat het slim was om even water te gaan drinken. Toen ik naar beneden liep rook ik een geur van een wolf. Toen ik in de keuken aankwam zag ik opeens Stiles met nog een jongen en aan z'n geur te ruiken moest dat wel een wolf zijn. Ik keek hun verbaasde blikken mijn richting op kijken.

Stiles : Wat doe jij hier sky?
Sky: Ik kan dat net zo goed aan jou vragen maar als je het antwoord zo graag wil weten ik kwam wat drinken halen. Waarom hebben jullie beide normale kleding aan om 3 uur in de nacht?
Stiles: Ehhh.... Scott kwam mn jas terugbrengen...
Sky: Om 3 uur in de nacht? Sure...? Hij keek zijn vriend bedacht aan van wat ze nu zullen antwoorden. Ik vond de blikken best grappig ,maar ik vroeg me echt wel af wat ze nou deden.
Stiles: Eyy Btw scott dit is mijn zusje waavan ik nooit hebt afgeweten.
Sky: Eyy niet van onderwerp veranderen jij...
Scott: Haha, ik merk wel echt dat ze jou zusje is.
Stiles kijkt scott bot aan.
Stiles: We waren in het bos oké.
Sky: Wat moeten jullie op dit tijdstip in het bos.
Stiles: Dat..
Ik hoorde iemand de trap aflopen.
Sheriff: Wat doen jullie nog zo laat in de keuken. Sky gaan naar je kamer en met jullie praat ik nog wel en hij keek kwaad naar de 2 jongen.

Ik wou iets\s gaan zeggen maar mn vader keek me venijdig aan dus ik luisterder maar gewoon naar hem en ging zonder erop tegen tegaan terug naar mijn kamer.


Toen ik in mijn kamer was hoor ik de 3 onder nog praten. Kort samengevat hadden ze erover dat ze bij een huis in het bos op de deur een teken hadden gezien met de tekst de wolf zal herboren worden . Ik kreeg de rilling van deze tekst. Toen zei de jongen die ten ook bij scott stond dat er waarschijnlijk een nieuwe pack in hun omgeving is. Nu wist ik het zeker Mn broer en mijn vader weten over het bestaan van ons. Een probleem is al opgelost, ik hoef nu niet meer voor hun te verschuil dat ik een wolf ben ,maar een ding verbaast me. Ik vraag me af waarom stiles dan geen wolf is ,want ik weet door mn tante dat mijn moeder een wolf was. Zoveel vragen en zo weinig antwoorden... Ughhh het irriteerd me. Ik heb besloten dat ik voor even zal verzwijgen dat ik een omege ben vanwege scott me toch niet kan ruiken en ik moet zeker waten dat mn familie weet dat wolven bestaan ,Maar eerst moet ik nog achterkomen wie hier de Alpha is. Met die gedachtes val ik in een diepe slaap.


Ik werd de volgende ochtend wakker doordat ik opeens iets tegen me aankreeg gegooit. Ik deed rustig mn ogen open en zie opeens een Stiles naar mij roepen dat ik eens op moest staan.
Sky: Gast hoelaat is het?
Stiles: Ehh geen flauw idee, elf uur ofzo.
Sky: Okeyy gast laat me dan even slapen want het is VAKANTIE.
Stiles: Eyy zusje van me, Ik ken je pas een dag dus kom op word wakker en trouwens pa is naar het werk.

Ik sta mopperend op en vraag aan stiles of hij een me ontbijt wil maken. Hij knikte en rent de trap af. Ik glimlach en ging daarna nar de badkamer om even mn klaar te maken. Toen ik uiteindelijk beneden stond, stond Stiles te bellen en zn gezicht was vrij serieus. Toen hij me zag hang hij de telefoon op. Met wie was je aan het bellen Stiles ,vraag ik . Ohh niks belankrijks die persoon ken je toch niet , antwoordt hij vrij nerveus. Eyy, sorry maar ik heb paar zaken af te handelen dus echt het spijt me, ik wil je echt leren kennen hoor alleen ik moet de echt even bepaalde zaken afhandelen antwoordt hij. Ik antwoorde daarop, Het maakts niks, kan jij ook niet aand doen en we hebben een hele vakantie nog en glimlach ik terug. Hij keek me blij aan. Toen hij naar de klok keek schrok hij en pakt hij snel zijn autosleutels. Sorry ik was de tijd vergeten ,maar ik beloof je dat ik snel terug kom en alsjeblieft verlaat het huis niet. Ik keek hem verbaast aan en daarop antwoorde Stiles: Je komt het binnenkort wel te weten en met die zin haaste hij zich naar de deur en liep naar buiten. Hij draaide zich om en ik knikte naar hem vanwege mn mond nog val zat van het ontbijt.

Apart....

Nadat ik klaar was met mijn ontbijt , ruim ik de tafel op en ging maar tv kijken omdat ik verder niet echt iets te doen had. Na een tijdje begon ik me echt te vervelen,Ik keek naar buiten en zag opeens een bos achter de tuin. Ik bedacht me dat stiles had gezegt dat ik het huis niet mocht verlaten ,maar hey wat kan er erg zijn aan gewoon wat frisse lucht. Ik trok mijn schoenen aan en zocht naar de sleutel. Gelukkig zat de sleutel gewoon op de achterdeur. Ik liep naar buiten richting het bos. Het bos kwam me erg bekent voor... Hij leek of ik er eerder was gelopen , het bos leek op het bos was voorkom in mijn droom. Ik bedacht me vast dat dit gewoon stom toeval was en punt 2 alle bossen lijken op elkaar vanwege het gewoon een paar bomen bijelkaar zijn. Het zal wel ,maar toch voelde het raar om hier rond te lopen. Toen ik naar mijn gevoel een uur had rond zit te lopen hier, had ik wel weer behoefte om weer naar het huis te gaan. Toen ik weer terug wou lopen zag ik iets verderop een huis. Ik was zo nieuwsgierig dat ik maar in de richting van het huis liep. Toen ik aankwam daar.Zag ik een gigantisch verwoest huis. Ik ging dichterbij hnaar het huis vanwege ik dacht dat er iets op de deur stond en toen herinnerde wat zei had gezegd .De wolf dat herboren werd. Dat stond op de deur.... Na een tijdje naar het huis hebben gestaard, hoorde ik opeens 2 stemmen achterme.

Wie ben jij en wat doe jij hier hoor ik ,iemand achter me zeggen. Ik draai me om en dan zie ik 2 me

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Jan 20, 2017 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

It isn't soo easy....Where stories live. Discover now