# Svědek existuje

1K 104 7
                                    

Ráno, když jsem vstal tak jsem se musel kouknou, jestli se Mie něco nestalo. ,,uf, je v pořádku" oddechl jsem si  a rozhodl se, že bych se mohl podívat, jestli se nic nestalo.... Proto jsem vstal ze země a šel směrem do skříně, kde jsem před pár dny viděl ducha dívky, kterou jsem zavraždil. Otevřel jsem pomalu jednu stranu, nic. Druhou stranu, nic. ,,uf" vydechl jsem si. Znovu jsem se se starostí otočil na Miu. Byla v pořádku, spala jako zabitá. Proto jsem pro jistotu k ní zašel a sedl si vedle ní, něco mě k ní tíživě vedlo. Ačkoli byla tak krásná, chytrá a všechno okolo...nemohl jsem s ní cokoli mít. Sám totiž vím, že by mě nechtěla, události minulého roku jí posílily a já jsem opět rád, že jsem jí nezabil.... Na moje neštěstí se vzbudila a myslím si, že si představovala ten nejhorší scénář.

,, dobré ráno Mio " ,, dobré, co tu děláš ?" ,, jen jsem tě kontroloval " ,, to to tak budu věřit" ,, věř mi, tobě bych já neublížil ...znovu" ,, no stejně, myslím si svoje" ,, když myslíš, hele... Nechceš se nasnídat ? " ,, no jo, kdyby tady tak něco bylo !" ,, no snad tu něco bude "
----
Mia vstala a šla do koupelny. ,, ÁÁÁÁ POMOC !!" Já blbec, nekoukl jsem se do koupelny.

Běžel jsem rychle za Miou která tam stála jako zkoprněná. ,,k-ko,ko-koukni "  Vykoktala ze sebe a ukázala prstem na zrcadlo. Nad zrcadlem byla šipka, která odkazovala na nápis na zrcadle.

,, Už jen nocí šest, pekla a nebe dočkáte se jest "

Oba jsme se otočili k sobě a pohlédli si do očí. Viděl  jsem její tázavý pohled, který se křížil s tím mým vyděšeným.

Pohled Mii
Vzbudila jsem se a vedle mě seděl Michael, vůbec jsem nechápala co tam dělal ale pak mi to vysvětlil...Když mě pozval na snídani, byla jsem skeptická, ohledně toho, jestli tam vůbec něco bude... Ikdyž jsem měla obrovský hlad, tak jsem se musela trošku umýt abych vypadala lidsky. Proto jsem s ním nešla hned, ale zašla jsem do koupelny. Ale ihned u dveří mě polekalo to, co tam bylo napsáno. Když jsem vykřikla přiletěl Michael a snažil se mě utěšit ale hned, jak viděl to, co já...zkoprněl taky. Po pár okamžicích jsme se k sobě otočili a pohlédli si do očí. Bylo to tak magické *•*.

Mezitím ve městě

,, Dobrý večer tady Suzan McBeth, vítám vás u dnešní televizní relace.
Dnes tu máme očitého svědka možného únosu slečny Mii McDeallové. Prosím, představte se nám." 
,, Dobrý večer. Jmenuji se Igor Ezelti" ,, pane Ezelti, znal jste slečnu McDeallovou ? " ,, tak, už jsem s ní tu čest měl" ,, myslíte si, že se stala obětí únosu ? Třeba i toho stejného únosce ?" ,, ne paní redaktorko, to si vážně nemyslím." ,, myslíte si, že má slečna McDeallová šanci na přežití  možný návrat zpět z rodině ?" ,, tak to nevim, pokud vím, tak poprvé to trvalo půl roku a nikdo jí šance nedával. Takže si myslím že ano,má šanci. " ,, děkuji pane Ezelti  a já se s vámi loučím, opět příště se uvidíme u televizní relace. Dobrou noc "

------------------------------------
Omlouvám se za nekonečnou prodlevu ale znáte to, dovolené :D takže dnes se kapča líbila ( snad )a já děkuji za vaši přízeň,votes a komentáře.
Jste nejlepší !! ❤️ ❤️

My messenger Stalker 2: Odveta Where stories live. Discover now