#16. Vecini noi!!

20 2 0
                                    

  Când am ajuns acasă , am intrat pe ușă , si am fost mirata sa vad ca luminile erau aprinse , iar din bucătărie se auzeau voci , așa ca dupa cum eram conștientă ca am uitat ceva, m-am oprit , si am început sa ma gândesc ce am uitat ... Si cum stăteam eu si procesam , deodata m-a lovit memoria: azi , mama si tata , se întorceau din delegație!! Eram foarte fericita , așa ca m-am dus sa îi salut , dar...acolo mai erau inca patru persoane : o femeie cu un bărbat lângă , *probabil parintii..îmi spun eu ...NORMAL CAP DE TABLA , DOAR NU SUNT DOI HANDICAPATI, OBSEDATI DE AIA DOI * , iar in cealaltă parte a mesei , se aflau doi adolescenți , un băiat si o fata . Fata era drăguță , cu parul saten ,ochii căprui,  la fel de slaba ca si mine  iar când vorbea , i se putea zări o gropita in coltul drept al gurii. Era îmbrăcată foarte drăguț , cu o pereche de pantaloni scurti de blug, un maiou negru , cu un crop-top alb din dantela deasupra . Era chiar drăguță! Iar ...lângă ea  era un băiat drăguț ,  cu parul saten cu vârfurile blonde , cu ochii verzi , slab , dar se putea vedea ca are muschi, cu gropita in coltul stâng al gurii . Si el era foarte drăguț , si...ceea ce era ciudat era ca amândoi semănau cu...HOLDEN?!
     -  Sarah!!!  * striga mama fericita către mine , si imediat vine si ma ia in brate* Draga mea , această este familia Hall! Noii nostrii vecini ! Dansa este doamna Kristen Hall , dansul este domnul Edward Hall , iar cei doi * pff, nu e nevoie mama , pot sa pun pariu ca ea e domnișoara Hall  , iar el e iubitul ei...chiar daca seamana ...*
, sunt Anna Hall , si Aaron Hall. * STAI , CE,  SUNT FRATI?! *  iar pe fratele lor cred ca il știi , Holden Hall *WOW, WOW  , WOW ...STAI ASA !! HOLDEN MAI ARE UN FRATE , SI...O SORA???!!! SI...O SA STEA IN CASA DE LANGA ?!!! Pfff...prea multe pe ziua de azi ...Dar...mna , trebuie sa fac cunoștință cu familia lui Holden -mama in ce fel suna asta - si sa ma comport frumos ...pfff , pe cine păcălesc ?? O sa fac caterinca si o să-i fac pe toți sa rada , sau...o sa încerc *
   -Incantata! Acum cred ca vine partea in care eu ma prezint ...dar... Cred ca mama nu a putut doar sa stea sa asculte , așa ca ...da...cred ca știți cine sunt ! * după ce am terminat de vorbit , adulții au început sa rada , iar cei doi adolescenți , zâmbeau la mine ...in fine , mai mult Aaron ..dar , mna...
    După ce am luat cina alaturi de noii vecini , am mai vorbit cu Anna si Aaron . Erau chiar de treaba , iar Anna avea o voce atât de melodioasa , încât atunci când vorbea , nu îți venea sa o oprești , ci sa o asculți la infinit ! Dupa ce am vorbit o vreme , domnul si doamna Hall , s-au hotărât sa plece acasa , doar ca , eu deja ma împrietenisem la catarama cu Anna , așa ca , mi-am întrebat părinții , daca poate dormi la mine , in seara asta  , ca sa ne cunoaștem mai bine , iar ambele perechi de adulți , au fost de acord , așa ca Anna s-a dus pana la ea acasă , ca sa își i-a pijamalele , pentru seara asta , si hainele si cărțile pentru mâine , la școală , unde i-am promis ca voi fi alături de ea si îi voi arata școală , si bineînțeles , elevii de care trebuie sa se ferească -Eliza 😑- si , tot ce mai trebuia in rest .
    După ce ne-am îmbrăcat in pijamale , eu si Anna , am început sa discutam despre viețile noastre:
     - Wow , cred ca e super tare sa ai doi frați , nu??
     - Pff, as vrea eu ! *îmi raspunde Anna * Eu cred ca mai degrabă  e tare sa fi singura la părinți !
     - Glumești ,nu? Adică , de exemplu , pe strada noaptea , sa zicem ca te întorci de la o petrecere , si când vii spre casa , trebuie sa o iei pe o strada întunecoasă , unde ești sigura ca se ascunde vreo banda de drogați , cărora li se năzare sa te violeze ! Când ești singura la părinți , singurul lucru care te poate salva de banda aia drogata , este instinctul de leu , pe care nu toate il avem!! Dar când ai un frate , in cazul tau , DOI , te apăra si de 1000 de benzi de drogați , indiferent care sunt consecințele !!
    - Pai...presupun ca ai dreptate , dar..vezi tu ...pana acum singura banda de care a trebuit sa ma apar a fost banda fraților Hall, in care , nici măcar nu am fost acceptata! *spune Anna cu o voce ironica de bebeluș , așa ca începem amândouă sa radem *
   - Si...din cate am înțeles , il cunoști pe Holden de ceva vreme !
   -Mda , dar niciodată nu mi-a spus ca ar avea frați , sau...VREO FAMILIE !
   - Mda , adevărul e ca nu prea ne facem reclama ! Dar...pot sa îți pun o întrebare personala ?
    - Depinde cat de personală ...!
    - Îți place de Holden...?
    - Hold on , hold on , hold on ! Am o scara de întrebări personale de la 1 la 10 ...iar a ta a fost de ...11!
    - Off, stiuuuu, doar ca vreau sa stiu cine intra in viață fraților mei , iar tu...ei bine cred ca ai intrat în viață ambilor mei frați!!
    - E nevoie sa spun ca de la 11, ai urcat la 20??!
   -Heii, am văzut ce privire ai făcut când i-ai auzit numele lui Holden! Nu vreau sa stiu cum te uiți la el  când e prezent ! Iar de Aaron , ei bine , de cum te-a văzut , i s-au dilatat pupilele!
   - 1, atunci am făcut privirea aia , pentru ca , după cum ți-am zis , nu știam ca Holden are frați . Si 2, nu ai de unde sa știi daca lui Aaron i s-au dilatat pupilele , din cauza  mea ! Poate era din cauza luminii!
    - Mda , iar eu sunt o sirena , sfârșitul lumii va veni in curând , iar dinozaurii au dispărut din cauza vanturilor trase de verișorul meu Lucas . Oh , haide, Sarah , e evident totul !
    -Adică ești o sirena , sfârșitul lumii va veni in curând , iar verișorul tau  , Lucas , a cauzat dispariția dinozaurilor ? Hmmm, ceva nu mi-e clar ! Cum de verișorul tau trăia acum miliarde de ani? Adică , sunt chiar confuza ! Si in plus , asta înseamnă ca verișorul tau , e o mașină de gaze , nu gluma ! *iar Anna începe sa rada  , iar eu la fel*
    In timp ce radeam , am observat ceva ciudat la dinții Annei ... Cei doi canini din fata , erau foarte ascuțiți, defapt mult prea   ascuțiți pentru un om , dar...eeeehh, poate ca ea si i-a făcut așa. ...( am auzit de la o colega ca îți poți face dinți ascuțiți , daca îi freci cu nu știu ce ).
    După am stat pe telefoane , fiecare vazandu-si de treaba , dar pe la miezul nopții , mi se închideau ochii, așa ca m-am culcat , având in vedere ca mâine aveam școală , si am indemnat-o si pe Anna sa facă la fel , dar mi-a zis ca mai sta puțin .

Fell's Church,  Dulce leagan Al Vampirilor...Where stories live. Discover now