Gemeni Cramp

273 8 0
                                    

Gemenii Cramp (engleză: Cramp Twins) este un desen animat care se difuzează pe Cartoon Network.

Despre serial

În Gemenii Cramp este vorba despre o rivalitate între cei doi frați: Lucian și Wayne. Lui Lucian îi place să-și petreacă timpul în mlaștină, împreună cu prietenul lui, Tony , pe când lui Wayne îi place să-și petreacă timpul jucându-se cu fierătanii.

Personaje

Personaje principale

Lucian Cramp, în vârstă de zece ani, este fratele mai inteligent. Îi place să își petreacă timpul în mlaștina din Orașul Săpunului (Soap City), alături de cel mai bun prieten, Tony. Sensibil și bizar, îi place să tricoteze, e dornic să fie plăcut celorlalți și are un spirit academic, conștient de necesitatea protejării mediului. Se pare că este cu câteva minute mai mare decât Wayne, cum se vede în generic că a fost scos primul.

Wayne Cramp este cel mai înalt și mai puțin inteligent dintre cei doi frați.Are o piele hilară rară la oameni,cea albastră. Își petrece timpul bătându-l pe fratele său. Îi place să aducă în casă fierătanii de la groapa de gunoi. Este plăcut de Wendy Winkle, care are o slăbiciune pentru el. Într-un episod se afirmă că numele lui mic este Archibald. Îi place să-și facă părinții să creadă că el este copilul îngeraș, schimbându-și vocea într-una de copil cuminte.

Doamna Cramp (Dorothy Cramp) este mama celor doi gemeni Wayne și Lucian, și soția Domnului Cramp. Este dependentă de curățenie. A transformat subsolul casei într-un laborator de curățenie și depășește linia de isterie. Are o slăbiciune pentru Agentul X care vine mereu la ea.

Domnul Cramp (Horace-Herman-Neville Cramp) este tatăl lui Lucian și Wayne. Este un tip comod care vrea să ducă o viață liniștită. Este obsedat de a-și face șeful mândru de munca sa. Este de asemenea obsedat de Vestul Sălbatic. Poate fi văzut urmărind emisiuni Cowboy sau exersând cu lasoul. Are o slăbiciune pentru Rodeo Rita, o cântăreață de muzică Rodeo.

Tony Parsons este cel mai bun prieten a lui Lucian. Este un băiat de mlaștină, care locuiește alături de cei cinci frați și părinții săi. Tatăl său se numește Seth, iar mama Lily. Are 50 cm, și intră mereu în necazuri din această cauză.Putem spune că este cel mai scund băiat de zece ani din lume.Acesta repară țevile mlaștinii și
Wendy Winkle este fetița lui Walter Winkle, șeful Domnului Cramp. Este dură cu toată lumea, exceptându-l pe Wayne. Îl place foarte mult și ar face orice să-l cucerească. Este fițoasă și are multe pretenții si e obsedata de moda.Este născută într-o familie foarte bogată

Mari Phelps este prietena lui Lucian. Cooperează de multe ori cu el în treburile Anti-poluare. Este un copil adoptat de o familie foarte ciudat de fericită. Toți membrii (cu excepția lui Mari) au părul maro și niște priviri fixe, care te sperie. Mari este "oaia neagră" în familia sa adoptivă proasta.

Personaje secundare

Joe Jegosu' este un om mai în vârstă, ce locuiește într-o rulotă, la groapa de gunoi. Este de asemenea prietenul lui Wayne. Joe este un personaj căruia nu i s-a văzut decât o mână sau o parte din corp. El nu a făcut în viața lui un duș, până ce s-a mutat într-un episod la familia Cramp.Joe este galben.
Walter Winkle este șeful Domnului Cramp și tatăl lui Wendy. Locuiește într-o casă uriașă, luxoasă. Este probabil să fie un om de mlaștină (s-a amintit în multe episoade). Soția sa este grasă, dezinteresată, dar având același gusturi ca ale fiicei sale.El este patronul fabricii de săpun.

Hillary Hissy (Domnișoara Hissy) este învățătoarea lui Lucien, Wayne, Mari și Wendy. Este prietena lui Joe Jegosu'. Este foarte puternică. Într-un episod s-a dezvălui faptul că e expertă la Karate și Arte Marțiale. A fost văzută de asemenea că face Parkour.

Agentul X este agentul de curățenie îmbrăcat elegant și care face deseori vizite la familia Cramp.Este interesat de obsesia doamnei Cramp pentru curățenie.Într-un episod,doamna Cramp chiar s-a angajat la firma de curățenie a Agentului X,acesta fiind impresionat de silința dată de Dorothy pentru curățenie.

Bunica este mama lui Dorothy Cramp și soacra lui Herman.Nepoții ei,Lucian și Wayne nu o suportă deoarece este foarte autoritară și nu se poate adapta la era curentă în care oamenii nu se trezesc la 6 să mulgă vaca sau să bea lapte natural.A apărut în 2 episoade:Dragii Bunicii și Pianul lui Mamaie.

Totul despre desenele copilăriei Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum