#3 Trupa noua!

36 5 0
                                    

Si... Da, nu stiu dacă e un amănunt chiar atât de important , dar țin sa va spun ca eu si Meg suntem preferatele profei de muzica . De ce? Pur si simplu ne simpatizează ... Dar eu si Meg credem ca îi plac vocile noastre. Odată, chiar ne-a propus sa intram in corul liceului , dar asta însemna sa ma trezesc si mai devreme si... Na !!
In fine, la ora de muzica , ne -am așezat cu toții la locurile noastre ( țin sa va mai spun si ca la ora de muzica clasa noastră si cea a lui Richard, se unesc intr-una singura , la cabinetul de muzica - da, stiu am noroc ca Megan nu sta cu Richard ). Așa.
După ce profesoara de muzica s-a asigurat ca suntem toți așezați, a început :
- Dragi elevi, vreau sa știți ca astăzi ora de muzica , este anulata, pentru ca am un anunț foarte important pentru voi , care s-ar putea ca unora dintre voi sa va schimbe viețile !
Sa ne schimbe viețile?! ( îmi spuneam eu in sinea mea) Pff ... Singurul lucru care ar putea sa îmi schimbe viata , ar fi un nou telefon , sau, in cel mai rău caz , un frățior sau o surioara !! (Ceea ce pun pariu ca nu se va întâmpla foarte curând si nici mai târziu)
Dar in timp ce meditam la un posibil frățior sau surioara , deodata , simt ca cineva ma ia de mana si mi-o strânge tare . Era Meg. Știind ca ea nu ma ia de mana sau ceva de genul, decât daca e ceva important, m-am trezit repede la realitate si am rugat- o politicos pe doamna profesoara sa mai repete inca odată, deoarece " eram foarte surprinsa" . Crezandu-ma , profesoara a repetat ce a spus cand eu eram cu capul in nori . Si atunci am rămas complet șocata . Abia atunci înțelesesem de ce Megan ma luase de mana .
Ca sa va fac sa înțelegeți , va spun ce a zis profa :
- Bine Sarah, o sa o mai spun o data , dar nu ma face sa repet. Deci, după cum spuneam , casa de discuri
Star Records este in căutare de noi voci de tineri, si au organizat un Talent Show , unde vor participa cate o trupa de maxim 5 tineri care sa cante orice cântec vor . ( asta era logic, nu?) . Ei bine , alaturi de toți profesorii din scoala , am hotărât care vor fi membrii trupei care ne va reprezenta la Talent Show !
Aceștia sunt : ( pam pam pam pam spuneam eu in sinea mea, fiind curioasa ).
1. Richard Hattaway( da, acum clar ca o sa îi fie foarte dor de Meg cat timp o sa fie plecat)
2. Sarah Parsons ( STAI, CE ?! IN CE NAIBA M-AM BAGAT?! )
3 . Megan Jones (WAIT WAIT WAIT !! oamenii ăștia tocmai îmi fac viață si mai grea, bagandu-ma intr-o trupa ciudata , cu cei doi indragostiti in ea , si inca 2 ciudați de care habar nu aveam !! WTF?!)
4. Holden Rowland (macar o veste buna pe ziua de azi)
5. Simon Lewis ( okay... Asta e chiar ciudat ! Voi fi dintr-o trupa foarte ciudată , cu niste tipi foarte ciudati- exceptand-o pe Meg - si da , nu am auzit in viața mea de acel Simon (- decat ca e un tocilar , care e in corul liceului de ...ahaaat ) OFFFF DOAMNE ,CE AM FACUT CA SA MERIT ASTA?! DACA E VORBA DE FAPTUL CA MA TREZESC LA 10 , CA NU MA ROG INAINTE DE CULCARE SAU CA NU MERG FOARTE, FOARTE DES LA BISERICA, SUNT DISPUSA SA SCHIMB ASTA, SI ITI PROMIT!! ( Perfect!! Acum am ajuns sa fac si tratate de pace cu Dumnezeu! Ce m-o fi apucat?! Cred ca e de la lovitura de azi de dimineața , când am căzut din pat ...)
Dar , da a venit si pauza , iar noi ( eu, Meg , Richard, Louis si Simon) , trebuia sa clarificam chestia cu trupa , alaturi de profesoara de muzica...

Fell's Church,  Dulce leagan Al Vampirilor...Where stories live. Discover now