#9. In spital

13 2 0
                                    

Mda...din cate am înțeles de la Meg , din clipa in care m-am trezit ...sunt in spital...
- Pfff... Pe bune , adică , nu e ca si cum odată cu accidentul m-am renăscut de parca as fi Iisusa , doar ca tâmpita , si din întâmplare am observat ca mi-am schimbat decorul camerei , cu toate drăcoveniile aste ... Ce naiba , Meg, spune-mi adevărul!
*după ce se liniști din chicotit , pt ca eu o fac mereu sa rada la tâmpeniile pe care le spun , Meg îmi spuse cu o aliura serioasa pe fata :
- Okay , Sarah , cred ca meriti asta ...*dar eu o întrerup :
- Pai dăăă!! Normal ca merit , doar sunt Iisusa, nu?
După ce amras amândouă cateva minute , Meg îmi spune :
-Sarah , serios acum! Ai suferit un accident grav , si...nu se știe daca vei mai putea face sport, sau...*ochii ei deveniră triști deodata , si in coltul ochilor , puteam zări doua lacrimi , bine stăpânite ..
*Cacat...cred ca am belito rău de tot , adică nu o prea vad pe Meg plângând daca nu as mai putea sa fac sport doar daca ...Stai! Pentru sport , am nevoie de picioare , iar daca Meg plânge ,înseamnă , ca ...*
-LA NAIBA , MEGAN ! LA NAIBA CU TOTI SOFERII! NU VOI MAI PUTEA MERGE?! ASTA AU SPUS IDIOTII AIA DE DOCTORI ?! EI BINE O SA LE AR...
-SARAH , OPRESTE-TE ! DA , E ADEVARAT S-AR PUTEA SA NU MAI POTI MERGE , DAR NU SE STIE INCA , BINE ?! IAR "DOCTORII AIA IDIOTI" PE CARE ÎI TOT VORBESTI DE RAU , AU INCERCAT SA FACA TOTUL , PENTRU A TE FACE SA MERGI , AI INTELES ?!
-Stai umpic... Cum adică "au încercat sa facă totul pentru a te face sa mergi"?! MEGAN JONES , SPUNE-MI TOT ADEVARUL!
-Offf...Bine...îți spun ... După ce te-a lovit mașina , am chemat ambulanta , iar pe loc , ni s-a spus (mie si lui Richard) , ca ai suferit un accident destul de grav , si ca pe moment din cauza hemoragiei , si a rănii grave de la piciorul drept *si privește spre piciorul meu drept* , ai nevoie de o operație urgenta , iar daca mai stăteam mult , singura soluție era ...era... *de data asta , lacrimile au început sa curgă , iar eu mi-am dat seama ...*
-Era sa îmi amputeze piciorul drept...of, Meg , iarta-ma ...nu trebuia sa tip așa la tine...îmi pare rău ...acum înțeleg si...si îți mulțumesc tie si lui...*Offf de ce naiba e așa greu sa o zic?!* si lui Richard pentru tot ce ați făcut pentru mine ! * după acea ne-am îmbrățișat, si am încercat sa o înveselesc pe Meg cat am putut , dar de data asta , nu am avut atât de multa energie , ca de obicei...oricât de puternică as fi.. gândul ca piciorul drept îmi putea fii amputat , ma bântuia ca un vis rău... Off...iar trupa...se pare ca ori vor amana concertul pentru mine ori...cel mai rău...voi fi data afara din trupa , dar nu! Voi lupta chiar si cu tâmpitul asta de picior , si nu voi trage in jos trupa !
Pentru ca ...știți cum se zice ...TRAIESTE-TI VISUL!!❤

Fell's Church,  Dulce leagan Al Vampirilor...Where stories live. Discover now