P R O L O G

260 10 3
                                    

S W E E T   E S C A P E

_______________________

"You can be lonely even when you are loved by many people , 

since you are still not anybodys one and only"

_______________________

Till och med bussarna var glada. Den gula färgen på dem stektes i hettan, precis som alla studenter. För att undvika att svettas bar tjejerna  antigen på klänningar eller shorts, hur som helst visade dem upp sina bruna, skinande ben, som fick varje kille på parkeringen att titta längtande efter dem. 

Han puffade ut rök ur sin mun medan han stirrade på människorna som gick förbi honom. Vissa vågade inte ens titta upp, andra gav honom en flörtig blick. Och nej, den andra delen var inte manliga. Det var inte heller någon överraskning att den kvinnliga delen gav honom uppmärksamhet.   

Hans utseende och aura gjorde honom mer än eftertraktad. De ville alla ha spänning, mystik och romantik, något som han gärna gav dem för stunden. Men det varade inte mer än en gång, ändå kunde de inte låta bli att tråna efter honom.

Han lutade sig mot sin bil och och tog hans cigarett mellan sina läppar innan han återigen andades in. Han lät ut röken genom näsan och blundade. För en stund är han i sin egna lilla värld. Långt borta från skolparkeringen och dess glada, gula bussar. 

Han suckar när han hör skrattet som bringar honom tillbaka till verkligheten. Han öppnar sina ögon och söker med blicken efter tjejen med det ständiga leendet på hennes läppar. 

Som vanligt fann han henne lutad över hennes väns röda bil, omringad av hennes vänner. Hon log stort och han kunde inte låta bli att rulla sina ögon. 

Aurora Dawson.

Till och med hennes namn drog till sig uppmärksamhet. Hon är vad man kallar flickvän material eller, om någon skulle vara så dum nog att låta sig luras av henne, en svärmorsdröm.  

Hon var inte bara vacker och glad, nej, Aurora Dawson var mycket mer än så. Hon var talangfull, smart, ambitiös, rolig, ödmjuk, positiv... För att göra det kort var hon ren, klar perfektion. Aurora skulle antagligen få något högt uppsatt jobb och gifta sig med en skådespelare.

En skådespelare som skulle vara lika falsk som henne. 

Han hatade Aurora. Hon var perfekt i många andras ögon, men han hade inte låtit sig luras av hennes charm. Han kunde se människors rätta färger och såg henne för den hon verkligen var. 

Och sanningen var den att hon var lika jävla falsk som resten av jordens befolkning. 

Aurora var ingen speciell. Hon var precis lika dum i huvudet som alla andra studenter som trodde mer om livet än vad det gav. Hon skulle gifta sig, få två barn och en hund som skulle heta Charlie. Så långt skulle det passa in i hennes perfekta lilla värld, men medan åren gick skulle hennes förhållande fallera allt mer och det skulle sluta med skilsmässa. Hon skulle stå där med två snorungar, en hund som knappt skulle kunna resa sig på grund av övervikt och för första gången pröva på det riktiga livet.

Och det skulle inte spela någon roll, hur mycket hon än skulle le och var lika glad som bussarna. Hon skulle fortfarande förbli i kropp och själ, en dum idiot som skyddats från verkligheten alldeles för länge. 

  ✳️ ✳️ ✳️ ✳️ ✳️ ✳️ ✳️ ✳️ ✳️ ✳️   

Detta var prologen av Sweet Escape. 

Om du gillade den så glöm inte att kommentera och att gilla. 

Våra enskilda account:

Chantel's account : chantelandersonn

Franziska's account :  Franzie1


Sweet EscapeDär berättelser lever. Upptäck nu