11.Fejezet

654 44 0
                                    

"Elkezdett felém hajolni,s én is felé.."
-Tudtam,hogy nem jártok. -vigyorgott majd elhúzódott.
Én csak lefagyva ültem ott de szerencsére Jacob pont akkor jött vissza.
-Mi a baj manóm? -kérdezte.
-Csak ki kell mennem a mosdóba. -feleltem és már futottam is az említett helyre. Ahogy beértem gyorsan megmostam az arcom majd lassan végigcsúsztam a hideg csempén le a földre. Az nem lehet. Nem szerethetem.Arcomon könnyeim lecsordultak.
Nem szerethetem. Miért kellet vissza jönnie? Már éppen kezdtem elfelejteni. A nagy faszt. Dehogy felejtettem el. Mindennap gondoltam rá. Mindig azon gondolkodtam, hogy mi lesz ha újra látom. -gondolkoztam. Majd megláttam egy ablakot amin   épphogy átférnék. Odafutottam mert hangokat hallottam. Gondolom a fiúk már keresnek. Vagy nem. Csak Jacob. Mindegy is most nem ezzel kell foglalkoznom. Nagy nehezen átpréseltem magamat a résen és rohantam. Hogy hova rohantam? Azt magam sem tudom csak futottam. Egyszer csak egy hídon találtam magam. Nem érdekelt, hogy a fiúk aggódnak. Semmi sem érdekelt.

*******

Már kezdett sötétedni ezért haza indultam. Ahogy beléptem a házunkba két dühös szempárral találtam magam szembe.
-Te hol voltál?-agodalmoskodott Jacob-Épp meg akart csókolni.
-Ne játszátok meg magatokat tudom,hogy nem jártok!-forgatta szemgolyóit Blake
Jacob bepipul ahogy Blake is egyre jobban, elkezdtek veszekedni.
Blake kezeit felemelte és Jacobot akarta megütni,gyorsabb voltam,s elé ugortam,egyik kezemmel megfogtam az öklét a másikkal pedig megpofoztam.
-Takarodj innen és soha többé ne gyere vissza!Utállak!Nem akarlak többet látni!-kiabáltam Blakenak sirva,s kituszkoltam bejárati ajtomon.
Majd átöleltem Jacobot,s sírtam..
Fura,hogy ennyire félre lehet ismerni egy embert..azt hittem Blake más..azt hittem ő..ő szeret..de én is csak egy lettem volna neki a sok közül..
Nem tudom miért kételkedek érzéseimben Jacob iránt,hisz ő más ő mellettm ál és szeret.Nem akarom át vágni,lehet hogy jobb lenne ha újra csak barátom lenne...Mig nemtudom mit érzek iránta nem lehetek vele együtt.

Miss You |Befejezett|Where stories live. Discover now