C H A P T E R - T H R E E

173 8 1
                                    

[ Trailern till boken hittar ni i slutet av kapitlet eller här uppe ]

''Madison, jag vet inte riktigt om jag vill gå på den festen '' sa jag till Madison. Det var någon som skulle hålla i en fest senare idag och hon har bara tjatat om att jag skulle följa med henne och Isabelle på den festen. 

'' Kom igen A, ha lite kul för en gångs skull '' 

'' Madi, att festa är inte min grej. '' sa jag och tittar irriterat på henne. Hon har tjatat om det i nästan 1 timme nu. Jag vet att hon bara vill att jag ska följa med och leva livet. Jag sitter hellre hemma än att gå på fester. Det är helt enkelt inte jag. Skillnaden mellan mig och Madison är ganska stor. Hon gillar att festa medans jag inte gör det. Hon gillar att kolla på snygga killar och att bara drömma om ett liv med dem. Hon har faktiskt varit tillsammans med rätt så många killar men det har aldrig hållit så himla länge, max 1 år och det var hennes längsta förhållande. Vissa ser henne som en tjejvariation av en player. 

Medans jag inte har haft en enda pojkvän. Detta kanske låter töntigt, men jag är som en prinsessa som väntar på hennes prins i skinnande rustning och såklart måste det vara ' the one '. Det är typ jag. Det spelar ingen roll om jag och Medi inte har samma intressen, för att jag älskar henne ändå. 

-

Efter 2 timmar av tjatande om den festen vann Medi och just nu är vi på Forever 21 och försöker att hitta något som vi kommer att ha på oss på festen. För enligt Medi och Isa så kan jag inte ha något från min garderob, för att jag tydligen inte hade några 'festkläder' jag kunde ju ha en crop top och ett par shorts till. Men tydligen var det inte tillräckligt sexigt för att ha på en fest. Jag fattar inte varför det spelar en sån stor roll men tydligen gör det. 

Än så länge har jag provat fem olika klänningar och alla har antingen varit för korta eller för urringade. 

'' Jag orkar inte mer, kan inte jag bara ta något som jag har hemma '' sa jag surt. 

'' Nej har vi ju sagt, det duger inte det som du kallar för kläder. Du måste ha något sexigt på dig så att alla killar kollar på dig '' sa Medi. Typiskt henne. Det känns som att det är det ända som hon tänker på. 

Vi går i några andra butiker och tillslut går vi in på Urban Outfitters. Jag hoppas verkligen att detta är den sista butiken vi går in på. För att mina fötter börjar verkligen göra ont. Vi går in och tittar om vi hittar någon klänning som passar mig. Vi hittar ett par och jag går till provet för att prova dem. De flesta var som tidigare klänningar jag har testat men jag fasande för en. Den var inte för urringad eller för kort. Det är en svart kortklänning med ett guld skärp runt midjan och har en jättefin urringning i ryggen. Jag kollar mig själv i spegeln och går sedan ut så att Isa och Medi också får se den. 

Direkt när jag kommer ur skriker båda ja. Jag blev glad för att vi hittade den perfekta klänningen. För jag hade verkligen inte orkat gå in i fler butiker och leta efter en ännu en klänning. 

Jag tar på mig mina normala kläder och går ut för att betala. 

'' Detta kommer bli så roligt, jag är så taggad'' säger Isa och skrattar. 

'' Vi kommer ha det så roligt '' lägger Medi till.

'' mmm '' mumlade jag bara. Jag vet redan nu hur det kommer att sluta. Jag kommer säkert att sitta själv på en soffa. Medans Isa är på dansgolvet och dansar för förfullt och Medi kommer att ligga i ett rum med en skit snygg kille. 

Och där kommer jag sitta själv. Tagga. 

✳️✳️✳️✳️✳️✳️✳️✳️✳️✳️

Det här var tredje kapitlet av Sweet Escape!

Vi hoppas att ni gillade det.

Glöm inte att gilla, kommentera och följa!

Våra enskilda account:

Chantel's account: chantelandersonn

Franziska's account: Franzie

Trailern till boken: 

Hoppsan! Denna bild följer inte våra riktliner för innehåll. Försök att ta bort den eller ladda upp en annan bild för att fortsätta.

Aurora's klänning 

Sweet EscapeDär berättelser lever. Upptäck nu