Băiatul veveriță

105 6 0
                                    

Băiatul Veveriță este un serial american de desene animate produs de Cartoon Network Studios. Acesta a fost difuzat în trecut pe canalul Cartoon Network, în prezent fiind difuzat pe Pro Cinema.

Despre serial

Personajele principale sunt Andy Johnson, un băiețel de 9 ani, și animalul de casă și prietenul lui, Rodney. Cei doi locuiesc într-o casă cu cei doi părinți a lui Andy: Lucille Johnson și Bob Johnson, de obicei poreclit Mr. J.

Personaje

Personaje Principale

Andy Johnson este un puști de 9 ani isteț, dar cam surescitat care se bazează tot timpul pe animalul său de casă, Rodney.

Rodney este cel mai bun prieten al lui Andy, cel mai înfocat suporter și, uneori, un adevărat ghimpe-n coastă care-i provoacă mari dureri de cap. Se află mereu la locul și la momentul potrivit pentru a-l ajuta pe Andy să iasă din bucluc, cu toate că cele mai multe necazuri sunt provocate chiar de drăgălașul prieten.

Personaje Secundare

Lusy Jonshon este mama lui Andy. Ea vorbește foarte mult (nu și în episodul "Andy had a Little Squirrel").
Bob Johnson, de obicei poreclit Mr. J, este tatăl lui Andy. El îl urăște foarte mult pe Rodney.

Kyle Finkster este persoana care îi enervează cel mai mult pe Andy și Rodney. Acompaniat de animalul său de casă, Mike Săratul, aceștia doi vor să le facă mereu șotii lui Andy și lui Rodney.

Mike Săratul este animalul de casă a lui Kyle Finkster. El este un papagal verde. Nu ca și ceilalți papagali, Salty nu poate zbura și nu repetă ce spun alții.

Leonopolis "Leon" este cel mai bun prieten a lui Rodney. El este o veveriță albastră care locuiește într-un copac din curtea casei familiei Johnson.
Oscar este prietenul uman a lui Andy. Părinții lui sunt mereu îngrijorați ca nu cumva să pățească băiatul lor ceva și de aceea nu îl lasă să facă aproape nimic care este periculos.

Lulu este sora mai mică a lui Oscar căreia îi place foarte mult să se joace cu Rodney, dar din nefericire pe Rodney îl deranjează.
Darlene este iubita lui Rodney. Ea este o veveriță portocalie.

Martha este vecină și bună prietenă cu Andy și Rodney. Ea poartă un aparat dentar. Ea crede mereu că ea este mai deșteaptă decât oricine.
Esther Flatbottom este o bătrână țâfnoasă care locuiește în cartierul unde stă Andy și Rodney. Mereu este îngrijorată că Johnson-îi strică ceva din casa ei și de aceea este supărată pe ei. Mereu spune că „a știut" că ceva se va întâmpla.

Totul despre desenele copilăriei Where stories live. Discover now