Spioanele

486 19 3
                                    

Cele trei spioane (Sam, Clover, și Alex) sunt principalii protagoniști ai serialului și sunt cele mai evocate personaje. Fiecare are propria sa postură comică. Cele trei consideră că timpul pentru școală, viață socială și misiuni nu poate fi controlat. Sunt rivalizate de Mandy. Le sunt relevate în unele episoade reacțiile alergice.

Samantha Simpsons
Samantha, de obicei numita Sam, are parul lung, roscat, fiind imbracata intr-un costum verde de spioana. Este cea mai inteligenta din grup, folosind acest avantaj in numeroasele planuri si diversiuni pentru ca fetele sa poata captura infractorii. Totodata, isi atribuie rolul de mediator in grup, linistindu-si prietenele oricand acestea se cearta, desi cateodata exista momente cand nu este concentrata la acest lucru.

La fel ca si Alex si Clover, Sam iubeste cumparaturile si intalnirile cu baietii, insa nu la fel de interesata ca si ele; spre deosebire de Clover, prioritatile ei sunt studiatul sau misiunile. Acest lucru o face sa fie considerata drept o "tocilara".

Episodul "Spies in Space", Sam este chemata in biroul directorului pentru comunicarea faptului ca are cele mai mari note din istoria liceului BHHS si ca ar trebui sa mearga la facultate. Pentru un timp, se mandreste cu acest lucru chiar si in fata victimei sale cand aceasta afirma ca spioanele sunt inteligente. Cu toate acestea, la sfarsit Sam alege sa ramana la liceu. Inteligenta ei o face pe Sam sa fie spalata pe creier de catre infractori, lucru ce confera amuzament seriilor.

In episodul "Do You Believe In Magic?", Sam se introduce ca "Samantha Simpson" in momentul intrarii in castelul Magicianului. Totusi, nu este confirmat daca acesta chiar este numele ei de familie. Este considerata cea mai puternica dintre cele trei, putand ridica barbati cu mainile sau picioarele.

Clover Mansion
Clover are parul de lungime medie, ochii albaștrii și un costum de spioană de culoare roșie. Este considerată ca fiind personajul ce posedă stereotipuri: ea este întotdeauna preocupată mai mult de aspectul ei, baieții și ultimele tendințe decât de munca ei ca și spioană. De fapt, obiectivul ei asupra vieții sale sociale le afectează uneori cursul misiunilor. In episodul "Super agenta Clover", este vazută vorbind la mobil, rezultatul fiind posibilitatea celui urmărit de fete de a scăpa. De obicei compară moda cu munca ei și este preocupată de îmbunătățirea vieții sociale. Ea este în mod normal, dacă nu întotdeauna prima care este impotriva lui Mandy.

Deși Clover este mai mult concentrată pe aspectele materialiste și superficiale, înțelege importanța prieteniei și a muncii in echipă. Câteodata preia conducerea grupului când Sam este fie rapită, spălată pe creier sau sub influența unui control mental, cum ar fi in episodul "Dental? More Like Mental!" și "Matchmaker".

Ca efect al obsesiei ei pentru aspectul personal, Clover suferă numeroase schimbări fizice drastice de către ticăloșii urmăriți de ele. Niciodată nu parcurge tunelul WOOHP fără sa aterizeze întoarsă sau în orice altă poziție ciudată. Se afirmă în "Modul în care joci contează" că Clover este alergică la narcise.

Clover este cea care flirtează cel mai mult din grup. Este cunoscută pentru mulțimea de iubiți(de obicei mai mult de unul deodată) și ar face orice pentru a fi cu un băiat. Dragostea ei pentru un baiat poate fi egalata cu cea pentru modă și frumusețe.

Clover este recunoscuta de catre prietenele sale ca fiind o bună cunoscătoare în domeniul muzicii pop, în special cele despre celebritățile masculine. Este cunoscută pentru metodele sale incerte de obținere a acestor informații, însă acestea nu sunt tocmai ilegale.

Clover este identificată ca fiind vegetariană în "Here Comes The Sun", "Space Much?", "Return Of Geraldine" și "Spies On The Farm".

Alexandra Huston
Alexandra (pe scurt Alex) are părul scurt și brunet. Are ochi căprui, piele mai închisă la culoare și un costum de spioană galben. Îi place să facă sport, în special fotbal. Alex este mereu cea mai naivă spioană. Alex dorește să își facă prietenii fericiți. Este uneori "arbitru" între Sam și Clover, atunci când se ceartă. Deasemenea, se stie ca Alex este in zodia Fecioara.

În ciuda faptului că este cea mai sportivă, ea este uneori neîndemânatică. Este și ea interesată despre modă și băieți, uneori la fel de mult ca și Clover. Alt hobbie a lui Alex este acela de a mânca. În episodul "Evil Valentine's Day", vedem că a avut un vis despre bomboane. În introducerea episodului "Noul Jerry" și în interviul de sfârșit al episodului "Lumea animalelor" o vedem mâncând tot timpul.

Alex este singurul personaj căruia i s-a văzut tatăl în serial. Este de asemenea singura căruia nu i s-a văzut casa, în care a locuit cu părinții săi.

Se crede că Alex este descendentă Hispanică. Vedem în "Alex ia lecții" că tatăl ei este caucasian iar mama ei, Carmen, Hispanică.

Alex e cea mai tânără spioană. Ar face orice să țină grupul împreună. Este rareori capturată de inamici.

Stilul lui Alex de a se îmbrăca este deobicei cel mai decent. Are cea mai mare varietate de pantofi. Are o slăbiciune pentru Martin Mystery.

Jerry Lewis
Jerry James Lewis este fondatorul și șeful de la WOOHP. Este un domn de origine britanică, fiind cel care le informează pe fete cu privire la misiunile lor și le împarte dispozitive. De asemenea, le trimite uneori în misiuni-teste secrete.

Deși nu intră în atribuțiile sale, Jerry le ajută uneori pe fete în misiunile lor. În ciuda fizicului său, a demonstrat de multe ori că știe să se lupte chiar mai bine decât celelalte fete.

În anii '80, Jerry impreuna cu o bună prietenă, Tammie a făcut parte dintr-o formație numită "Două cifre".

Mama lui și-a făcut debutul în episodul "Draga mamei". Este o femeie stereotip. Are părul cărunt și ochii verzi. Ca să își păstreze identitate secretă de spion, Jerry i-a spus acesteia că e patron la un hotel din Beverly Hills. În ultimul episod al serialului, ea află despre secretul lui Jerry, și îi spune la rândul ei că a fost și ea o spioană în tinerețe.

Totul despre desenele copilăriei Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum