"Şişman Prenses"in yazarı ile

95 5 0
                                    


Biraz kendinden bahseder misin bize?

16 yaşında konuşkan daha çok eğlenceli şeyleri seven müzik ruhlu yazar olmaya çalışan biriyim.

Neden yazıyorsunuz?

Yazmak benim için bir tutku,hobi gibi birşey aklıma gelen veya tam ilham anında yazmaya sürekli ihtiyaç duyarım .

Sizi yazmaya hangi süreç teşvik etti?

Daha önceleri çok fazla yazıyordum fakat sınav gibi etkenlerden yazmayı bırakmıştım fakat yeniden yazmama eski yazdığım kitapları bulduğumda ilk kıvılcım oluştu ardından başka bir kitap okuduğumda kıvılcım ateşe dönüştü ve yazmaya yeniden başladım.Böylece bu kıvılcımlar etken oldu.

İlk destekçiniz kimdi?

Ablam ve arkadaşlarım oldu.Beni sürekli desteklediler bu kadar destek olunca aileme de söyledim onlarda desteklemeye başladılar.

Kitabınızı tanıtır mısınız?

Şişman bir prensesin aşık olmasını,sevdiği insanla ve zayıflama mücadelesini anlatan bir kitap.

Karakterlerinde senden parçalar var mı yoksa yalnızca hayal dünyandan mı yararlanıyorsun?

Kitabımda biraz benden parçalar var ama bütünün çoğunluğunu hayal dünyam ele alıyor.Hayal dünyamda yaşadığım durumlara göre,dinlediğim müziğe göre değişiklik gösteriyor o anki duruma göre değişiyor.

Yazarken nelere ihtiyaç duyuyorsun?

Yazarken sadece karanlık bir gökyüzü ve tam karşımda parlayan ay ışığı ve yıldızlar daha çok etkiliyor fakat her an yazabilirim hava açık-kapalı farketmez sadece biraz sessizlik bazen biraz müzikle ihtiyacım gideriliyor ve tabii olmazsa olmaz defter-kalem veya telefon.

Yazarken tıkandığın, yazamadığın zamanlar oluyor mu?

Bazen oluyor özellikle bu yazdığım kitap eski tarihlerde olduğu için neye nasıl diyeceğimi bilemediğim zamanlar oluyor çok düşünüyorum ne demeliyim hangisi eski tarihlere göre daha iyi olur? Sürekli bunları sorar sorar dururum ve bazen ne diyeceğimi bulamadığım için bambaşka bir kelime ortaya attığım oluyor ve beğenmeyip sildiğim.Bu süreç beni hem zorluyor. hemde sıkıntıya sokuyor tıkanıp kalıyorum.

Sence hikayen istediğin kitleye ulaştı mı?

Şuanda ulaşmadı.Belki yeni olduğumdandır diye düşünüyorum.Başka bir hikayeyi daha önce yayınlamış ve hemen ertesi günü okunmadı sevilmedi gibi kuşkularımla silmiştim.Sonra cesaretimi topladım hemen bir günde çok fazla bekleme diyerek bu hikayeyi yayınladım


Yazarlarla RöportajHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin